Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Smartcım canım inşallah dediğin gibi herşey güzel olur...Ama tabii Rabbim ne yazdıysa o olacak napalım...
Yarın için bizim yerimize de görüşün...Valla yakınlarda olsakta ya da bir ara bir buluşma düzenlesekte görüşsek ne de güzel olur...Ben bu hayallerimle yatağıma koşuyor sizlere de bir kez daha iyi geceler diyerek şapur şupur öpüyorum canlarım!

aa kız sevilmezmi ankara gibi biryer..ben cok severim ankarayı...opuyorumnanaktan
asıl istanbul beni boğuyo sevmiyorumeyvahedigeldismile.sanki heran birisi gelip çantamı alıp kaccakmış gibi geliyo..

evet bencede ne varsa eskilerde var...sizden tecrübe ettim bu ay üstte hiç cıkmamam lazım..:kedi::kedi::roflol::roflol:

ben bu konuda diye demiştim güçlü görünme meselesini de neyse yaa işde benim fikrim bu.. dikakt ettiysen ben senin hamilelik müjdeni verdiğindede şaşırmıştım ve ve yorumda bulunmuştum sana... müjde diyorum bana göre müjde ama sen müjde gibi vermemiştin çok umutsuzca vermiştin ...neyse arkadaşım hakkında hayırlısını diliyorum canııı gönüldennn:Saruboceq:

iyi geceler bitanemm..
sanada tatlı rüyalar...yarın bol eğlenceler..gece bizde anlatırsınız ne yaptığınızı...kaydirigubbakcemile2
[/QUOTE]

Gece gelemeyecek ki :)))
Şekerrrr!Ben sarışın sayılırım;geldiğinde uuzn sarışın botlarıyla(ugg) oturan birini görürrsen o benim.6.20ye kadar bekşerim gelemzsen giderm.ok?

iyi geceler bitanemm..
sanada tatlı rüyalar...yarın bol eğlenceler..gece bizde anlatırsınız ne yaptığınızı...kaydirigubbakcemile2

Şekerrrr!Ben sarışın sayılırım;geldiğinde uuzn sarışın botlarıyla(ugg) oturan birini görürrsen o benim.6.20ye kadar bekşerim gelemzsen giderm.ok?[/QUOTE]

anlat anlattt... sıraya dizilcek güllüler....:roflol::roflol::roflol:

Gelenekçi de tutturamyoruz ki be anam :)))
Ankarayı ben de pek sevmiyorum.Çok soğuk sıkıcı bir şehir geliyor bana.Ama hayat buraya sürükledi işte. bilmiyorumkismile
Şeker yaşamıyor oalcak ama ben anlatırım size havadisleri :))

Evet evet yapablirim kanımca.... :) Cuma gecesi ŞEkeri de beklemeyin :))) ÖLÜMÜŞ OLABİLİR...Dİğer gün gazeteleri takip edin :)))

naniknaniknaniknaniknaniknanik

aa kız sevilmezmi ankara gibi biryer..ben cok severim ankarayı...opuyorumnanaktan
asıl istanbul beni boğuyo sevmiyorumeyvahedigeldismile.sanki heran birisi gelip çantamı alıp kaccakmış gibi geliyo..

ay aynenn harfiyen katılıyorum :)) kaydirigubbakcemile5

kızlar hasta gibiyim biraz keyfim yok artık uyumak istiyorum sanki.
ben kaçıyorum hepinizi seviyorum iyi geceler.

Ha aklıma gelmişken geçen liste muhabbeti var ya gelmeyenleri silelim diye.

Genelde seyrek de olsa ilk zamanlarda çoğu hamile gelmişti.
Sadece kafam birisine takıldı kızdım. Birden o kadar sevimli sempatik göründü ama hamile haberini verdikten sonra bir daha hiç gelmedi, ya ne yapıyorsun haliniz nicedir demedi bile ama başka topiclerde fıkır fıkır maşallah DEREN di adı. hani bir aylık mı iki aylık mı ne evliydi.

onunla aynı dönemde merve ve hilmi_fatma da geldi ikisi de hamile ama hala yanımızdar maşallah onlara

Bu arada hilmi_fatma yoksun canım ama tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder allah

off, hadi kaçtım kaçtım bay bay.

evet dün gece gördüm adını ama hiç yazmadan cıktın gittin..lmaz:
ayy sorma bu ay hem cok heyecanlı hemde cok dikkatliyim...ateşimi ölçüyorum bol bol havuş yiyorum keci boynuzu pekmezi yiyorum ayrıyetten koçişimede yediriyorum tabi...
ovulasyon testiyle takiplerimde yapıcam inş. bu ay tutturucam bu işi....:Saruboceq::Saruboceq:

hemde bir gecede 2 gezme pes diyorum başka bişiy demiyorum..akannehir
maşallah diyeyimde nazar neyim deymesin...gez canım gez cünki başka türlü koçişin yokluğunda vakit gecmez..inş. günün birinde tanışıp görüşmek nasip olur hepimize..

canım bizde üçüncü hamileliğimde aynını yaptık hiçkimseye söylemdik dedik 4 aylık olsun..kalp atışlarını duyduk herşey normaldi derken kalp atımını duyamadık ve sessiz sessiz koçişle hallettik kimsede bilmez hala....
bencede en güzeli şöyle ortaya cıkana kadar söylelememek...tabi dayanabilirsek..

iyi geceler canım...
evet bende bunu hep hayal ediyorum ne güzel topiğin bütün güzel kızları bir arada..
düşünmesi bile güzel...

Şekerrrr!Ben sarışın sayılırım;geldiğinde uuzn sarışın botlarıyla(ugg) oturan birini görürrsen o benim.6.20ye kadar bekşerim gelemzsen giderm.ok?

anammm deme kızzz bak suyu korkutacan şimcik...eyvahedigeldismile
sonra hiç gelemeyecek..:umursamaz:

Memlekette manyak çok :))) Ben şimdi özelden yeni yeri atarım Şekere :)) Orda buluşamayız artık.Yani o cafede :)
CAnımcım!İŞte ben de bunları yaşamamka için söylemdim kimseye;sonuçta kalp atımıyla başlar hamilelik.O zaman kadar sabretmeyi bilmek lazım.Bizim örneklerde olduğu gibi herşey gelebiliyor insanın başına.Emoş neden bu akdar tepkisel yaklaştı anlamış değilim ama kendince vardır bir doğrusu mutlaka saygı duyuyorum!
3 aya gelince;bu ketumlukla o kadar ben bile dayanamayabilirim :))) Dayanırsan helal olsun sana :)))

Ttalı rüyalar canım!Herşey gönlünce olacak...Kalbini gönlünü ferah tut. olumunekankayizsmile

kızlar benim çok uykum geldi kocişte çağırıyoo benn hadin herkese iyi gecelerr giliyorumm vee kaçıyorummmmirmirmirmiryarın görüşürüzz hepiciğinizi öptümmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

iyi geceler canımmm...tatlı rüyalarr..
cok gecmiş olsun dikkat et kendine...
evet benimde dikkatimi cekmişti gecen hatta arkadaşlarada sormuştum deren diye arkadaş vardı ne oldu diye kimse bilmiyoruz haber yok dedi....

üfff benim kocişte mayıştı ... kalk uykun açılsın azcık diyorum bakmıyo adam bana... tırstı gene hergün atlıcam üstüne sanıyo galiba!!!Şeniz

kız korkutma kızıııı...son anda işim çıktı hastalandım deyip ekecek yoksa seniii.... kaydirigubbakcemile3

aaa..bende geçen aklıma geldi diyorumki kızcağızın başına bişeymi geldi acabaa...anam ne safımm..bilmiyorumkismile
valla bana bu kabalık gibi geliyorr...
hamile kaldın bi güle güle demeden git..ayıp yani bence..
ama yinede hayırlı bi hamilelik sağlıklı bir ömür dilerim kendisinee..

Hatcem evde sıkılıyorum ya ben;ben gitmesem bile birileri gelir.Sağolsun herkes...

HATUNSULTAN
canım tatlı rüyalar ..Derene gelince biz değil o kaybetmiştir boşver gitsin! şakkıdı

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

Emos3985....................12 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM
oglak75.....................................25 EKİM
hatunsultan..............................29 EKİM
yelizcem..................................30 EKİM
Seliz.........................................31 EKİM
GamzeliKiz..............................9 KASIM
pembedana.............................9 KASIM
trhn1677.................................12 KASIM
nurum84................................13 KASIM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…