ayy canım benımmmm oluyır bu ağrıl<rr başladı artıkk bu tarz ağrılar bende de var aynısı bende aşırrı şişkınlık de var ama hayırlısııı olumunekankayizsmile
sağol hayatım..bugün misafirin varmış sanırım kolay gelsin..ellerine sağlık yine döktürücen sanırım....gunaydın hayatımmmm kaydirigubbakcemile5
günaydın canım hoşgeldina.s.
amaaan sabah sabah ne işi ya vur kafayı yatyerimseniben
vallaha dün izinliydim 12 ye kadar uyumuşum akannehir
bu ağrıları son ay yaşanır diye tahmin ediyordum ama erken başladı sankilmaz:
neyse artık katlanıcaz yapıcak bişey yok :asigim:
sağol hayatım..bugün misafirin varmış sanırım kolay gelsin..ellerine sağlık yine döktürücen sanırım....
hoşbuldum canımm...
valla kac gündür ev ellemiyorum heryer dağıldıı...
ohh sende dün dinlenmişsin sanırım ama bu gecede kasık ağrıları yatırmamış seni....
günaydın canııımmm..
ay_she+, gokcegokce+, karaguuul+, Yavyum, yelizcem, Yildiz10+
günaydın şekerlerrrrr...bugün erkenciyim...koçişim kaldırdı sağolsun yoksa ben daha 11 kadar yatarsdım..
neyse artıkın kalktım işlerimi barim yapim...
neden yelicim..ne dedide kocan vazgectin harola...
o zaten var şekerımm
gel gell guselım gellll olumunekankayizsmile hayırdır naptı kocacaığınnnnn bilmiyorumkismile
gunaydın hayatımmmm kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin şekerim
hayrola ya nolduki bilmiyorumkismile
hayırdır canımm..naptı sana bu kararı aldıracak kdarrr...
günaydın canııımmm..
günayydınn gamzelimmm ve karagullll
ayy yokk canlarım yaaa valla yanaşmıcam yanına bebektende vazgeçtimm :sinifsinif:
ben bebek istedigimi sölüodum heppp ama beyefendi yeni açıldı istemiomuşş :sinifsinif::sinifsinif:
bende ii dedim istemiosan
o zaten var şekerımm
gel gell guselım gellll olumunekankayizsmile hayırdır naptı kocacaığınnnnn bilmiyorumkismile
gunaydın hayatımmmm kaydirigubbakcemile5
yani bu şimdimi söylenir....seni hiçmi düşünmüyo acaba bu kadın istermi istemezmi diye...
bak şimdi sinir oldum eşine..klava:
sende koklantma kızzzzz..:jeyyar: accuk burnu sürtsün..yerimseniben
Tünaydın kızlaarrr anaam bu işler hiçbitmiyo yaaaa kaydirigubbakcemile
Gökçecimm brovnin nasıl oluyo kuru mu yoksa nemli mi ben hafif nemli ve bol çikolatalı severim :)
şu senin tarifi merak ettim ama yaa bi yazda deneyim vakit bulursam inşallah
evet canımmm sormaaa bide bebegim yeni ölmüş çok istekli ve umutluydum nedense ama yok istemiomuşş napimmm bende istemiom o zaman .
Tünaydın kızlaarrr anaam bu işler hiçbitmiyo yaaaa kaydirigubbakcemile
Gökçecimm brovnin nasıl oluyo kuru mu yoksa nemli mi ben hafif nemli ve bol çikolatalı severim :)
şu senin tarifi merak ettim ama yaa bi yazda deneyim vakit bulursam inşallah
evet canımmm sormaaa bide bebegim yeni ölmüş çok istekli ve umutluydum nedense ama yok istemiomuşş napimmm bende istemiom o zaman .
günayydınn gamzelimmm ve karagullll
ayy yokk canlarım yaaa valla yanaşmıcam yanına bebektende vazgeçtimm :sinifsinif:
ben bebek istedigimi sölüodum heppp ama beyefendi yeni açıldı istemiomuşş :sinifsinif::sinifsinif:
bende ii dedim istemiosan
Hoşbulduk canımm :)
yok kullanmadım hiç ama merak ediyorum acaba nasıl oluyo diye yaa
blogcu arkidişlere bakım bakım kullanan varmı merak ettim :lepi:
Selammm kızlar sabah sabah iştahımı açtınız heee kek felan canım çekti bak şimdi...akşama yapmam lazım gökçecim verdiğin tarifi...bu arada ben üşüttüm herhalde hastayım(( eee ne var ne yokk iyisiniz demi hepiniz...yeliz canımm sende sıkma canını istemiyom deyip belki isteksiz gönürüp senin kafana takmaman için yapıyordur...
Selammm kızlar sabah sabah iştahımı açtınız heee kek felan canım çekti bak şimdi...akşama yapmam lazım gökçecim verdiğin tarifi...bu arada ben üşüttüm herhalde hastayım(( eee ne var ne yokk iyisiniz demi hepiniz...yeliz canımm sende sıkma canını istemiyom deyip belki isteksiz gönürüp senin kafana takmaman için yapıyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?