iyi akşamlar canımm...
hoşgeldin...iyiyim canım sağol sabah kırmızı kartı gördüm daha iyi oldum..
sen nasılsın bakalım..
iyi akşamlar canım hoşgeldinn...
Ben de iyiyim çok şükür canım...
Sabaha bir iç kalkması ve bulantıyla kalktım ama geçti çok şükür..
Demek geldi kırmızılar iyi bari canım zaten bu ay beklemiyorduk dimi;kocişinden uzaktın artık bu aydan sonraki aylarda beklemicez inşallah:Saruboceq:
seninde başlar artık bulantılar yavaş yavaş inş. fazla olmaz..zemuszemus
evet bu ay zaten olmaz diyodum hep eşimden ayrıydım..bilmiyorumkismile
ama inşallah preseedle bu ay tutturucam...:Saruboceq:inş.:Saruboceq:inş.:Saruboceq:
eğer eşim izin alırsa salı günü bursaya tübbebek için ön görüşme için gidicez.
bakalım dr. ne dicek garanti verecekmi bize hayırlısı..boshayallersmile
evet canım uzun süre ayrıydınız...Beklentin yoktu söylüyordun zaten...
inşallah canım ya bu preseed sana dilerim uğurlu gelir...
Aa ne güzel demek tüp bebek için öngörüşme yapıcaksınız hadi bakalım canım dilerim güzel bir görüşme olur ve sizin için güzel bir bekleyiş başlar..çok sevındım!
hemde hiç beklentim yoktu...:umursamaz:
inşallah allahım bize tüb bebeğe başlamadan umudumu meleğimi gönderir...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bakalım eğer eşim izin alırsa hem şuan adetliyim telefonda görüştüğümüzde adetliyken gelirseniz daha iyi olur demişlerdi...bayanssulusmile
bakalım inş. giderizde hiç olmassa bir görüşme yaparız..boshayallersmile
Amin canım inşallah..Tabi gönlümüz tüp bebek denemesine başlamadan meleğinin gelmesi.Ama dediğin gibi en azından bilgi alır görüşürsünüz bu bile aydınlatır sizi...
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar kendimi kaptırmayayım diyorum ama ister istemez düşüyor insanın aklına benim akıntım 5-6 gündür devam ediyor adetim ekim 13 göğüslerim ağrımıyorda uçları en ufak bişide acıyo inşallah bir gün olur bu ay aşılamayı deniycez Allah büyük zamanını bekliyor diyorum bende...
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar kendimi kaptırmayayım diyorum ama ister istemez düşüyor insanın aklına benim akıntım 5-6 gündür devam ediyor adetim ekim 13 göğüslerim ağrımıyorda uçları en ufak bişide acıyo inşallah bir gün olur bu ay aşılamayı deniycez Allah büyük zamanını bekliyor diyorum bende...
aminnn inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:
..allahım cok büyüksün ne olur meleğimi daha falza bekletmeden gönder.:Saruboceq::Saruboceq:..artık mücadele etmekten cok yoruldum.mafoldumbenmafoldumben
evet canım hiç olmassa bilgi edinmiş oluruz hiç olmassayerimseniben.
sana karından baktı dimi ?
bellecimm hadi hayırlısı canımmm haftaya pıt pıtları duyarsın inşallhhh
canım inşallah kalp atışalrını da görürüsünüz haftaya :) rahat ol
bu arada bitki çayalrını nası yasaklamaz anlamıyorum doktorum bana yasaklamıştı
açıklamasını da şöyle yapmıştı her bitkinin tam olarak ne tip reaksiyon göstereceğini bilemeyiz
istemediğimiz yönde bi sonuc almamak için içme demişti bana sadece nanelimon
ve ıhlamur içebilirsin abartmadan demişti...çünkü ben hergun rezene içerdim
bıraktırtmıstı canım...kediyede bişe dememiş sende toksoplazma çıkmamısmıydı
asıl kediden korunman gerekıyo kafamçokkarıştı
walla nılıyorum canım ole dedı ıste herbırı baska bırsey dıyor buyuk ıhtımal doktorumu degıstırıcem boyle gıderse:umursamaz:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben hamileymişim yaaa arkadaşım yanlış bakmış 118.7 çıkmış
:lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt ayy hamılessın canım hayırlı olsunolumunekankayizsmile
Hoşgeldin canım...
ohh süpermiş yaa..elcağızlarına sağlık,afiyetle yiyin ailecekcokacimcoook
benim canım hiç tatlı istemiyor artık ama:sinifsinif:
Ah be kuzu;ben nasıl yemek yiyorum görme iştahım çok açık ve bu zamanda 1 2 kilo rahat aldım pantolonlarım bile rahatsız etmeye başladım.Canım sürekli bişiler yemek istiyor ama tatlıyı istemiyorum halbuki çikolatasız yapamazdım.Süreki tuzlu ve ekşi yiyesim geliyor..Ne olcam ben bilmiyorumboshayallersmile
İyi aksamlar tatlımolumunekankayizsmile
Nasılsın napıyorsun haftasonun nasıl geçiyor?
Ay bu sabah bulantım oldu benim iç çok fena karıştı ama kusmadım yavaş yavaş başlıyor sanırımboshayallersmile
benımde canım artık hıc tatlı ıstemıyor kafamçokkarıştı canım vee bende cok yemek yıyorum danayı koysalar yıyecegım sankı kaydirigubbakcemile3 vee aynen 2 kılo almısım bendee:çok üzgünüm:
haftasonumda super gectı bugun arkadaslarımlaydım yıne güzel bır gundu dunde aılemleydım allaha şukur bu saatte ıyıyız bulantı yok dnıcek kadar az yanı sabahta degılde cok ac olursam yada cok yedıysem bulsnıyor bıraz sonra gecıyor benımbilmiyorumkismile
İnşallah canım benim...
Sen hiç kendini bırakma sakın olumsuz şeyler de getirme aklına.Daha çok genciz Allah'ın izniyle en sürpriz şekliyle gelicek inşallah bebeğin ama sen yeterki iyi ol eşin aynı şekilde iyi olsun en önemlisi bu...
Kocişine sarıl bak alır o senin tüm yorgunluğunu canım beniökaydirigubbakcemile3
Tabiki de bilginiz olsun tüp bebekten çok iyi sonuçlar alanlar var.Benim çevremde ve ailemde de oldu canım...
son bişi daha ben bu ay adetimin 22. günü progesteron testi yaptırdım 43.50 çıktı daha önce hiç yaptırdınızmı bu testi
evet canım karından baktı bana:hulya:
sagolasın bebegım benım pıtpıtlarla senın bebıs suprızın denk gelır ınsallahh:Saruboceq:
canım inşallah kalp atışalrını da görürüsünüz haftaya :) rahat ol
bu arada bitki çayalrını nası yasaklamaz anlamıyorum doktorum bana yasaklamıştı
açıklamasını da şöyle yapmıştı her bitkinin tam olarak ne tip reaksiyon göstereceğini bilemeyiz
istemediğimiz yönde bi sonuc almamak için içme demişti bana sadece nanelimon
ve ıhlamur içebilirsin abartmadan demişti...çünkü ben hergun rezene içerdim
bıraktırtmıstı canım...kediyede bişe dememiş sende toksoplazma çıkmamısmıydı
asıl kediden korunman gerekıyo kafamçokkarıştı
walla nılıyorum canım ole dedı ıste herbırı baska bırsey dıyor buyuk ıhtımal doktorumu degıstırıcem boyle gıderse:umursamaz:
:lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt ayy hamılessın canım hayırlı olsunolumunekankayizsmile
benımde canım artık hıc tatlı ıstemıyor kafamçokkarıştı canım vee bende cok yemek yıyorum danayı koysalar yıyecegım sankı kaydirigubbakcemile3 vee aynen 2 kılo almısım bendee:çok üzgünüm:
haftasonumda super gectı bugun arkadaslarımlaydım yıne güzel bır gundu dunde aılemleydım allaha şukur bu saatte ıyıyız bulantı yok dnıcek kadar az yanı sabahta degılde cok ac olursam yada cok yedıysem bulsnıyor bıraz sonra gecıyor benımbilmiyorumkismile
Anladım canım..Benimde neyseki uzun sürmedi geçti çok şükür.Maşallah ikimizinde iştahı açılmış kaydirigubbakcemile3Hatfasonunun iyi geçmesine de çok sevindim canım..
Şimdi haftaya mı doktora gidiyorsun kalp atışları için?
Bir de kesenin büyüklüğü ne durumda kendiminki küçük geldide bana merak ettim canımboshayallersmile
son bişi daha ben bu ay adetimin 22. günü progesteron testi yaptırdım 43.50 çıktı daha önce hiç yaptırdınızmı bu testi
senin için araştırdım canım...
.yumurtlamanın olup olmadığına bakıyorlar bu testle.10 ve yukarısı yumurtlama çok iyi demek.6 ve yukarısıda yumurtlama oluyor demek benim bildiğim
bu demek oluyoki gayet sağlıklı yumurtlamışsın..:lepi:
yumurtlamışsın dedi sadece ben siirtte yaşıyorum burda dr.larla biraz iletişim kopukluğu yaşıyoruz da ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?