ayyy kızlar sanki daha önce hiç hamile olmadım gibi nasıl şaşkınım nerden başlayacam ne yapacam bilemiyorum
ayyy kızlar sanki daha önce hiç hamile olmadım gibi nasıl şaşkınım nerden başlayacam ne yapacam bilemiyorum
ama yelizcemin dediği de doğru sübyan böyle rüyaları daha korkunc ve daha sık olmasına
sebep oluyo ılk bebegımı kaybettiğimde korkunç bi rüyadan çığlıkla uyanmış ve ertesi gün kontrolde
bebegıın kalbinin durdugunu öğrenmiştim ama bunu sübyan belirtisi oldugunu bilmediğim için bişey yapmadım
aynısı ıkıncı bebegımde de oldu...korkutmak için söylemıyorum asla ha yanlış anlama ama bu rüya olayıda böyle...sübyan olanalr genelde çok bulantı çeker ve kanama yaşarlarmış
sen herhangı bı kanama yaşamadın bildiğim kadarıyla ve çok bulantında olmadı
korkma inş. bişey olmaz her sabah uyandıgında nas felak fatiha surelerini oku Allah korur canım....şeytanı uzaklaştırmak için bir besmele bile yeter ama nas ve felak fatiha koruyucu dualardır.
sen duanı okudugun halde böyle rüyalar görüyorsan bu şeytani rüyalar değil...senin duygusal surumunla alakalı rüyalardır büyük ihtimalle
canım aslında bu aralar böyle rüyalar görmen çok normal :)
aslında hamılleıgın basındna beri böyle rüyalar görmek normal çünkü
anneliğe hazırlanıyorsun onu koruma kollama güdüsü devreye giriyor ve bu
rüyalarına yansıyor...bende hamıleyken sokakta serserilerin karnımı tekmelediğini görürüdüm
yada biyerden aşağı yuvarladıklarını görürüdüm...bi keresinde rüyamda ben karnımı severken bebeğim
göbeğimden dışarı çıkmış ve gitmişti...böyle şeyler görüyordum nromal yani
ama yelizcemin dediği de doğru sübyan böyle rüyaları daha korkunc ve daha sık olmasına
sebep oluyo ılk bebegımı kaybettiğimde korkunç bi rüyadan çığlıkla uyanmış ve ertesi gün kontrolde
bebegıın kalbinin durdugunu öğrenmiştim ama bunu sübyan belirtisi oldugunu bilmediğim için bişey yapmadım
aynısı ıkıncı bebegımde de oldu...korkutmak için söylemıyorum asla ha yanlış anlama ama bu rüya olayıda böyle...sübyan olanalr genelde çok bulantı çeker ve kanama yaşarlarmış
sen herhangı bı kanama yaşamadın bildiğim kadarıyla ve çok bulantında olmadı
korkma inş. bişey olmaz her sabah uyandıgında nas felak fatiha surelerini oku Allah korur canım....şeytanı uzaklaştırmak için bir besmele bile yeter ama nas ve felak fatiha koruyucu dualardır.
sen duanı okudugun halde böyle rüyalar görüyorsan bu şeytani rüyalar değil...senin duygusal surumunla alakalı rüyalardır büyük ihtimalle
ayyy canım benim ne biliyim ya
iyice korkmaya başladım ben
evet bulantım fazla olmadı kanamamda
asla besmele çekmeden dua okumadan yapmam ama bu çok sıklaşmaya başlayınca ciddi ciddi korklamaya başladım
umarım benim psikolojimle alakalıdır
canım korkacak etkılenecek bır şeyy yokkkkk korkmaa nıye korkuyosun yaradanımız var bızım yaaa aaaaaaaaaaaaklava: sen boyle duyduklarından hemen etkılenırsenn olmazkııı etkılenmeee ..ınancına guvennn kendıne guvenn dualarını ne gusel okuyormuşsun evel allahın ıznıyle hıçbir şeycık olmaz tmm mııı olumunekankayizsmile gerısını unuttt... hep düşün allahım bızı koruyorrr ben dualarımı da okuyorum bebeğime de kendıme de bakıoorum gerısını rabbım bılır de.... bunlardan sonrası rabbımın işi... korkma hiçbir şey yokkkk olumunekankayizsmile
tickerdan başlayalım son adet tarihin nedir :)
ayy hamılesınnnn ne guselll çok eğlenceliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii maşallahhh hadı gozun aydın bıtanemmmm hihoyyyt :lepi:
Mercan Tebrik ederim güzelimmmmm
Teşekkürler kızlar hepiniz saol un hepinizi çok seviyorum allahım lütfen en kısa zamnda bütün isteyenlere nasip et :Saruboceq:tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin :Saruboceq:
baya baya belli maşallahh :) hayırlı oslun canım :)
yelizcim seni benden daha iyi kim anlar ? bende aynen öyle düşünüyorum ben
ıkıncı bebegımı kaybettıkten sonra sübyan olmasın yhaa demeye basladı herkes
kanamanda vardı dım kesın sübyan e be kardesım neden önceden söylemedınız
diye herkese çemkirdim resmen
bende söyluıyorum kanaması ve bulantısı çok olanlara cunku bu sübyan belirtisi
ben söyluıyorum ki kimse benım yaşadıgımı yaşamasın....
şu kalp işide kafama takıldı belkide bende arada bi oraya cıkan bi kalp sorunu var
ve bebegımde o arada oksijensız kaldı ve öldü belki sebebı bu
bu olayın peşinde koşuyorsam tek sebebi bebeklerimi kaybettiğim sebepten bi sonraki bebegımı
kaybetmeyeyım tek derdim bu...canım Allah herkese versin bebiş sağlıkla hayırlısıyla inş..bizede sabır versin yeni bebeklerimiz gelene kadar[/Q
aminn tatalımmmmmmm
canım sen duvar kağıdını tek bir duvara mı uyguluycaksın yoksa bütün odayı mı kaplıycan bence tek duvara yap ve o duvar tv arkası olmasın bence yanii bilmiyorumkismile
saol canım benim ya olumunekankayizsmile
hayır yani normaldede gördüğüm rüyalardan çok etkilenirim de o yüzden biraz daha taktım
ama söyledikleriniz çok doğru bol bol dua etmeye devam
rabbim korusun hepimizi :Saruboceq:
Teşekkürler kızlar hepiniz saol un hepinizi çok seviyorum allahım lütfen en kısa zamnda bütün isteyenlere nasip et :Saruboceq:
ilk günü 8 eylül ayşecim
tebrikler canımm çok sevindim..turkbayragi
saolun canlarımm aminnnmercannn cımm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr.allahım sag salim kucagına almayı nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?