- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
kızlar bu arada arada bir idrar bulanıklığı neden olurr acaba bilginiz varmı benim öle oluyoda
ayy ben bu doktorlara inanmıyorumm yaaaakannehirakannehir hamile kalınca böle bişey duysam doktorumdann saçını başını bıyığı varsa bıyığını yolarım ben onun yaa kaydirigubbakcemile:mymeka:ne basit geliyo onlara düşecekse şimdiden düşsün dimekkk
bellecim yaaa yanlış hatrılamıyorum demii sen önce test negatif dedin sonra biz üzüldük tğh falan teselli ettik daha sonr sen bidaha test fln yaptın sonrmı pozitifi gördün nm ilk testi yaptığında adet gününü beklememişmiydin cnm anlatsana???
hiç bilmiyorum bebişim??
adet günün nezamandı senin??
canım aslında anlıyoum doktoru ben hastanede calısırken bende o duygudaydım sadece ısyerımdı hastane hergun neler neler gelırdı hastaneye can nerdeyse orası yanıyor bellı bırseyden sonra alısıyorsun gercekten benım yasadıgım duyguları doktor yasamıyor o sadece ısını yapıyor...!
evettt tatlımm ben adet gunumde sabahtan yaptım negatıf ay ne üzüldüm agladımmm agladım agladımmm.... sonra kocıs benı o gun sahıle goturdu moral destek fıllan ben toparlandım aaa bı baktım 2 gun gectı benımkı hala yok hatta dedımdı burda benım hala umıdım varr dıye sonra 3. gunu yaptım oleyyy cıtf cızgıyı gordukk allaha sıkur bıde haftaya kalp atısını duymayı nasıp ederse allahım benden guzelı yokk
aminnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq:inşallah k<lırsın.gördüğüm kadarıyla çok istiyorsun ALLAH isteyen herkese nasip etsin.doğru yer ve doğru zamanda
ayyyy inş canımmmmzemuszemus yaaa demkki sende ya geç döllenme olmuş yada sen adet gününü erken hesaplamışsınn inş kalp atışlarınıda duyacaksın bebişimmm olumluu düşünnnn bizede bol bol dua et cnmevettt tatlımm ben adet gunumde sabahtan yaptım negatıf ay ne üzüldüm agladımmm agladım agladımmm.... sonra kocıs benı o gun sahıle goturdu moral destek fıllan ben toparlandım aaa bı baktım 2 gun gectı benımkı hala yok hatta dedımdı burda benım hala umıdım varr dıye sonra 3. gunu yaptım oleyyy cıtf cızgıyı gordukk allaha sıkur bıde haftaya kalp atısını duymayı nasıp ederse allahım benden guzelı yokk
ayyy çok az klmışş tatlımmm Allahımmmm hayırlısıylaa sana bebişini bu ayy nasip etmişolsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh11 ekim canım 4 gün kaldı:CüvCüv:sempatiksalakcinni
ayyyy inş canımmmmzemuszemus yaaa demkki sende ya geç döllenme olmuş yada sen adet gününü erken hesaplamışsınn inş kalp atışlarınıda duyacaksın bebişimmm olumluu düşünnnn bizede bol bol dua et cnm
ayyy çok az klmışş tatlımmm Allahımmmm hayırlısıylaa sana bebişini bu ayy nasip etmişolsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
iyi geceler kepeklerimmmm nasılsınız..seliz msj cevap attım kuşum bakabilirsin..
iyi geecelerr şekerimmmm hoşgeldinnnolumunekankayizsmileŞeniz
hoşbuldumm şekerim...gezmelere gittik geldik..kaydirigubbakcemile2
sağol kuzucuğummm bakıyorum b dolu liste çıktı acaba hangisini alsam dieeeiyi geceler kepeklerimmmm nasılsınız..seliz msj cevap attım kuşum bakabilirsin..
ayy saol cnm yaaa allahım hepimizin yüzünü güldürsünn çok zor yaaaaa beterin beteri var ama benimki mucize olucak olursa ama rabbimin ol diyip olduramadığı bişi varmıdırrrr:Saruboceq:rabbim çok büyük ellebet kader bizede güler bi günnnn:CüvCüv:
sağol kuzucuğummm bakıyorum b dolu liste çıktı acaba hangisini alsam dieee
inş datlummm bol bl dua ett bak yarn hemen neap biliyormusun boy abdestii all bdetsinn hiç bozulmadan 2 rekatt hacet namazı kıl sonra bol bol dua et karnını ovuştura ovuştura Allahımdan bebeğini iste bende hemen yarın öyle yapıcaide bu ayy ilişkiden sonra hemen böyle yapıcamm ablam dün konuşuyorduka bu şekilde yaptığı ayy hamileklmışşşş sende boy absetini alıp alll 2 rekat hacet namazı kıl dua et dedi
canım dün nanede aldı 50 ovulasyon testi olanlardan 43 tl filan denk geliyomuş sanırım..sağol kuzucuğummm bakıyorum b dolu liste çıktı acaba hangisini alsam dieee
[/B]
napıyonuz kızlarr sesiniz çıkmıyo hiçççmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirbenim uykum geldiii yatıyorumm iyi gecelr cümletennnmirmirmirmiropuyorumnanaktan
yaaa ev çok soğuk bizim ev büyük kızlar biz ısıtamıyoruzz buz gibi oluyo bu kış çok soğuk geçecekmiş napıcaksakeyvahedigeldismile
herşeyde bir hayır vardırrr yaaa ocakta başladıkkk bebek istemeye eğer olsaydı şimdii doğmuştu 1 hafta falan olmuştuuu yeni doğmuş bebek bu evde donarr kombiyi 50de yaktm 2 gündür düşünün yani yinede ısınmıyorrrr yaa 100de yaksam bile ısınmıyor:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?