Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mercan.a.....................8 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Emos3985....................12 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
nurum84......................13 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM
hatunsultan..............................29 EKİM
yelizcem..................................30 EKİM
Seliz.........................................31 EKİM
GamzeliKiz..............................9 KASIM
pembedana.............................9 KASIM
trhn1677.................................12 KASIM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)

Günaydın kızlar.

Karagülcüm beni listeden çıkarabilirsin.
Hala regl olmadım ama dün test yaptım negatif çıktı.
Umarım diğer arkadaşlarım hamiledir :)

sildim canım Umarım gelecek ay gelir bebeğin

günaydın kızlar.

belki olmassın canım nerden biliyosun hem regl olana kadar silinmiyor listeler

Günaydın kızlar.

canım liste işlerine ben bakmıyorum :1no2:
ilgilenen arkadaşlar msj ı görünce hallederler canım olumunekankayizsmile

Hayırlısı kızlar.
Bi yerden düşünüyorum olsa evet çok mutlu olurum.
Bir yandanda eşim askere gidicek nisanda hamileliğimin son aylarında yanımda olmicak, bebeğimiz dünyaya gelirken yanımda olmicak.
O yüzden daha zamanı değil diyorum.
Ama tabi ki Rabbim bizim için neyi hayırlı kılarsa o olsun.

Hepimiz için Amin.

YA BEN DE DİYOM LİSTE SİLİNMİYOR :roflol::roflol::roflol::roflol: AYNI ANDA ÇOK KOMİK OLDU YAkafamçokkarıştı

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Ne bilim Negatif çıktı deyince sildim bende 9 ekimmiş günü diye

ay canım darısı başıma.. ya benımde yollarda gözlerım hep bebeği olan annelerde, yada bebek çamaşırı asılı balkonlara takılıyo hep gözlerim. ben 2 senelik evliyim.. bebek düşünmeye yenı başladık.3 ay oldu çalışmalara başlayalı. yaz tatiline geldi ilk denememız olmadı.2. denememız ramazana geldı oda tutmadı. 3. denememız bı yakınımın hastalık ameliyat dönemıne geldı stresten oda tutmadı.. aslında hepsi allahtan 3 denememde tutmadı bahane aramaya gerek yok aslında. okdara çok istiyorum ki ve çabucak tutsun ıstıyorum. 28 yaşındayım. yaşımda buyuk olunca acele edıyom . bıde bebek bekelrken her ay adet kanını görmek yıkıyor insanı. geçenelrde adetliyken vajinal ultrasona grdim. polikistik yumurtalık yapım varmış. kist yokmuş. yaratılış olarak yumurtamın şekli öyleymış. bebek olmasına engel değilmiş dedi doktor.. ama ben kafayı taktım. çok korkuyorum olmazsa dıye. gunelrdır nette araştırıyorum. her 5 kadından 1 i polikistikmiş benım gibi..allah aratmasın. siz hamile arkadaşlar biz bebek için çırpınanları en iyi siz anlarsınız. bızlerede dua edın. hamilelrin duası kabul olur dıyolar...

hayırlısı olsunyerimseniben
demekki doğru zaman değilmiş o yüzden üzülme şekerim:teselli:

ohooo canım sen çok erken başlamışşsın stres yapmaya daha 3 ay olmuş çok yeni yani hiçç canını sıkma hemde o kadar önemli bi sorununda yokmuş burdaki hemen hemen herkezin sorunu var bebek olmasına engel hatta bazılarının hem kendilerinde hemde eşlerinde sorun var o yüzden canını sıkma.hayırlısını dile daha erken olur işallah :Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Ne bilim Negatif çıktı deyince sildim bende 9 ekimmiş günü diye
BENDE KIZI İKNA EDECEKTİM BELKİ GEÇ DÖLLENMEDİR DİYE :roflol::roflol::roflol: hakkında hayırlısı ya ama çok komik oldu valla
inşallah canım tez zamanda kavuşursun bebeğine bende iki yıllık evliyim yok pralaktin yok yumurtlama bozukluğu diye bu zamana kadar ilaçları aldımda aldım klomen+ ovitrelle ama eşimdede varmış sorun sende ihmal etme eşinde görünsün sonra benim gibi aldığın ilaçlar yüzünden kilo alırsın boşu boşuna almışım:gitme::gitme:neyse yinede geç sayılmayız bende 24 yaşındayım

YELİZCEMCİM SAĞOLASIN MORALİN İÇİN. BENDE EŞİMDE BEBEK İÇİN MUAYENEDEN GEÇMEDİK. YANİ NEYIMIZ VAR BILMIYORUZ. Bİ 6 AY DAHA DENEYİP OLMAZSA ( allah korusun) ÖYLE DOKTORA GIDELIM DIYORUZ..EN YAKIN DOSTUMUN İLK DENEMEDE TUTTU. KUZENIMINDE İLKİNDE TUTTU. ABIMIN EŞININ 3. DENEMEDE..ONALRI DUYUNCADA BENI KORKU SARDI. yelizcem sen kaç senelik evlısın ve nezamandır çocuk düşünüyorsunuz. bende ufaktan sızı tanıyayım.

Canım hiç stres yapma ben diyorum ya tam 3,5 yıl ugraştım ameliyat oldum yok rahim filmleri çekildim tüp bebek merkezlerinde dolandım aylarca çok bekledim ama olmadı olmayınca olmuyor sonra bir ay sadece 1 defa çalıştık ve tutmuş hiç umudum yoktu.
bende 27 yaşıma girdim çok istedim ilk sene hamile kalim diye ama rabbim vermedi vardır bir bildigi.... daha çok erken 3 ay çok erken bir zaman en az 1 yıl içinde olmazsa sorun var demek sakın sakın takılma

tatlımm bana şu resimler nasıl eklenio ögretsene yaawww aldıgım duvar kağıtlarını gösteriiimmm

yelizim sana anlatcam hemencecik bekle

allah allah neden acaba CADIARZU
oturunca sorun yokta yürüyemiyorum ya acaba üşüttüm mü diye düşünüyorumbenneyaptımki
amaaan başka bişey olmasında razıyım ben ağrılara boshayallersmile

bilmiyorum bende korkuyorum patroşa sordum normaldir bebek büyüyor diyor gerçi o hiç kötü bişidir koş doktora demiyorda kaydirigubbakcemile3 bakalım bebek büyüyormuş

BENDE KIZI İKNA EDECEKTİM BELKİ GEÇ DÖLLENMEDİR DİYE :roflol::roflol::roflol: hakkında hayırlısı ya ama çok komik oldu valla
:roflol::roflol::roflol:

tatlım öncelikle adım yeliz :) ben 3 senelik evliyim bende prolaktin hormon sorunu var 1,5 sene önce korunmayı bıraktık olmayınca doktora gittim ve bu sorun çıktı.bir ay hap kullandım sonra aman dedim hapı bıraktım kendiliginden düşer die düşündüm ozamanlar çok çocuk istemiyoduk olursa olur die düşünüoduk.temmuzda hamile kaldım 24 agustosta 9 haftalıkken kalbi durdu bebegimin ve kürtaj oldum.şimdi yaşamış olsaydı 16 haftalık olucaktı kısmet degilmişş.sanırım o duyguyu bi kere tattıgım için şimdi hemen bi bebegim olsun istiorummm iştee böle canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…