Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım aslında anlıyoum doktoru ben hastanede calısırken bende o duygudaydım sadece ısyerımdı hastane hergun neler neler gelırdı hastaneye can nerdeyse orası yanıyor bellı bırseyden sonra alısıyorsun gercekten benım yasadıgım duyguları doktor yasamıyor o sadece ısını yapıyor...!

evettt tatlımm ben adet gunumde sabahtan yaptım negatıf ay ne üzüldüm agladımmm agladım agladımmm.... sonra kocıs benı o gun sahıle goturdu moral destek fıllan ben toparlandım aaa bı baktım 2 gun gectı benımkı hala yok hatta dedımdı burda benım hala umıdım varr dıye sonra 3. gunu yaptım oleyyy cıtf cızgıyı gordukk allaha sıkur bıde haftaya kalp atısını duymayı nasıp ederse allahım benden guzelı yokk

siliktemi çıkmamıştı testte tek çizgimiydi sadecebilmiyorumkismileallah allahh 3 günde nasılda değişiyor yaaafisfisfis peki ilk yaptığın negatif test bekleyince nasıl bir hal almıştı 1kaç saat sonra yaniii benim 2-3 saat sonra hafiften belidi sanki ikinci çizgibilmiyorumkismile yada bana öle geliyoboshayallersmile

inşallah k<lırsın.gördüğüm kadarıyla çok istiyorsun ALLAH isteyen herkese nasip etsin.doğru yer ve doğru zamanda

ayyyy inş canımmmmzemuszemus yaaa demkki sende ya geç döllenme olmuş yada sen adet gününü erken hesaplamışsınn inş kalp atışlarınıda duyacaksın bebişimmm olumluu düşünnnn bizede bol bol dua et cnm
11 ekim canım 4 gün kaldı:CüvCüv:sempatiksalakcinni
ayyy çok az klmışş tatlımmm Allahımmmm hayırlısıylaa sana bebişini bu ayy nasip etmişolsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:

ayy saol cnm yaaa allahım hepimizin yüzünü güldürsünn çok zor yaaaaa beterin beteri var ama benimki mucize olucak olursa ama rabbimin ol diyip olduramadığı bişi varmıdırrrr:Saruboceq:rabbim çok büyük ellebet kader bizede güler bi günnnn:CüvCüv:

yavyumm hoşgeldinn cnm nasılsınnnnnopuyorumnanaktan

iyi geceler kepeklerimmmm nasılsınız..seliz msj cevap attım kuşum bakabilirsin..
sağol kuzucuğummm bakıyorum b dolu liste çıktı acaba hangisini alsam dieee

inş datlummm bol bl dua ett bak yarn hemen neap biliyormusun boy abdestii all bdetsinn hiç bozulmadan 2 rekatt hacet namazı kıl sonra bol bol dua et karnını ovuştura ovuştura Allahımdan bebeğini iste bende hemen yarın öyle yapıcaide bu ayy ilişkiden sonra hemen böyle yapıcamm ablam dün konuşuyorduka bu şekilde yaptığı ayy hamileklmışşşş sende boy absetini alıp alll 2 rekat hacet namazı kıl dua et dedi

napıyonuz kızlarr sesiniz çıkmıyo hiçççmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirbenim uykum geldiii yatıyorumm iyi gecelr cümletennnmirmirmirmiropuyorumnanaktan

tamam cnm yapıcam allahım elbet duyar sesimiziii geç olsunda güç olmasın dimii:CüvCüvpuyorumnanaktan

sağol kuzucuğummm bakıyorum b dolu liste çıktı acaba hangisini alsam dieee
[/B]
canım dün nanede aldı 50 ovulasyon testi olanlardan 43 tl filan denk geliyomuş sanırım..
sec beğen al secenek cok fazla..

napıyonuz kızlarr sesiniz çıkmıyo hiçççmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirbenim uykum geldiii yatıyorumm iyi gecelr cümletennnmirmirmirmiropuyorumnanaktan

iyi geceler kuşum...
yarın hafta sonuu ne uykusu bu böyle..

yaaa ev çok soğuk bizim ev büyük kızlar biz ısıtamıyoruzz buz gibi oluyo bu kış çok soğuk geçecekmiş napıcaksakeyvahedigeldismile

herşeyde bir hayır vardırrr yaaa ocakta başladıkkk bebek istemeye eğer olsaydı şimdii doğmuştu 1 hafta falan olmuştuuu yeni doğmuş bebek bu evde donarr kombiyi 50de yaktm 2 gündür düşünün yani yinede ısınmıyorrrr yaa 100de yaksam bile ısınmıyor:gitme:

bende cok üşürüm dediğin gibi bu sene cok soğuk olacakmış ne yapıcaz bilmiyorum..
ben şimdi kücük odaya gectim orda ufa yakıyorum kasım gibi kaloriferlerde yanarsa inş. ısınırız..
sende artık bircaresine bakarsın üşümek cok kötü bişiy..

bide bu soğuklarda iş yapınca yıkanmak yokmu cok sinir oluyorum..
eşim diyoki bu işi cok seviyorum ama sonra yıkanması olmasa..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…