Evim evim güzel evim :)))
Ohhh be!Geldim sonunda.... :)
şans dile bana dua ettttteyvahedigeldismile
güle güle bebişim
emoşum yaa önce bi idrarda yap derimmm boşu boşuna aldırma kanııı yaa bence bi idrarda yap poztif çıkarsa kanda baktrbilmiyorumkismile
ahh kuzum sen bu saate kadarmı çalışıyosun hamiş halinle...
yat kuşum sen dinlenn...hadi iyi geceler..
Bol şans diliyorum ben de canım yaa!:lepi:
ayy dur kıss zor karar verdim yaaa kanda baktırmaya korkuyomm zatii ama bence idrarda çıkmaz gülüm yaaa daha dün yaptım çıkmadı bişi ondan öncede 5 gün varken felan yaptım yine çıkmadıeyvahedigeldismilebidaha yapıp çıkmazsaa varryaa üzüntüden geç döllenme bile olsa düşürürüm bennnbilmiyorumkismile
O anlamda söylememiştir ya;uyuyacak ya bebişi büyüyecek ya;ondan girmiyor.Onu kastetti bence :))
inşallahhhhhhhhhhhhhhh canım çok saoltamam bebiş sen bilirsin ama hanii daa günün geçmemiş oyüzden dedim ben
inşş olmuştur bu sefer yaa bebişimmmm nasippppse inşşşş
gamzelim bebişimmmm yaaa emoşummm,,,,,
ben bu kistimi laparoskopiyle aldırsammı bu kist yüzünden olmuyor bebeğimmafoldumben
inşallahhhhhhhhhhhhhhh canım çok saol
cnm kistin huyuna bağlı doktor ne diyoki kistle ilgili ilaçla güçülmüyomu ki?
yaaa benim doktorum çok ii ama ne dediği belli değil
kistim iyi huyluymuş 3mm bi zararı yokmuş gebeliğe engel değil dedi
fakat ben d.kontrol hapı kullandım ama kist erimedi doktorumda bu kist ilaç içtiğin halde erimedi bu kisti bence laporoskopiyle alalım dedi bende hani gbeliğe engel değildi edim doktrumda engel değil ama bu kis erimediği taktirde burda bırakıcak değiliz almalıyız dedi
siz nediyorsunuzz???
yaaa benim doktorum çok ii ama ne dediği belli değil
kistim iyi huyluymuş 3mm bi zararı yokmuş gebeliğe engel değil dedi
fakat ben d.kontrol hapı kullandım ama kist erimedi doktorumda bu kist ilaç içtiğin halde erimedi bu kisti bence laporoskopiyle alalım dedi bende hani gbeliğe engel değildi edim doktrumda engel değil ama bu kis erimediği taktirde burda bırakıcak değiliz almalıyız dedi
siz nediyorsunuzz???
canım bence hiç bılaşma derim bi kist için 3mm lik hemdee hiç gerek yok derim ben benimde 5 mm vardı ve yasmin adında bir ilaç kulandım ve 1 ayda geçti ve adetlerim düzene girdi kistim varken 15-20 gün gecikiyodu ve çok sancılı adet görüyodum bence doktoruna bu yasmin adlı doğum kontrol hapı yazdır ve kullan sonra baktın geçmedi iyice araştırıp yaptırırsın laproskopi ama dikkatli araştır cnm allah korusun sonra tüplerine felanda bir zarar gelmesinnolumunekankayizsmile
canım benimde dr. 2 santimin üstündeyse gebeliğe engeldir demişti..
tabi bu durumda benim kistim ne alemde bilmiyorum..
eğer dr. alalım diyosa aldır bence eminim daha cabuk hamile kalırsın..
pembedanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napıon kısssss sen hiç konuşmuosun
hayatım laroskopide tüpler kapanıksa onlarda acılıyo..dr. banada tüpleri acmak için söylemişti ama tayin cıkınca kaldı..
büyük gecmiş olsun canımm...benimkii 5 cm miydi yoksa 5 mm miydi acepp ama çok ağrı yapıyodu ve tedaviye başlamadan önce bi adet oldum 20 gün boyunca yoğun bi şekilde artık ayakta duaramıyodum ve acillik olmuştum onun üzerine yapılan tetkiklerde çıkıtı kistin olduğu zatii kistin büyümüş büyümüş ve patlamış dedi ondan o kadar kanamam oluyomuşşş ölüyodum nerdeyse kansızlıktannakannehir
forum forum geziyorum canımmmm...konuşan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?