canım benım şuan ağrıların azaldı dıye ıhmal etme ve heemen bır ozel hastahaneye gıt olur muu? yaptır kalp şeker tansıyon gızlı düşmanlardır allah korusunnnn sağlık her şeyden öenmlısı bılıyoruzkı...kndıne dıkkat ettt mucukkkkkkssssssssŞeniz
canım peki yatak odası için aldıgım nasıl uyar dimi ben bayılarak aldımm
Kızlar merhaba ben bugün eko çekimi için hastaneye gittim ama randevuyu 1 ay sonrasına vermişler akannehir
hani buguneydi dedim kasımda gelceksınız dediler ve sinir oldummmm.işime geldim
hastaneye flnda gitmiyorum sancılarım bu ara çok fazla değil...eğer artarsa tekrar gidicem ama
bu sefer özele gidicem böyle olmuyo çünkü....neyse böyle işte anlatıp sinirimi bozmak istemıyorum
iş yerinde işlerimi topluyorum şu an daha sonra ikitellideki şubemize gidip
orada program için eğitim vericem belki yazabilirim belki yazamam bilemiyorum
hepinizi öpüyorum mucu mucu olumunekankayizsmile
Canımcım doğru söylüyosun...ayrıca bu kalp tansıyon olayına ayrıca zaten baktırmak
istiyorum çünkü bebeğimi bu sebeplerden birinden kaybettıgımı düşünüyorum ben
ama öyle sinirim bozuldu ki....
neyse şu an daha iyiyim ama kalple ilgili özel bi hastaneye gidip en azından bi eko çektirip
baktırıcam canım inşallah
sende kendien iyi bak canım muck :)
kızlarrr resimde krem rengi olanı salonamı yoksa oturma odasına mı yapsam karar veremedim bide çok cici mumlar aldımmm kaktüs şeklindeee
selam kızlar ne var ne yok
gökçeeee
rüyanda bebişini görüyormusun sen
ben hemen hemen hergece görüyorum ama hep kabus gibi
sürekli bebeğime zarar vermeye çalışıyorlar
offff psikolojim bozuldu ya bu gecede kapkaççılar karnıma çok fena tekmeler atıyolardı
ayyy çok korkunçtu ya o yüzden gece olsun istemiyorum
oysaki dua olumadan kesinlikle yatmıyorum ama hep kabus görüyorum neden acaba ya
Yelizcim yatak odasına olacak çok güzelmiş :)
O krem rengi dediğinde çizgili olan sanırım.
Bence oturma odasına daha güzel olur.
Salona da daha süslü parlaklı bişiler bakabilirsin.
Ayrıca mumlar gerçekten süpermiş kaydirigubbakcemile3
canım aslında bu aralar böyle rüyalar görmen çok normal :)
aslında hamılleıgın basındna beri böyle rüyalar görmek normal çünkü
anneliğe hazırlanıyorsun onu koruma kollama güdüsü devreye giriyor ve bu
rüyalarına yansıyor...bende hamıleyken sokakta serserilerin karnımı tekmelediğini görürüdüm
yada biyerden aşağı yuvarladıklarını görürüdüm...bi keresinde rüyamda ben karnımı severken bebeğim
göbeğimden dışarı çıkmış ve gitmişti...böyle şeyler görüyordum nromal yani
ama yelizcemin dediği de doğru sübyan böyle rüyaları daha korkunc ve daha sık olmasına
sebep oluyo ılk bebegımı kaybettiğimde korkunç bi rüyadan çığlıkla uyanmış ve ertesi gün kontrolde
bebegıın kalbinin durdugunu öğrenmiştim ama bunu sübyan belirtisi oldugunu bilmediğim için bişey yapmadım
aynısı ıkıncı bebegımde de oldu...korkutmak için söylemıyorum asla ha yanlış anlama ama bu rüya olayıda böyle...sübyan olanalr genelde çok bulantı çeker ve kanama yaşarlarmış
sen herhangı bı kanama yaşamadın bildiğim kadarıyla ve çok bulantında olmadı
korkma inş. bişey olmaz her sabah uyandıgında nas felak fatiha surelerini oku Allah korur canım....şeytanı uzaklaştırmak için bir besmele bile yeter ama nas ve felak fatiha koruyucu dualardır.
sen duanı okudugun halde böyle rüyalar görüyorsan bu şeytani rüyalar değil...senin duygusal surumunla alakalı rüyalardır büyük ihtimalle
canım ne bilem karar veremedim bi türlü bide oturma odasında tvmiz ambilıght lı yani kenarlarında ışıklar var şimdi o çizgili olanı oturma odasına yaaparsam o özelligini kullanamayabiliriz o yüzdende kararsız kaldımm
canım aslında bu aralar böyle rüyalar görmen çok normal :)
aslında hamılleıgın basındna beri böyle rüyalar görmek normal çünkü
anneliğe hazırlanıyorsun onu koruma kollama güdüsü devreye giriyor ve bu
rüyalarına yansıyor...bende hamıleyken sokakta serserilerin karnımı tekmelediğini görürüdüm
yada biyerden aşağı yuvarladıklarını görürüdüm...bi keresinde rüyamda ben karnımı severken bebeğim
göbeğimden dışarı çıkmış ve gitmişti...böyle şeyler görüyordum nromal yani
ama yelizcemin dediği de doğru sübyan böyle rüyaları daha korkunc ve daha sık olmasına
sebep oluyo ılk bebegımı kaybettiğimde korkunç bi rüyadan çığlıkla uyanmış ve ertesi gün kontrolde
bebegıın kalbinin durdugunu öğrenmiştim ama bunu sübyan belirtisi oldugunu bilmediğim için bişey yapmadım
aynısı ıkıncı bebegımde de oldu...korkutmak için söylemıyorum asla ha yanlış anlama ama bu rüya olayıda böyle...sübyan olanalr genelde çok bulantı çeker ve kanama yaşarlarmış
sen herhangı bı kanama yaşamadın bildiğim kadarıyla ve çok bulantında olmadı
korkma inş. bişey olmaz her sabah uyandıgında nas felak fatiha surelerini oku Allah korur canım....şeytanı uzaklaştırmak için bir besmele bile yeter ama nas ve felak fatiha koruyucu dualardır.
sen duanı okudugun halde böyle rüyalar görüyorsan bu şeytani rüyalar değil...senin duygusal surumunla alakalı rüyalardır büyük ihtimalle
canım bencede ihmal etme git özel bi hastaneye orda herşeyine baktır bekleme hiççç
ohhh hemen yaptıracağına sevındım hayatımm olumunekankayizsmile gusel sonuçlar olur ınş.kaydirigubbakcemile2:Saruboceq:
kızlarrr resimde krem rengi olanı salonamı yoksa oturma odasına mı yapsam karar veremedim bide çok cici mumlar aldımmm kaktüs şeklindeee
Yelizcim anlayamadım ben.
Yani tvnin ışıklandırmasıla duvar kağıdnın ne gibi bir bağlantısı olabilir diye düşünüyorum :uhm:
canım bizim tv böle
http://www.ixbt.com/news/dvd/pics/philips-Ambilight_green.jpg için Google Görsel Sonuçları
o yüzdende düz bi zemin üzerinde daha güsel duruyo ve özelliklede gri tonlarda şahane oluyo şimdi ben bu duvar kagıdını yapıştırırsam oraya o özelligi kullanırken hoş olmaz die düşünüorumm.
aman canım ne bilimm ya benide biliosun bende bebegimi rüyalar görerek kaybettim ve etrafımda bi çok insan bunu yaşadıgı ve benim yaşadıklarımı bildikleri halde hiç bişe demediler o yüzden çokk korkuyorumm....:gitme::gitme:
canım bizim tv böle
http://www.ixbt.com/news/dvd/pics/philips-Ambilight_green.jpg için Google Görsel Sonuçları
o yüzdende düz bi zemin üzerinde daha güsel duruyo ve özelliklede gri tonlarda şahane oluyo şimdi ben bu duvar kagıdını yapıştırırsam oraya o özelligi kullanırken hoş olmaz die düşünüorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?