Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Yeni gelen arkadaşlarımızda hoşgeldiler!
Dilerim hakkınızda herşeyin hayırlısı olur...

hoşgeldinn bebemmmmmm....
ayyy kızzzz yoksam aynı aymı hamiş kalacaz senle bende 8 kasım ekliyimmi adını listeye...

çok çalışmıcam bu sefer valla... 1 hafta yumurtlama haftasında gün aşırı... eder 3 kez işteee! bakalım tutturabilcez miii :lepi::lepi:

aa hılmı fatma hem hamıle hem beklenende canım duzeltebılırmısın

hatice hep sorcam unutuyorumm.sen kaç aylıkkken kaybettin bebeğini???

canım ilki 3 aylık kalp atışları durdu.
2. 5 aylık gelişim geriliği ve su azlığından gebelik sonlandı..
3. 2 aylık kalp atışları durdu..
4. kimyasal gebelik oldu gerci 4. saymıyorum bile..

çok çalışmıcam bu sefer valla... 1 hafta yumurtlama haftasında gün aşırı... eder 3 kez işteee! bakalım tutturabilcez miii :lepi::lepi:

aa o neden öyle kızzz...CADIARZU
eee tabi hatun bu konuda kendine güveniyo..:lepi:
ben 1 ayda hergün yaptıysam bilem olmuyo anacım...boshayallersmile

canım ilki 3 aylık kalp atışları durdu.
2. 5 aylık gelişim geriliği ve su azlığından gebelik sonlandı..
3. 2 aylık kalp atışları durdu..
4. kimyasal gebelik oldu gerci 4. saymıyorum bile..

Ayy canımm ben bunları ilk defa duydum...Ve şimdi niye "yorgunum" dediğini çok daha iyi anladım...Allah'ım sana gani gani sağlık,güç,kuvvet versin.Bu sefer gelecek olan meleğin hepsinin yerine sana sıkı sıkı tutunur ınsallah canım benım...

kız her gün yapmanın anlamı yok kiiii.... yumurtladığımı anlıyorum ben zaten, akıntım falan oluyoooo... o hafta başlıcam demekki gıdaklıyorum ... sonrası kocişimin becerisine kalıyo zaten...içircem kahveyiii delikafadulden d,ikcem ayaklarıda... 2 ay denerim yoksa giderim yumurta takibi yaptırmaya opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kız beraber kalırız bakarsın belli mi olurr??

calısın tebı kızz calısmayana ekmek yok bu devırdeee-tatlicadiarzu- sız calısın sonra allaha tevekkul edın bakem hatta lafı bılem var ne ka ekmek okaa kofteee:roflol:

sağol canım allah razı olsun..olumunekankayizsmile
inşallah allahım aynı acıları yaşatmaz sağlıklı kucağıma almayı nasip eder..:CüvCüv:
aminnnnnnnnnnnnnnn...:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar benide listeye eklermisiniz beklenen adet tarihi 13 ekim yada beklenmeyen herneyse .....herkese iyi geceler arkadaşlar Allah rahatlık versin hepimize ......yarın görüşmek üzere

kızz boşver hergün yapmak hoşuma gidiyo zaten işin şakasındayım ben..:kedi::kedi:
aşağı yukarı bende anlıyorum zati bu ay ovulasyon testide kullanıcam.yerimseniben
heeee bak o kahve işini bende içireyim koçişime tür kahvesimi yoksam neskafami..
valla ben senden cok umutluyum sen ilk ayda tuttıurursun bu işi gibime geliyo.:CüvCüv:
ayyy inşallah kasım ayında ikimizde hamileyiz diye bağırırızz.:CüvCüv::lepi::lepi:
hem benimkisi preseed güzeli olacak şekerim cok umutluyum bu ay preseedten...:lepi:

calısın tebı kızz calısmayana ekmek yok bu devırdeee-tatlicadiarzu- sız calısın sonra allaha tevekkul edın bakem hatta lafı bılem var ne ka ekmek okaa kofteee:roflol:

şekercim ben kendi adıma cok cokkkk çalışıyorum...yerimseniben

geliyomm kankaaaaaaaaa az kaldıııııııııı isterse tek tel saçım laksın peliğim kopsun ama yinede gelecemm elinde sonundaakaydirigubbakcemile3

anaaaaammmmmmmmmm sıra bendemiii en başta ben varımm haber beklenennnnneyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…