Günaydın kızlar.
Karagülcüm beni listeden çıkarabilirsin.
Hala regl olmadım ama dün test yaptım negatif çıktı.
Umarım diğer arkadaşlarım hamiledir :)
günaydın kızlar.
Günaydın kızlar.
sildim canım Umarım gelecek ay gelir bebeğin
YA BEN DE DİYOM LİSTE SİLİNMİYOR :roflol::roflol::roflol::roflol: AYNI ANDA ÇOK KOMİK OLDU YAkafamçokkarıştı
ayyy daha dun katıldım aranıza..bugun gunaydınım havada kalıyoooooooo
offf kızlar kasıklarım inanılmaz ağrıyo yaw mafoldumben
Çok teşekkür ederim canımmm :1hug:
beykent???
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
yeni katıldın ben dün kaçırmış olabilirim neredesin ne iş yapıyorsun kaç yıllık evlisin bebeği ne zmndır düşünüyorsun yada düşünüyormusun şekercim anlatırmısın opuyorumnanaktan
ben 4 yıllık evliyim 4 yıldır da bebek istiyordum şimdi hiç beklemedigim an hamile kaldım ve 3 aylıkız :teytey:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Ne bilim Negatif çıktı deyince sildim bende 9 ekimmiş günü diye
Hayırlısı kızlar.
Bi yerden düşünüyorum olsa evet çok mutlu olurum.
Bir yandanda eşim askere gidicek nisanda hamileliğimin son aylarında yanımda olmicak, bebeğimiz dünyaya gelirken yanımda olmicak.
O yüzden daha zamanı değil diyorum.
Ama tabi ki Rabbim bizim için neyi hayırlı kılarsa o olsun.
Hepimiz için Amin.
ay canım darısı başıma.. ya benımde yollarda gözlerım hep bebeği olan annelerde, yada bebek çamaşırı asılı balkonlara takılıyo hep gözlerim. ben 2 senelik evliyim.. bebek düşünmeye yenı başladık.3 ay oldu çalışmalara başlayalı. yaz tatiline geldi ilk denememız olmadı.2. denememız ramazana geldı oda tutmadı. 3. denememız bı yakınımın hastalık ameliyat dönemıne geldı stresten oda tutmadı.. aslında hepsi allahtan 3 denememde tutmadı bahane aramaya gerek yok aslında. okdara çok istiyorum ki ve çabucak tutsun ıstıyorum. 28 yaşındayım. yaşımda buyuk olunca acele edıyom . bıde bebek bekelrken her ay adet kanını görmek yıkıyor insanı. geçenelrde adetliyken vajinal ultrasona grdim. polikistik yumurtalık yapım varmış. kist yokmuş. yaratılış olarak yumurtamın şekli öyleymış. bebek olmasına engel değilmiş dedi doktor.. ama ben kafayı taktım. çok korkuyorum olmazsa dıye. gunelrdır nette araştırıyorum. her 5 kadından 1 i polikistikmiş benım gibi..allah aratmasın. siz hamile arkadaşlar biz bebek için çırpınanları en iyi siz anlarsınız. bızlerede dua edın. hamilelrin duası kabul olur dıyolar...
Benimde yaa dün geceden beriiii :gitme: :gitme:
BENDE KIZI İKNA EDECEKTİM BELKİ GEÇ DÖLLENMEDİR DİYE :roflol::roflol::roflol: hakkında hayırlısı ya ama çok komik oldu valla:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Ne bilim Negatif çıktı deyince sildim bende 9 ekimmiş günü diye
inşallah canım tez zamanda kavuşursun bebeğine bende iki yıllık evliyim yok pralaktin yok yumurtlama bozukluğu diye bu zamana kadar ilaçları aldımda aldım klomen+ ovitrelle ama eşimdede varmış sorun sende ihmal etme eşinde görünsün sonra benim gibi aldığın ilaçlar yüzünden kilo alırsın boşu boşuna almışım:gitme::gitme:neyse yinede geç sayılmayız bende 24 yaşındayımay canım darısı başıma.. ya benımde yollarda gözlerım hep bebeği olan annelerde, yada bebek çamaşırı asılı balkonlara takılıyo hep gözlerim. ben 2 senelik evliyim.. bebek düşünmeye yenı başladık.3 ay oldu çalışmalara başlayalı. yaz tatiline geldi ilk denememız olmadı.2. denememız ramazana geldı oda tutmadı. 3. denememız bı yakınımın hastalık ameliyat dönemıne geldı stresten oda tutmadı.. aslında hepsi allahtan 3 denememde tutmadı bahane aramaya gerek yok aslında. okdara çok istiyorum ki ve çabucak tutsun ıstıyorum. 28 yaşındayım. yaşımda buyuk olunca acele edıyom . bıde bebek bekelrken her ay adet kanını görmek yıkıyor insanı. geçenelrde adetliyken vajinal ultrasona grdim. polikistik yumurtalık yapım varmış. kist yokmuş. yaratılış olarak yumurtamın şekli öyleymış. bebek olmasına engel değilmiş dedi doktor.. ama ben kafayı taktım. çok korkuyorum olmazsa dıye. gunelrdır nette araştırıyorum. her 5 kadından 1 i polikistikmiş benım gibi..allah aratmasın. siz hamile arkadaşlar biz bebek için çırpınanları en iyi siz anlarsınız. bızlerede dua edın. hamilelrin duası kabul olur dıyolar...
ohooo canım sen çok erken başlamışşsın stres yapmaya daha 3 ay olmuş çok yeni yani hiçç canını sıkma hemde o kadar önemli bi sorununda yokmuş burdaki hemen hemen herkezin sorunu var bebek olmasına engel hatta bazılarının hem kendilerinde hemde eşlerinde sorun var o yüzden canını sıkma.hayırlısını dile daha erken olur işallah :Saruboceq:
ay canım darısı başıma.. ya benımde yollarda gözlerım hep bebeği olan annelerde, yada bebek çamaşırı asılı balkonlara takılıyo hep gözlerim. ben 2 senelik evliyim.. bebek düşünmeye yenı başladık.3 ay oldu çalışmalara başlayalı. yaz tatiline geldi ilk denememız olmadı.2. denememız ramazana geldı oda tutmadı. 3. denememız bı yakınımın hastalık ameliyat dönemıne geldı stresten oda tutmadı.. aslında hepsi allahtan 3 denememde tutmadı bahane aramaya gerek yok aslında. okdara çok istiyorum ki ve çabucak tutsun ıstıyorum. 28 yaşındayım. yaşımda buyuk olunca acele edıyom . bıde bebek bekelrken her ay adet kanını görmek yıkıyor insanı. geçenelrde adetliyken vajinal ultrasona grdim. polikistik yumurtalık yapım varmış. kist yokmuş. yaratılış olarak yumurtamın şekli öyleymış. bebek olmasına engel değilmiş dedi doktor.. ama ben kafayı taktım. çok korkuyorum olmazsa dıye. gunelrdır nette araştırıyorum. her 5 kadından 1 i polikistikmiş benım gibi..allah aratmasın. siz hamile arkadaşlar biz bebek için çırpınanları en iyi siz anlarsınız. bızlerede dua edın. hamilelrin duası kabul olur dıyolar...
tatlımm bana şu resimler nasıl eklenio ögretsene yaawww aldıgım duvar kağıtlarını gösteriiimmm
allah allah neden acaba CADIARZU
oturunca sorun yokta yürüyemiyorum ya acaba üşüttüm mü diye düşünüyorumbenneyaptımki
amaaan başka bişey olmasında razıyım ben ağrılara boshayallersmile
:roflol::roflol::roflol:BENDE KIZI İKNA EDECEKTİM BELKİ GEÇ DÖLLENMEDİR DİYE :roflol::roflol::roflol: hakkında hayırlısı ya ama çok komik oldu valla
YELİZCEMCİM SAĞOLASIN MORALİN İÇİN. BENDE EŞİMDE BEBEK İÇİN MUAYENEDEN GEÇMEDİK. YANİ NEYIMIZ VAR BILMIYORUZ. Bİ 6 AY DAHA DENEYİP OLMAZSA ( allah korusun) ÖYLE DOKTORA GIDELIM DIYORUZ..EN YAKIN DOSTUMUN İLK DENEMEDE TUTTU. KUZENIMINDE İLKİNDE TUTTU. ABIMIN EŞININ 3. DENEMEDE..ONALRI DUYUNCADA BENI KORKU SARDI. yelizcem sen kaç senelik evlısın ve nezamandır çocuk düşünüyorsunuz. bende ufaktan sızı tanıyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?