Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyi akşamlar canımm...
hoşgeldin...iyiyim canım sağol sabah kırmızı kartı gördüm daha iyi oldum..
sen nasılsın bakalım..

iyi akşamlar canım hoşgeldinn...

Ben de iyiyim çok şükür canım...
Sabaha bir iç kalkması ve bulantıyla kalktım ama geçti çok şükür..
Demek geldi kırmızılar iyi bari canım zaten bu ay beklemiyorduk dimi;kocişinden uzaktın artık bu aydan sonraki aylarda beklemicez inşallah:Saruboceq:

seninde başlar artık bulantılar yavaş yavaş inş. fazla olmaz..zemuszemus
evet bu ay zaten olmaz diyodum hep eşimden ayrıydım..bilmiyorumkismile
ama inşallah preseedle bu ay tutturucam...:Saruboceq:inş.:Saruboceq:inş.:Saruboceq:
eğer eşim izin alırsa salı günü bursaya tübbebek için ön görüşme için gidicez.
bakalım dr. ne dicek garanti verecekmi bize hayırlısı..boshayallersmile

evet canım uzun süre ayrıydınız...Beklentin yoktu söylüyordun zaten...
inşallah canım ya bu preseed sana dilerim uğurlu gelir...
Aa ne güzel demek tüp bebek için öngörüşme yapıcaksınız hadi bakalım canım dilerim güzel bir görüşme olur ve sizin için güzel bir bekleyiş başlar..çok sevındım!

hemde hiç beklentim yoktu...:umursamaz:
inşallah allahım bize tüb bebeğe başlamadan umudumu meleğimi gönderir...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bakalım eğer eşim izin alırsa hem şuan adetliyim telefonda görüştüğümüzde adetliyken gelirseniz daha iyi olur demişlerdi...bayanssulusmile
bakalım inş. giderizde hiç olmassa bir görüşme yaparız..boshayallersmile

Amin canım inşallah..Tabi gönlümüz tüp bebek denemesine başlamadan meleğinin gelmesi.Ama dediğin gibi en azından bilgi alır görüşürsünüz bu bile aydınlatır sizi...

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar kendimi kaptırmayayım diyorum ama ister istemez düşüyor insanın aklına benim akıntım 5-6 gündür devam ediyor adetim ekim 13 göğüslerim ağrımıyorda uçları en ufak bişide acıyo inşallah bir gün olur bu ay aşılamayı deniycez Allah büyük zamanını bekliyor diyorum bende...

Amin canım inşallah..Tabi gönlümüz tüp bebek denemesine başlamadan meleğinin gelmesi.Ama dediğin gibi en azından bilgi alır görüşürsünüz bu bile aydınlatır sizi...

aminnn inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:
..allahım cok büyüksün ne olur meleğimi daha falza bekletmeden gönder.:Saruboceq::Saruboceq:..artık mücadele etmekten cok yoruldum.mafoldumbenmafoldumben
evet canım hiç olmassa bilgi edinmiş oluruz hiç olmassayerimseniben.

evet canım sen yinede ekndini şartlandırma..
inşallah aşılamaya gerek kalmadan bebişin gelir...

Allah'ım gönlünüze göre verir inşallah...
Bence belirtilere elinden geldiğince takılmadan günün gelince idrar testi yaparsın...
Kan testi bence en son çare..Allah'ım en hayırlı zamanda göndersin meleğini inşallah canım!

İnşallah canım benim...
Sen hiç kendini bırakma sakın olumsuz şeyler de getirme aklına.Daha çok genciz Allah'ın izniyle en sürpriz şekliyle gelicek inşallah bebeğin ama sen yeterki iyi ol eşin aynı şekilde iyi olsun en önemlisi bu...
Kocişine sarıl bak alır o senin tüm yorgunluğunu canım beniökaydirigubbakcemile3
Tabiki de bilginiz olsun tüp bebekten çok iyi sonuçlar alanlar var.Benim çevremde ve ailemde de oldu canım...

sana karından baktı dimi ?

evet canım karından baktı bana:hulya:

bellecimm hadi hayırlısı canımmm haftaya pıt pıtları duyarsın inşallhhh

sagolasın bebegım benım pıtpıtlarla senın bebıs suprızın denk gelır ınsallahh:Saruboceq:

son bişi daha ben bu ay adetimin 22. günü progesteron testi yaptırdım 43.50 çıktı daha önce hiç yaptırdınızmı bu testi

evet canım daha genciz ama cok acılar cektim ve artık yıprandığımı hissediyorum..:sinifsinif:
allahım bana tekrardan ayını acıları yaşatmasın cok zor..:gitme:
allahım bana koçişim gibi iyi niyetli saygılı bana sevgisi hiç tükenmeyen bir eş nasip etmiş..:Saruboceq:
zaten onun gibi bir eşim olmasaydı nasıl dayanırdım ben bu acılara..Şeniz
inşallah inanıyorum zamanı geldiğinde rabbim benim ve bütün isteyenlerin kucağını dolduracak..:Saruboceq:

son bişi daha ben bu ay adetimin 22. günü progesteron testi yaptırdım 43.50 çıktı daha önce hiç yaptırdınızmı bu testi

senin için araştırdım canım...

.yumurtlamanın olup olmadığına bakıyorlar bu testle.10 ve yukarısı yumurtlama çok iyi demek.6 ve yukarısıda yumurtlama oluyor demek benim bildiğim

bu demek oluyoki gayet sağlıklı yumurtlamışsın..:lepi:

yumurtlamışsın dedi sadece ben siirtte yaşıyorum burda dr.larla biraz iletişim kopukluğu yaşıyoruz da ondan soruyorum

teşekkür ederim canım bende biraz baktım daha önce yaşamış olan arkadaşlar vardır belki dedim yaşanmışlıklar her zaman önemlidir ya sağol gamzelikız

yumurtlamışsın dedi sadece ben siirtte yaşıyorum burda dr.larla biraz iletişim kopukluğu yaşıyoruz da ondan soruyorum

hayatım yazdım ama okumadın sanırım 10 ve üstü gayet sağlıklı yumurtlamak demekmiş...
siirtte görev icabımı ordasınız...

napıyonuz bacular..şu bir iki gündür acayip depreştimm bende..bebik istiyoruummm..evde bebeğimin olduğunu dolandığını düşünüyorumm...ama oooooof kociş yokkiiiiiiiiiiii(((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…