Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hatta biz tüpbebeğe istanbula gidecektikte eşime dedim ben yanlız gidemem biz en iyisi bursaya gidelim dedimm..düşün yani o kadar korkutuyo beni bu şehir...

evet canım valla bana da öyle geliyor...
orada yaşamak zorr :umursamaz:

Memlekette manyak çok :))) Ben şimdi özelden yeni yeri atarım Şekere :)) Orda buluşamayız artık.Yani o cafede :)
bencede..:roflol::roflol::roflol::roflol:

iyi geceler canımmm...görüşrüzzzz..kaydirigubbakcemile3

ohhh ne güzel buluşma var demekki
ben bugün pek aktif olamadım
e2 de nip tuck vardı onu izledim şimdide uyku bastırdı kendinize iyi bakın

iyi geceler arkadaşlar bu akşam geç kaldım çoğu arkadaşım çıkmış,ben bi türlü grmeye frsat bulamıyorum ama aklım hep sizlerde........

üfff benim kocişte mayıştı ... kalk uykun açılsın azcık diyorum bakmıyo adam bana... tırstı gene hergün atlıcam üstüne sanıyo galiba!!!Şeniz

demekki atlıyonki adamcağız korkuyo...sırnaşık şeysırnaşık şey
haberin ola ben şimdiden başladım bile.:kedi::kedi:

Hatcem evde sıkılıyorum ya ben;ben gitmesem bile birileri gelir.Sağolsun herkes...

HATUNSULTAN
canım tatlı rüyalar ..Derene gelince biz değil o kaybetmiştir boşver gitsin! şakkıdı

yaa bende öyle bir topiği unutmuş gitmişim aboneliklere eklemeyi unutmuşum yazdığım msjlarda en alta düşmüş iyice aklımdan çıkmış belki öyle olmuştur deren adlı arkadaşında

Kızlar!Benim için uzun br gündü ve yarın da yoğun bir gün;müsadenizle çıkıyorum.
Bu saatte hala burda 10 kişi görmek çok güzel.
Görüşmek dileğiyle... :)

ohhh ne güzel buluşma var demekki
ben bugün pek aktif olamadım
e2 de nip tuck vardı onu izledim şimdide uyku bastırdı kendinize iyi bakın
evet bizim arkadaşlıklarım sanal değil şekercim...
iyi geceler tatlım.

iyi geceler arkadaşlar bu akşam geç kaldım çoğu arkadaşım çıkmış,ben bi türlü grmeye frsat bulamıyorum ama aklım hep sizlerde........

iyi geceler canım hoşgeldin...
buraya birkere bağlandınmı zaten birdaha kopamıyorsun...

dayanamazmıyımkiii... bilmiyorumkismilehele bi gelsinde düşünürükkk... boshayallersmile

üfff benim kocişte mayıştı ... kalk uykun açılsın azcık diyorum bakmıyo adam bana... tırstı gene hergün atlıcam üstüne sanıyo galiba!!!Şeniz

kız delüüüü :roflol: adamı ne kadar yorduysan artıkk..uyuyo numarası yapıyo benceee...

canlar ben giderrr..hepinizi hasretle öperim(desemde inanmayınn..kocişime saklıyom kendimi. :dilcikar: cumartesi büyük günn... :lepi:

ewe girdik bugün, gözlerimin parıltısından anladı sanırım... çok yorgunum dedi yaaa:roflol::roflol:
cok hoşsun hee gece gece güldürdün beniii..:roflol::roflol::roflol:
adamın üstüne fazla gitmeeee..lmaz:gerci bende 2 gündür dileniyorum anca bugün alabildim.:kedi::kedi:adamda hastaydı anca bugün toparlandı zatim..boshayallersmile

Kızlar!Benim için uzun br gündü ve yarın da yoğun bir gün;müsadenizle çıkıyorum.

evet canım yarında baya yoğunsun sen zaten şimdiden yat dinlen enerji depola biraz..guclubacismile
iyi geceler tatlı rüyalar yarın naneme kıyma o kocasına daha lazım...sempatiksalakcinni
görüşrüzzzzzkaydirigubbakcemile3

iyi geceler canım hoşgeldin...
buraya birkere bağlandınmı zaten birdaha kopamıyorsun...
[/QUOTE]

kesinlikle canım haklısın bizim halimizden yne biz anlıyoruz hepimiz aynı şey uğruna çaba gösteriyoruz bide arkadaşların anlattıklarının paylaştıklarının yapmacık olmadığını hissetmen bambaşka

ewe girdik bugün, gözlerimin parıltısından anladı sanırım... çok yorgunum dedi yaaa:roflol::roflol:
yuuuhhhh... :roflol: :roflol: :roflol:

yaa bende öyle bir topiği unutmuş gitmişim aboneliklere eklemeyi unutmuşum yazdığım msjlarda en alta düşmüş iyice aklımdan çıkmış belki öyle olmuştur deren adlı arkadaşında

hmmm.günahını almak istemem..Rabbim yolunu açık etsinn..son sözüm buu:))))
ben kaçtııımmmm

iyi geceler canım

canlar ben giderrr..hepinizi hasretle öperim(desemde inanmayınn..kocişime saklıyom kendimi. :dilcikar: cumartesi büyük günn... :lepi:

kaydirigubbakcemile3 sana da iyi geceler canımm tatlı rüyalar...

evet herkez sonucta doğru olan neyse onu söylüyor yalan yok..
burda ne nice güzel paylaşımlar oldu ve herkez sırası gelen hamiş kaldı..
inanıyorumki sanada bizim topiğimiz uğurlu gelecek..

hadi bende çıkayım şekerler... hava yağmurlu mayıştırdı beni iyice... kocişte yüz vermedi...hihoyyyt halnuki idmanlıyım ben... niye kaçıyo bu adam benden delikafadulden

neyse sanırım benimde uykum geldi..
bugün biraz yoruldum....
koçişimde küstü gitti yattı zaten...yarın görüşürüz şekerlerim..
hepimizi en kocamnından öptümmm iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…