Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın canımcımm hoşgeldinn...opuyorumnanaktan
ben kendi adıma iyiyim sağol işlerimide bitirdimm..bayanssulusmile
demekki erken kalkan erken yol alıyomuşş.gec kalkınca nedense işler bitmiyodu...CADIARZU

hosbulduk canımmmm ohhhh işlerınde bıtmıs mıs gıbı rahat rahat dur sımdı bende şu brownıyı bır yapsam dıyorum yaaaa ama üsenıyorumda bıraz bakalım ne karar verıcem

hoşgeldin canım senın bebiş çoık sevdi galiba yerini hiç çıkası yok

az kalmış minnacık kalmış 5 gün :)

uff evet ama ben 26. haftada geçerim sandıydımda

günaydın canımmm

periii geçersin merak etmeee az kaldı :))

azcıcık kalmış evet ay zaman geçmiyo zaten bide bu 7ye geçemedi benim psikolojyam bızıldı sempatiksalakcinni neyse geçer artık 7 ye benim göbüş oldu zaten 9 aylık gören korkuyo artık benden zaten iriyim bide göbük guclubacismile kızlaar bu arada bişi dicem taktım ben tupper'a bilmiyorumkismile ay hastalık bu yaaa ne görsem alıyorum battım yaniiii sempatiksalakcinni

çanakkalede finikeli bir bayan var..evli ebe fatma diye eşi fethiye kemerli ünüversitede haco.. tanıyormusun canım..

şuan bilemiyorummm canımm komşun felan mı kaç yaşladında görsem belki bilirim dicem ama şuan bilemiyorum yani:))

Son düzenleme:

kızzzz sen bi de benim göbüşü görrr patlıcam yaniiii
tupper ne canım bilmiyorumkismile

hosbulduk canımmmm ohhhh işlerınde bıtmıs mıs gıbı rahat rahat dur sımdı bende şu brownıyı bır yapsam dıyorum yaaaa ama üsenıyorumda bıraz bakalım ne karar verıcem
evet ya bende aldım o brovninin tarifi ama senin dediğin gibi üşeniyorumm bir türlü yapmaya elim varmıyo..
şuan bilemiyorummm canımm komşun felan mı kaç yaşladında görsem belki bilirim dicem ama şuan bilemiyorum yani:))

hımm anladım gerci gec kızken cıkmış ordan hatırlamaman normal..
30,lu yaşlarda sanırsam..neyse boşver...finike diyince aklıma geldi öyle..

canım az kalmış doğuma hadı hayırlısı normal düşünüyon herhalde ki 39.haftandasın bebiş kaç kiloymuş...opuyorumnanaktan

merkezdeydim hayatım ben..soğuksuda..balayındada kaşa geldik..kalkanaa..muhteşem biyer..şiddetle tavsiye ederimmm... boshayallersmile

hmmmm kaşşş çok güzel bi yerdir belki bilirsin olympos felan oralarda güzel bende oraları şiddetle tavsiye ediyorum biliyormusun dün deprem oldu kaş kalkanda 4,5şiddetli...bizde hissettik yanii ....

boşverdikk gittii :))))))))))

iyidirrr sen nasılsın canımcım. şu bebişini görünce ağzımın suları akıyo yiycem ama şimdi bunu ben yaaa cokacimcoook

az sabret seninki doğunca bol bol yersin..ben kimseye öptürmüyom ama gizli gizli öpüyom heryerinden dayanamıyom annesıyım o kadar torpil olsun de mi...Şeniz

canım az kalmış doğuma hadı hayırlısı normal düşünüyon herhalde ki 39.haftandasın bebiş kaç kiloymuş...opuyorumnanaktan

canım evet normal ıstedıgım için beklıyoruz suanda bakalım kısmet artık en son gıttgımızde bebek 3010gr 50cmdı bakalım dogunca nasıl olacakopuyorumnanaktan

kızzz o koyduğun resim senin göbüşünmü oyyyyy biz 9. aya kadar patlıycaz heralde bilmiyorumkismile tupperware kız duymadınmı hiç plastik malzemeler delikafadulden

anamm göbikine bakkk kız bu neyy..
senin kız tombik bişi olucak heralde maşallah subanallah...
ama nasılda belli içerde bebeğin şeklii..allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inş..
allahım bizede yaşatsın inş..

az sabret seninki doğunca bol bol yersin..ben kimseye öptürmüyom ama gizli gizli öpüyom heryerinden dayanamıyom annesıyım o kadar torpil olsun de mi...Şeniz

e heralde yaniii kızım zaten bol bol öpün diyo benim kitabımda doğduğu günden itibaren sevgiyi aşılayın sakın çekinmeyin diyo dudişlerinden bile öpebilirsin sen. zaten senin sütünden emiyo senden mikrop kapmazki Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…