ahh gelebilsem hiç durmazdım heralde...
neyse siz bizim yerimizede eğlenin.
allahım in. nasip eder canım o müjdeli haberi vermek için..
tamam kızzzkaydirigubbakcemile5
:)))))
ewet 6 uygundur benim içinde süper:)
hehehe temem canım kırmızı gül :)))))
roberts cafe uygundur benim içinde inşallah aksi bişey çıkmazsa saat 6da ordayım yerimseniben
ahanda smarta bir gezme daha cıktı...
anlamıyorum bu kız nerden buluyo bu enerjiyi...CADIARZU
bu arda aramıza yeni arkadaşlar katılmışş onlarada hoşgelmişler sefa getirmişler diyorummmmmmolumunekankayizsmile
şimdi bütün cafe kırmızı güllü erkeklerle dolmasın.... :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çak bi beşlik kaydirigubbakcemile5
ben sözümü aldım guclubacismile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
duyan geliyomuş düşünsene hahahaha ay krize girdim gece gece kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Süslüyüz de galiba birazzz! şakkıdı naniknanikmesai 8de başlıyo...arabayla gitsem 15 dk sürüyor yol...ama servisle gidiyorum o da 7.15'te geliyor ee bende o zamana kadar anca hazırlanıyorum kahavltıydı duştu giyinmekti derken anca cıkıyorum evden servise yetişiyorum
Yoo canım yanlış anlamadım.Tabiki fikrini söyleyeceksin.Büyük konuşmak değil;şimidye kadar hep hissettiklerimi paylaştım.Bugün de malesef doğru çıktıklarını paylaştım.Ben mümeccin değilim elbette;geleceği görme gibi bir vasfımda yok;ama içimden geçenleri burda konuşamayacaksam burda olmamın anlamı da yok.selamm ballı lokmalarımmmmmmmm ben geldimm ay 3 gündür dağıldım resmen yaa geliyom gidiyorum kafam başka yerlede topik topik gezip kendime umut arıyorummmmkaydirigubbakcemile3
ama nihayet biraz kendime geldim bu geceee
smartcımm önceliklee geçmiş olsun diyorum cnm ..ama kusura bakmazsan sana bişi dicem yanlış anlama lütfen ama sen çok büyük konuşuyorsun ve ağzını hep şerre açıyosun cnm hep umutsuzsun...şükretmiyosunn... ve bu durumdada bütün şerleri üzerine topluyosun benim düşüncem bu ama lütfen yanlış anlama beni güçlü görünüyosun ya gerçekten çok güçlüsün yada öle görünmeye çalışıyorsun bunu tam çözemedim... ama hakkında hayırlısı olsun cnm canı verende rabbim alanda rabbim..elbetteki bazı insanların hisleri kuvvetlidir ama herzamnda bu hisleri doğrulanmazz sen umudunu çok kesmişsin ama allahım o minicik kesene her ana bi can koyabilir dilersee.. allah yar ve yardımcın olur inşallahh dilerim eğer gönülden bu canı istiyosann rabbim canına can verir inşallahhhh:Saruboceq:umarım yanlış anlaşılmam cnmmŞeniz
Tamam canım!Ben 6da oraya gelirim;ama ola ki gelmeyeceksen falan lütfen topiğe yaz.:)))))
roberts cafe uygundur benim içinde inşallah aksi bişey çıkmazsa saat 6da ordayım yerimseniben
bu arada kırmızı gül cok hoştu...sırnaşık şeysırnaşık şey
evet kesinlikle anneler hissediyo...bnim annemde aynıdır..:1hug:ANNELER HİSSEDER DİYORLAR, DOĞRU SÖYLÜYORLAR.
Ben 35 yaşındayım, bana bir şey olsun ya da canı sıkkın, moralim bozuk olsun ya da bir derdim olsun annem bunu hisseder ve hemen arar ne var bir şey mi var diye. Ya rüyasında görür, ya içi daralır. 15 yıllık evliyim eşşek kadar oldum bu böyle.
kızlar ben cıkıyorum artık yoksa sabah kalkamıcam(
ayy sizi bırakmak ne zor geliyor ya(
yarın inş görüşürz inş şu int yasagınıda kaldırırlar yaa off
smartcım yarın yine haberleşiriz tamam balımmm..
hepinizi öpüyorum iyi geçer tatlı rüyalarrrr opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız enerji kaynıyor enerjii:)
hoşgeldin emoşummmm opuyorumnanaktan
pembemmmmmmm sende hoşgeldin bitanemmmm opuyorumnanaktan
kızlar ben cıkıyorum artık yoksa sabah kalkamıcam(
ayy sizi bırakmak ne zor geliyor ya(
yarın inş görüşürz inş şu int yasagınıda kaldırırlar yaa off
smartcım yarın yine haberleşiriz tamam balımmm..
hepinizi öpüyorum iyi geçer tatlı rüyalarrrr opuyorumnanaktan
alwayss, EMOS8935, GamzeliKiz+, pembedana, SeKeR_NaNe, smart_girl+, su/15, su06+, Yavyum
kızlar iyi geceler herkese. Maşallahınız var bakıyorum.
Yeni arkadaşlar da hoşgelmiş, sefalar getirmişler. Hayırlı bebişler de getirsinler inşallah
alwayss, EMOS8935, GamzeliKiz+, pembedana, SeKeR_NaNe, smart_girl+, su/15, su06+, Yavyum
kızlar iyi geceler herkese. Maşallahınız var bakıyorum.
Yeni arkadaşlar da hoşgelmiş, sefalar getirmişler. Hayırlı bebişler de getirsinler inşallah
:)))))
Tamam tamam üzerime alınmadım zaten
İyi oldu böyle!!!kaydirigubbakcemile3 Severim tesadüfleri kaydirigubbakcemile2
Boşver sen başkalarını ya;herkes kendi yaşadığını bilir!Allah onun bebeğini sağlıklı versin ardından seninkini de verir yine inşallah.
Kiii verecektir de...
A!Bu arada hatun üstte adam altta pozisyonuyla yapılan bebekler sağlam çıkmıyo;bu konu ikinci kez netleşti artık!sırnaşık şey Ne varsa eski yöntemlerde var.... sırnaşık şey fisfisfis
Bizimki yanlışlıkla olmuştu zaten :)
iyi fikirdi değil mi :)))
Evet evet yapablirim kanımca.... :) Cuma gecesi ŞEkeri de beklemeyin :))) ÖLÜMÜŞ OLABİLİR...Dİğer gün gazeteleri takip edin :)))evet çok korkuyorum belki beni öldürürsün falan bilmiyorumkismile
tamam kızzzkaydirigubbakcemile5
Canım herşeyin hayırlısı olsun derim hep.Bebek bence çok ters bir zamanda gelmişti;ama herşeyin hayırlısı diye dua ettiğim için "demek ki hayırlısı buymuş!" deyip kabul etmiştim başta zorlansamda.Sonradan da içim kararmıştı işte.Smart, ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten, söyleyebileceğim şeylerin de ne kadar boş olduğunu da biliyorum hepsinin havada kaldığını da.
Öncelikle çıkmayan candan ümit kesilmez demek istiyorum.
Ama aksi takdirde hayırlı olsun her türlü sonuç.
Allah sana ve eşine sağlık versin. Gerisi hikaye.
Son yazdıklarını okuyunca içim rahatladı ki iyi gördüm seni. Ama geceden beri aklıma takıldın gün boyunca. Elim varmadı yazmaya acaba mı diye? İyi ki kimseye söylememişsin en azından üzüntü yaşamadı ailen. Çünkü onlar üzüldüğünde sen iki kat üzülürdün.
Canım herşey istediğin gibi, hayırlısıysa olsun.
Hissettiklerimi yazıya dökemiyorum şu an.
İlk haberini aldıktan sonra konuştuklarımız geldi aklıma aradım buldum.
Ya sorma;arkadaşımı aradım hemen ;benim akaşam biraz işim çıktı seninle 8-9 ibi buluşsak olurmu dedim.O da "yine neler karıştırıyorsun!" dedi. sırnaşık şey Anlaştık sonra :)ahanda smarta bir gezme daha cıktı...
anlamıyorum bu kız nerden buluyo bu enerjiyi...CADIARZU
şimdi bütün cafe kırmızı güllü erkeklerle dolmasın.... :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Yoo canım yanlış anlamadım.Tabiki fikrini söyleyeceksin.Büyük konuşmak değil;şimidye kadar hep hissettiklerimi paylaştım.Bugün de malesef doğru çıktıklarını paylaştım.Ben mümeccin değilim elbette;geleceği görme gibi bir vasfımda yok;ama içimden geçenleri burda konuşamayacaksam burda olmamın anlamı da yok.
Güçlü olmaya gelince;illa güçlü olayım ya da beni güçlü görün gibi bir kaygı da taşımıyorum.Bu konuda neden elşetiri yaptın ki anlamış değilim.Sadece olduğum gibi davranıyorum o akdar.İçim kan ağlıyorsa size neden gülücükler saçayım ya da mutluysam neden üzün taklidi yapayım.Hayatta hep her zaman tel başıma mücadele ettim ben herşeyle.
Çok şükür küçük hatalar hariç hiç de yanlış yapmadım.O yüzden bu olayda da kendime güvendim çevremde kimseye kimseye kalp atımını duyana kadar açıklamadım.Bundan hiç de pişman değilim;olmayan bir bebek için annem babam üzülüyor ve benim için kaygılanıyor oalcaktı.Taaa kilometrelerce uzakalrda yaşlı insanalr bunalr.Neden bu kötülüğü yapayım ki onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?