- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
bide bu soğuklarda iş yapınca yıkanmak yokmu cok sinir oluyorum..
eşim diyoki bu işi cok seviyorum ama sonra yıkanması olmasa..
evet bebişim yaaa üşümeyiii kışı soğuk havayı sevmiyorum bizde geçen see ufo aldık ama o bile yetmiyo felaket derecede soğuk evimizzz ayy bu ayy hamiş kalsamda bebişimi temmuzda doğururdum negüzel olurdu
sen kullandınmııı preseediii nasıl zormu kullanımı??
bide bu soğuklarda iş yapınca yıkanmak yokmu cok sinir oluyorum..
eşim diyoki bu işi cok seviyorum ama sonra yıkanması olmasa..
yok kız kullanmadım daha adetim gelicekte biticekte ovulasyon günümde kullanıcam..
bugün benim adet günümdü gelen giden yok..
cok gecikmeden gelsede bitse bari cok heyecanlıyım jeli kullanmak için..
inşallah seninde meleğin cok bekletmez gelir canım..
evet yaa eşine katılıyorum bnm kocişte her güzel şeyin bir bedeli var diyor her banyoya giderken:kedi: bide beni düşün diyorum 8 aydırr içimde o sıvıyla beklemek zorunda kalıyorum aman çıkmasın dışarı yastık koyalı bekleyelim ayaklarmı havaya kaldırr beklee bizim iş çok daha zorrr yanii erkeklerin saçı kısa o iş biter bitmez hoooop banyoya saç açma kurutma dertleride yok bide hala şikayetleniyolarrr yaa demii kızzzzzz
bide ben içimde spermlerle beklerken çok sinir oluyorum rahatsız oluyorummm kociş benii gülüdürnce o spermler dışarı çıkıo sonrada ağlıyrumkaydirigubbakcemile3 boşa gitti hepsi dışarı çıktı dieeekaydirigubbakcemile3 ayy bi alemizz yaaa kızlar bugünlere sonradan gülebilcekmiyizzz
inş cnm
belkide hamişsindir kızzz onları kullanmaya gerek kalmaz olamazmı???
evet her güzel şeyin bedeli var ama nedense o bedeli biz kadınlar yaşıyoruz dediğin gibi bir saat kalmakma yat aman akmasın aman dışarı cıkmasın halbuki rahim ölü olan spermleri dışarı atarmış sanki rahim depomu hepsini içinde biriktirecek...
ama gel görki aklımızda illa soru işareti kalmasın onların hepsi içeri girsin....
içerde spermlerin olması benide rahatsız ediyo yani hemen kalkıp duş almak istiyorum inan yarım saat zor yatıyorum yatakta..
ama spermler dışarı cıkıyo diye üzülme onlar yolunu bulurr helede preseedi kullanınca tamamen uçacaklaryumurtalara..
benim teyzemin eltisi nişanlıyken hamile kaldı hemde kızlık filan bozulmadan üzerine boşalıyo 1 damla sperm içeri giriyo ve hamile hatta babası inanmadı dr. götürdü dr. daha hala kız demişti yani gerisini sen düşün bizse neler yapıyoz yastıklar ayakları havaya dikmeler filan..-tatlicadiarzu-
canım iki gün önce test yaptım negatifakannehir hemben yumurtlama döneminde burda değildim.bilmiyorumkismile.
yumurtlamadan önce kaldı desem testte cıkardı.yerimseniben.yani bu ay olmadı sanırım..:umursamaz:
eğer hamişlik yoksa bekletmeden gelsin kırmızılar..kötükedihüso
keşke hamiş olsamda kullanmasam.boshayallersmile
ay inanmıyorum yaaaa demekki neyaparsak yapalım nasip kısmettt yaaa acaba kocişe desemde odamı dışardan şapsa kaydirigubbakcemile3 yok yokkk eniyisi içerden
yaa facede ayshenin paylaştığı anne karnında yaşam öyküsünü izlednmiii çok etkilendimmm okdr spermden sadece bitanesiii yerleşioo diğerleri giremiooo süperyaa
ayyy keşkeeeeeeeeeeeee
kız ozaman preesed ve testleri bana yollarsın aklinialirimsmile
hadi bebişim bende kaçıyorum uykum geldii yavaş yavaşş
öpüyorum seni datlımmm iigeceler tatlı rüyalar
Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım sayılır,bende sabırsızlıkla gününü bekleyenlerdenim. 20 ekim regl dönemim, 1-6 ekim yumurtlama dönemimdi,herşey düzenli işledi,şimdi sabırsızlıkla çift çizgi görmek için bekliyorum.Allah hepinize hayırlı bebişler nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?