senin ağzını yirim kısssssssssssŞenizinşallahh canımmm valla bu ayyy ben hamileysemm tüm gücümle seni çekecmmm yatcam kalkcam sana özel dua etcemmŞenizdualarım hepimiz için ama sana apayrı dua etcem cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz:CüvCüv:
vallamııı ayy hadi inş. canım hakkında hayırlısı olsun..
sabahtan verde öğleden sonraya cıksın..
inş. bebişin seninle...
allah razı olsun canımmm cokkk sağol...Şeniz
ayyy cnmmmm bende bendeeeeee:gitme:kızlaaaar geldim açtım laptopu tekrardan ben size bişey söylicemmmmmafoldumben
kızlarrrr ben kocamı çok seviyorum ona bir bebek vermek istiyorum
alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kızlarr ben yarın kanda gebeliğe baktırmayı düşünüyorummmeyvahedigeldismile
valla cnm düşünüyorum eşimede didimm ama gebelik için demedim varsa büyük süprüz olcakkkkk delikafaduldenama netten randevu alamadım dolmuş hemde beni ameliyat eden doktor varrr:mymeka: sabah erkenden gidicem bende 7,30 gibi gitsem tam süper olureyvahedigeldismile
efenimm buyrunnnnnnkaydirigubbakcemile3 hoşgeldinnnnnnnnn cicimmmŞeniz
hoşgeldinn canımmm...alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ahh canım hepimiz bunu cok istiyoruzz....kızlaaaar geldim açtım laptopu tekrardan ben size bişey söylicemmmmmafoldumben
kızlarrrr ben kocamı çok seviyorum ona bir bebek vermek istiyorum
FSH 6.21 mIU/ml
Prolaktin 10.26 ng/ml
Lüteinleştiren Hormon (LH) 8.40 mIU/ml
kızlarr hormon tahlillerim çıkıtı sonuçlarda nasıl sizce
idrarda günüm gelmeden yaptım ve bişi çıkmadı eylül11de olmuştum ama adet belirtileri yaşamadım bu ay ama birkaç hatta bir kaç kaçç gebelik belirtisi yaşıyorum psikolojikte olabilir bakcaz artık yarın testte ak kara çıkar meydanaaaeyvahedigeldismilebebişim idrarda test yaptınmı???
evet erkenden git ve ver bakalım.bayanssulusmile.inş. vardırda eşine büyük bir süpriz yaparsın...
napaysınız diye bi bakınayim dedim malum artık bu saatlerde gelem,yorum merak ettim sizi olumunekankayizsmile
iyi yaptınn bebemmmŞenizolumunekankayizsmilenapaysınız diye bi bakınayim dedim malum artık bu saatlerde gelem,yorum merak ettim sizi olumunekankayizsmile
ben kaçıyorum kızlar uyuyim artık sabah iş var(((
ben kaçıyorum kızlar uyuyim artık sabah iş var(((
emoşşşşşşşşşşşşşşşşş zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?