Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Haklısın canım insan ne çektiğini yalnız kendisi bilir...Allah'ım güç kuvvet versin inşallah.Ama ne güzel demişsin;eşinle çok mutlusun iyi ki o var yanında bebişinde bu mutlulupğa bence en güzel haliyle mutluluk katıcak!ben buna inanıyorum ve hissediyorum içten içe canım!

arkadaşlar artık benimde nette birinci adresim burası olcak zaten uzun süredir takipteydim ama burda karşılıklı gösterilen destek çok önemli bence, inşallah her şey çok güzel olacak arkadaşlar...

ayla24, GamzeliKiz+, naz3306, nurum84, pembedana, Yavyum kızlar ıyı geceler sızede nasılsınzzz merveyle lafa daldıkk slm verdımmı ay onu bıle hatırlamıyorum vermedıysem özür dileyimmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar ben bu gün katıldım aranıza herkese merhaba

arkadaşlar artık benimde nette birinci adresim burası olcak zaten uzun süredir takipteydim ama burda karşılıklı gösterilen destek çok önemli bence, inşallah her şey çok güzel olacak arkadaşlar...

hosgeldınız kızlar topıgımızeee allah gonlunuze gore versın ınsalahhh:Saruboceq::1rolleyes:

kızlarrrr ben bugün regl oldum. hemide 28 günde oldum.... yaniiiiiiiiiiiiiiiiiii 9 kasım hamiş olabilürüm ona göre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

napıyonuz bacular..şu bir iki gündür acayip depreştimm bende..bebik istiyoruummm..evde bebeğimin olduğunu dolandığını düşünüyorumm...ama oooooof kociş yokkiiiiiiiiiiii(((((((((((((((
hoşgeldin bacummm...Şeniz
ahh ahh sorma bende istiyorum artıkkkkkkkkkkkkk..:CüvCüv:
bende senin gibiydim bebişim alındığında hiç korunmamıştım hemen olsun istedimdi..
inşallah allahım seni en kısa zamanda koçişinde birleştirir canım ve en kısa zamanda bebişiniz gelir...

hayatım bende inanıyorumki bir bebişimiz olsa mutluluğumuz ve sevincimiz bine katlanıcak...:lepi:
ve eşim son iki aydır artık 5 kelimesinden biri bebek oluyo artık cok istediğini acık acık söylüyo ve arkadaşlarına özenerek bakınca benimde içim acıyo acıkcası..:sinifsinif:

arkadaşlar ben bu gün katıldım aranıza herkese merhaba
merhaba canım hoşgeldin aramızaaaaa...vereliniortak
güzel paylaşımlar diliyorum o zaman...a.s.

ohh ne güzel aramıza iki yeni arkadşımız daha katıldı..a.s.
inşallah hayatım hepimiz için herşey cokkkk güzel olacak..opuyorumnanaktan

ayla24, GamzeliKiz+, naz3306, nurum84, pembedana, Yavyum kızlar ıyı geceler sızede nasılsınzzz merveyle lafa daldıkk slm verdımmı ay onu bıle hatırlamıyorum vermedıysem özür dileyimmmmmmmmmmmmmm
önemli değil kuşummmmm...Şeniz
evet canım görev icabı burdayız daha 3 senemiz var gitmemize

anladım canım allah kolaylık versinn...

kızlarrrr ben bugün regl oldum. hemide 28 günde oldum.... yaniiiiiiiiiiiiiiiiiii 9 kasım hamiş olabilürüm ona göre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wuwww cok hızlısın bebıkım ınsallah gel hadı gel ver sende peliğinikaydirigubbakcemile emosun ceke ceke peliği elimde kaldı valla koptu bır kısmı saclarının zawallımın bı 20 gundur habıre cekıyomkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

hoşgeldinn bebemmmmmm....
ayyy kızzzz yoksam aynı aymı hamiş kalacaz senle bende 8 kasım ekliyimmi adını listeye...

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mercan.a...................................Güzel haberlerini bekliyoruz :))

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Emos3985..................................12EKİM
hatunsultan..............................16 EKİM
yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM
Seliz.........................................31 EKİM
GamzeliKiz.................................8 KASIM
pembedana.................................9 KASIM
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra
NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_Fatma--?

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…