annaaaaa ciddi ciddi buluşuyonuzmuuuu...kıskandım bee...bu akşam kıskançlığım üstümdee..sempatiksalakcinni
ay kızlar ben ankarayı HİÇ AMA HİÇ sevmedimm...
eğitim için geldimm.oranda kaldıkk.kuş uçmaz kervan geçmez yer... :umursamaz:
allahım 1 buçuk ay bir buçuk yıl gb geldi...
panoraydı adı galiba..kipanın ordaki avm nin adı..oraya gittik.ama süreklide gidilmezki..kızılaya desen bi kere tam 45 dakikada gittikk.. akannehir
adam dur kalk dur kalk..içimiz dışımıza çıkmıştı...
sempatiksalakcinni
neyse çok yerdim memleketinizi...bağışlayınnn.. bayanssulusmile
evet bizimde öyle şey olmuştu..hatta demiştim size ...
bidahakine gelenekçi davranalımmm...ne varsa eskilerde var azizimmm
ben bu konuda diye demiştim güçlü görünme meselesini de neyse yaa işde benim fikrim bu.. dikakt ettiysen ben senin hamilelik müjdeni verdiğindede şaşırmıştım ve ve yorumda bulunmuştum sana... müjde diyorum bana göre müjde ama sen müjde gibi vermemiştin çok umutsuzca vermiştin ...neyse arkadaşım hakkında hayırlısını diliyorum canııı gönüldennn:Saruboceq:Yoo canım yanlış anlamadım.Tabiki fikrini söyleyeceksin.Büyük konuşmak değil;şimidye kadar hep hissettiklerimi paylaştım.Bugün de malesef doğru çıktıklarını paylaştım.Ben mümeccin değilim elbette;geleceği görme gibi bir vasfımda yok;ama içimden geçenleri burda konuşamayacaksam burda olmamın anlamı da yok.
Güçlü olmaya gelince;illa güçlü olayım ya da beni güçlü görün gibi bir kaygı da taşımıyorum.Bu konuda neden elşetiri yaptın ki anlamış değilim.Sadece olduğum gibi davranıyorum o akdar.İçim kan ağlıyorsa size neden gülücükler saçayım ya da mutluysam neden üzün taklidi yapayım.Hayatta hep her zaman tel başıma mücadele ettim ben herşeyle.
Çok şükür küçük hatalar hariç hiç de yanlış yapmadım.O yüzden bu olayda da kendime güvendim çevremde kimseye kimseye kalp atımını duyana kadar açıklamadım.Bundan hiç de pişman değilim;olmayan bir bebek için annem babam üzülüyor ve benim için kaygılanıyor oalcaktı.Taaa kilometrelerce uzakalrda yaşlı insanalr bunalr.Neden bu kötülüğü yapayım ki onlara.
Evet evet yapablirim kanımca.... :) Cuma gecesi ŞEkeri de beklemeyin :))) ÖLÜMÜŞ OLABİLİR...Dİğer gün gazeteleri takip edin :)))
Canım herşeyin hayırlısı olsun derim hep.Bebek bence çok ters bir zamanda gelmişti;ama herşeyin hayırlısı diye dua ettiğim için "demek ki hayırlısı buymuş!" deyip kabul etmiştim başta zorlansamda.Sonradan da içim kararmıştı işte.
Demek olması gereken buymuş.Evet aileme söylemediğim için ben de çok mutluyum.
üüzlecekelrdi boşu boşuna!Geçmiş anektotlar da güzel oldu :) Nerdne bulup çıakrdıysan maşallah :)
Ya sorma;arkadaşımı aradım hemen ;benim akaşam biraz işim çıktı seninle 8-9 ibi buluşsak olurmu dedim.O da "yine neler karıştırıyorsun!" dedi. sırnaşık şey Anlaştık sonra :)
Havalar soğutmadan gezeyim kışın zor oluyoo..
arkadaşın tanıyo seni bak anlamış bişiler karıştırdığını...
ay nasıl gök gürlüyoooo
yağmur var yağmurrrr İzmir'de!!!
iyi geceler bitanemm..
sanada tatlı rüyalar...yarın bol eğlenceler..gece bizde anlatırsınız ne yaptığınızı...kaydirigubbakcemile2
annaaaaa ciddi ciddi buluşuyonuzmuuuu...kıskandım bee...bu akşam kıskançlığım üstümdee..sempatiksalakcinni
ay kızlar ben ankarayı HİÇ AMA HİÇ sevmedimm...
eğitim için geldimm.oranda kaldıkk.kuş uçmaz kervan geçmez yer... :umursamaz:
allahım 1 buçuk ay bir buçuk yıl gb geldi...
panoraydı adı galiba..kipanın ordaki avm nin adı..oraya gittik.ama süreklide gidilmezki..kızılaya desen bi kere tam 45 dakikada gittikk.. akannehir
adam dur kalk dur kalk..içimiz dışımıza çıkmıştı...
sempatiksalakcinni
neyse çok yerdim memleketinizi...bağışlayınnn.. bayanssulusmile
evet bizimde öyle şey olmuştu..hatta demiştim size ...
bidahakine gelenekçi davranalımmm...ne varsa eskilerde var azizimmm
Evet evet yapablirim kanımca.... :) Cuma gecesi ŞEkeri de beklemeyin :))) ÖLÜMÜŞ OLABİLİR...Dİğer gün gazeteleri takip edin :)))
aa kız sevilmezmi ankara gibi biryer..ben cok severim ankarayı...opuyorumnanaktan
asıl istanbul beni boğuyo sevmiyorumeyvahedigeldismile.sanki heran birisi gelip çantamı alıp kaccakmış gibi geliyo..
evet dün gece gördüm adını ama hiç yazmadan cıktın gittin..hoşbulduk su'yum, hatçemmm, canlarım benim yaaa. Kaç günlerdir giriyorum arada gece elim gitmedi bir türlü yazmaya, ama haberlerinizi de almadan yapamadım.
Hatçem ha gayret güzelim bu ay biraz daha sık dişini gelicek meleğin inşallah az kaldı
hemde bir gecede 2 gezme pes diyorum başka bişiy demiyorum..akannehirYa sorma;arkadaşımı aradım hemen ;benim akaşam biraz işim çıktı seninle 8-9 ibi buluşsak olurmu dedim.O da "yine neler karıştırıyorsun!" dedi. sırnaşık şey Anlaştık sonra :)
Havalar soğutmadan gezeyim kışın zor oluyoo..
canım bizde üçüncü hamileliğimde aynını yaptık hiçkimseye söylemdik dedik 4 aylık olsun..kalp atışlarını duyduk herşey normaldi derken kalp atımını duyamadık ve sessiz sessiz koçişle hallettik kimsede bilmez hala....aaah ah..benim hamişliğimi bu kadar insan bilmeseydi..(özellikle kayınvalidem)
belki bu kadar yıpranmayacaktımm..bebek kanamayla düşecektii.yada kürtajımı burda olacaktımm..çalıştığım şehirde...çıkıp evime gelirdimm..
fiziksel manada bana çook yardımları oldu..Allah razı olsun..en önce kayınvalidemin.kürtaja girip elimden bile tuttuu..
ama ben psikolojik manada herkesin kaygılanmasından olcakmı olmıycakmı diye düşünmesinden çok ezilmiştimm..
Rabbim birdaha nasip ederse ve ben dayanabilirsemm..en az 3 ay kimseye söylemeyi düşünmüyorumm..eşim hariçç.. boshayallersmile
bu konuda seni takdir ediyorum smartçımmm...
Smartcım canım inşallah dediğin gibi herşey güzel olur...Ama tabii Rabbim ne yazdıysa o olacak napalım...
Yarın için bizim yerimize de görüşün...Valla yakınlarda olsakta ya da bir ara bir buluşma düzenlesekte görüşsek ne de güzel olur...Ben bu hayallerimle yatağıma koşuyor sizlere de bir kez daha iyi geceler diyerek şapur şupur öpüyorum canlarım!
Gece gelemeyecek ki :)))
Şekerrrr!Ben sarışın sayılırım;geldiğinde uuzn sarışın botlarıyla(ugg) oturan birini görürrsen o benim.6.20ye kadar bekşerim gelemzsen giderm.ok?
Memlekette manyak çok :))) Ben şimdi özelden yeni yeri atarım Şekere :)) Orda buluşamayız artık.Yani o cafede :)eski filmlerdeki gibi..opuyorumnanaktan..bencede iyi fikirdi...vereliniortak
ama pembeminde dediği gibi yarın her yer kırmızı gül takmış insan olmasın sakın..sırnaşık şeysırnaşık şey
tabi sen işin şakasındasın o ayrı konu.....
CAnımcım!İŞte ben de bunları yaşamamka için söylemdim kimseye;sonuçta kalp atımıyla başlar hamilelik.O zaman kadar sabretmeyi bilmek lazım.Bizim örneklerde olduğu gibi herşey gelebiliyor insanın başına.Emoş neden bu akdar tepkisel yaklaştı anlamış değilim ama kendince vardır bir doğrusu mutlaka saygı duyuyorum!aaah ah..benim hamişliğimi bu kadar insan bilmeseydi..(özellikle kayınvalidem)
belki bu kadar yıpranmayacaktımm..bebek kanamayla düşecektii.yada kürtajımı burda olacaktımm..çalıştığım şehirde...çıkıp evime gelirdimm..
fiziksel manada bana çook yardımları oldu..Allah razı olsun..en önce kayınvalidemin.kürtaja girip elimden bile tuttuu..
ama ben psikolojik manada herkesin kaygılanmasından olcakmı olmıycakmı diye düşünmesinden çok ezilmiştimm..
Rabbim birdaha nasip ederse ve ben dayanabilirsemm..en az 3 ay kimseye söylemeyi düşünmüyorumm..eşim hariçç.. boshayallersmile
bu konuda seni takdir ediyorum smartçımmm...
Smartcım canım inşallah dediğin gibi herşey güzel olur...Ama tabii Rabbim ne yazdıysa o olacak napalım...
Yarın için bizim yerimize de görüşün...Valla yakınlarda olsakta ya da bir ara bir buluşma düzenlesekte görüşsek ne de güzel olur...Ben bu hayallerimle yatağıma koşuyor sizlere de bir kez daha iyi geceler diyerek şapur şupur öpüyorum canlarım!
kızlar hasta gibiyim biraz keyfim yok artık uyumak istiyorum sanki.
ben kaçıyorum hepinizi seviyorum iyi geceler.
Ha aklıma gelmişken geçen liste muhabbeti var ya gelmeyenleri silelim diye.
Genelde seyrek de olsa ilk zamanlarda çoğu hamile gelmişti.
Sadece kafam birisine takıldı kızdım. Birden o kadar sevimli sempatik göründü ama hamile haberini verdikten sonra bir daha hiç gelmedi, ya ne yapıyorsun haliniz nicedir demedi bile ama başka topiclerde fıkır fıkır maşallah DEREN di adı. hani bir aylık mı iki aylık mı ne evliydi.
onunla aynı dönemde merve ve hilmi_fatma da geldi ikisi de hamile ama hala yanımızdar maşallah onlara
Bu arada hilmi_fatma yoksun canım ama tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder allah
off, hadi kaçtım kaçtım bay bay.
anammm deme kızzz bak suyu korkutacan şimcik...eyvahedigeldismile
sonra hiç gelemeyecek..:umursamaz:
Gelenekçi de tutturamyoruz ki be anam :)))
Ankarayı ben de pek sevmiyorum.Çok soğuk sıkıcı bir şehir geliyor bana.Ama hayat buraya sürükledi işte. bilmiyorumkismile
Şeker yaşamıyor oalcak ama ben anlatırım size havadisleri :))
kızlar hasta gibiyim biraz keyfim yok artık uyumak istiyorum sanki.
ben kaçıyorum hepinizi seviyorum iyi geceler.
Ha aklıma gelmişken geçen liste muhabbeti var ya gelmeyenleri silelim diye.
Genelde seyrek de olsa ilk zamanlarda çoğu hamile gelmişti.
Sadece kafam birisine takıldı kızdım. Birden o kadar sevimli sempatik göründü ama hamile haberini verdikten sonra bir daha hiç gelmedi, ya ne yapıyorsun haliniz nicedir demedi bile ama başka topiclerde fıkır fıkır maşallah DEREN di adı. hani bir aylık mı iki aylık mı ne evliydi.
onunla aynı dönemde merve ve hilmi_fatma da geldi ikisi de hamile ama hala yanımızdar maşallah onlara
Bu arada hilmi_fatma yoksun canım ama tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder allah
off, hadi kaçtım kaçtım bay bay.
Hatcem evde sıkılıyorum ya ben;ben gitmesem bile birileri gelir.Sağolsun herkes...evet dün gece gördüm adını ama hiç yazmadan cıktın gittin..lmaz:
ayy sorma bu ay hem cok heyecanlı hemde cok dikkatliyim...ateşimi ölçüyorum bol bol havuş yiyorum keci boynuzu pekmezi yiyorum ayrıyetten koçişimede yediriyorum tabi...
ovulasyon testiyle takiplerimde yapıcam inş. bu ay tutturucam bu işi....:Saruboceq::Saruboceq:
hemde bir gecede 2 gezme pes diyorum başka bişiy demiyorum..akannehir
maşallah diyeyimde nazar neyim deymesin...gez canım gez cünki başka türlü koçişin yokluğunda vakit gecmez..inş. günün birinde tanışıp görüşmek nasip olur hepimize..
canım bizde üçüncü hamileliğimde aynını yaptık hiçkimseye söylemdik dedik 4 aylık olsun..kalp atışlarını duyduk herşey normaldi derken kalp atımını duyamadık ve sessiz sessiz koçişle hallettik kimsede bilmez hala....
bencede en güzeli şöyle ortaya cıkana kadar söylelememek...tabi dayanabilirsek..
iyi geceler canım...
evet bende bunu hep hayal ediyorum ne güzel topiğin bütün güzel kızları bir arada..
düşünmesi bile güzel...
ay aynenn harfiyen katılıyorum :)) kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?