- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
tatlım sinirlenme boşver istemiyorsa isteyecek merak etmeehoşgeldin canımmmmm ne bilimm istemiom dedi bende sinirlendim işteee
hoşgeldın canım mmmm
yap yappp çok gusel oluyorrrr afıyetle de yeee şeniz
tatlım sinirlenme boşver istemiyorsa isteyecek merak etmee
hoşbulduk canımm... Bu kekin üzerine kare kare kesip ayırdıgımız karışımı dökeceğiz yaa bu işlemi tepsideykenmi yapcaz yoksa bi tabağa çıkartıp tek tek karelerin üstüne mi dökeceğiz canım...
hoşgeldın canım ve güle gülee....,günaydın kızlarrr...kaçamak giriyorum yine(
smartcım canım kocişim aradı bugün geliyormuş işlerini erken halletmiş
o yüzden maalesef gelemiyorum bebegim...inşallah daha uygun bir zamanda buluşuruz gerçekten çok istiyorum bunu...
arkadaşınla olan buluşmanıda benim için ertelemişsin canım benim ya lütfen kusuruma bakma olurmu tatlım...
bu planı iptal etmiyoruz canım sadece erteliyoruz tamammııı yerimseniben
kızlar şef geliyor çıkıyorum ben haber veriyim dedim
off sizide çok özledim(
selam şeker hoşgeldin....,Selammm kızlar sabah sabah iştahımı açtınız heee kek felan canım çekti bak şimdi...akşama yapmam lazım gökçecim verdiğin tarifi...bu arada ben üşüttüm herhalde hastayım(( eee ne var ne yokk iyisiniz demi hepiniz...yeliz canımm sende sıkma canını istemiyom deyip belki isteksiz gönürüp senin kafana takmaman için yapıyordur...
Selam şekerlerrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm idiliniz geldiiii
hoşgeldın hayatımmm olumunekankayizsmile
ben de nemlı ve çıkolatalı severımmmm .hemen vereyımm:
4 yumurta 1 su bardağı şeker çırpıyorsunn. daha sonra 1 su bardağı sut,1 su bardağı sıvı yağ ve bır paket kakao yu ekleyıp karıştırıyorsunn.. bu karışımdan 1 buyuk bardak hatta 1.5 buyuk bardak bı köşeye ayırıyorsunnn... kalan karışıma un tabıkı yumuşak olmak koşuluylaa ve kabartma tozunu eklıyorsunn. fırınaaaaaaaaaaaaaaaaa...fırından çıkar çıkmaz kare kare kesıyorsun ve ayırdığımız karışımı ustune dökuyorsun ıcene içine çekıyorrr afıyetle yıyorsun hayatımm..bu arada ısteğe bağlı tabıkı ben unu ekledıkten snra fındık ve cevız de atarım içinee gusel bır tat oluyorr ama ısteğe bağlı elbetteeolumunekankayizsmile daha sıvı olsun daha çok çeksın dersen eğerr ayrı bır kapta sut kakao azcık sıvı yağ karıştırrrr kekın ustune çile yınee sıkıntı olmazzzzz
bende gecen markette dikkatimi cekti ama hiç kullanmadığım için güvenemedim size sorayım dedimdi..
sen öğrenirsin sor bakalım nasılmış...
Selammm kızlar sabah sabah iştahımı açtınız heee kek felan canım çekti bak şimdi...akşama yapmam lazım gökçecim verdiğin tarifi...bu arada ben üşüttüm herhalde hastayım(( eee ne var ne yokk iyisiniz demi hepiniz...yeliz canımm sende sıkma canını istemiyom deyip belki isteksiz gönürüp senin kafana takmaman için yapıyordur...
Selam şekerlerrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm idiliniz geldiiii
günaydın kızlarrr...kaçamak giriyorum yine(
smartcım canım kocişim aradı bugün geliyormuş işlerini erken halletmiş
o yüzden maalesef gelemiyorum bebegim...inşallah daha uygun bir zamanda buluşuruz gerçekten çok istiyorum bunu...
arkadaşınla olan buluşmanıda benim için ertelemişsin canım benim ya lütfen kusuruma bakma olurmu tatlım...
bu planı iptal etmiyoruz canım sadece erteliyoruz tamammııı yerimseniben
kızlar şef geliyor çıkıyorum ben haber veriyim dedim
off sizide çok özledim(
sağol canım tarif için not aldım :)
canım kullananlar var ama paketten az çıktıgını yazmışlar :) keşke biraz daha fazla olsaydı dmeiş çoğu kişi
hoşgeldin canım gecmıs olsn havalar soğudu yaa kocişimde hasta olmuşş
hoşgeldin canım boshayallersmile
hoşbulduk kızlarrr nasılsınız yaa sizi çok özledimmmm
hoşgeldın canımmm
nasılsın kızçen nasıll :1hug:
idilim kurban hoş gelmişsin nasılsın
hoşbuldukkkkk hemşommmmmm nasılsın ya uzun zamandır görüşemedikkk özledim gızzzz
hoşbulduk canım iyiyim teşekkürler kızım da iyi sen nasılsın oğluşun nasıllll
ben de yavaş yavaş bebiş eşyaları alıorum artık
hoşbuldukkkkk hemşommmmmm nasılsın ya uzun zamandır görüşemedikkk özledim gızzzz
hımm anladım o zaman alırsak iki tane alıcaz bir kek için...canım kullananlar var ama paketten az çıktıgını yazmışlar :) keşke biraz daha fazla olsaydı dmeiş çoğu kişi
ben ne zaman 7. kutucuğa geçicem hu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bende özledim canım iyiiym işte yeni evin ferahmı bebişin nasılolumunekankayizsmile
ohh maşallah ne guselll
bız de ıyıyızzz oğluşum da maşallah ıyıal tabıkı alll bıze de gosterırsın aldıklarını canm olumunekankayizsmile
hımm anladım o zaman alırsak iki tane alıcaz bir kek için...
canım sanırsam 4 gün sonra filan oluyo...
ama aslında gecmesi lazımdı sonucta 25 haftadasın...belki 26 haftadada gecer diye düşündüm...
maşallah oğluşunaaaaa
tabii kii gösteririm ayıp ettinnnn hatta dur resim çekip eklicem sizin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?