Ay ne güzel kızınla ilgileniyorsun bol bol vakit geçiriyorsunuz ee biraz yorucu oluyordur ama eminim değiyordur da...Nöbet babada yani şimdi hadi bakalım.Ee annesiz yapayız bizler her an "anne" demek üstüne vazife olmuş napalımzemuszemus
çok güzel bir şey allah herkese nasip etsin inşallah
çok güzel bir şey allah herkese nasip etsin inşallah
iyi geceler şekerler ben geldimm....
iyi geceler şekerler ben geldimm....
bu dönemdede bi hamile patlaması var sanki...bide minik bebek çok görüyorum... ay nasıl imreniyorum nasıl... bende kucağımda gezdirebilecek miyim acaba bebeişimi yaaaa... nasıl uzak bi fikir geliyo bana :Saruboceq:
iyi geceler canlarr nasılsınızzz bakemmmm
mervişim cnmm allahın izniyle yarın minnoşunun pıt pıtlarını duyucakmışsınnn allahım sağlık sıhat versinn minnoşuna cnm benimmm çok selam söle bizden bebişinee
bu arada bildiğim kadarıyla smartla nane buluşamıcaklardıı nanenin işi çıkmış sanırımm bi ara gelip söylemiştiikaydirigubbakcemile2
İyi geceler tatlışım hoşgeldin!
Evet yarın nasipse bebişin pıt pıtlarını duymaya gidicez teyzesi Allah'ım nasip ederde herşey yolunda gider inşallah ve ben hepinizin selamını iletirim minnoşa...
Aa bak ben onu görmedim doğrudur o zmn Smart ın başka bir planı vardır gece geliriz demişlerdi..
Ee sen nasılsın canım?
inşallahh cnmm inşallahhh sağlıkla alırsın bebeğinii kucağınaaaa:Saruboceq:
bende iyiyim cnm ne olsun uyku tuttmadıı başım ağrıyo bu günnnkafamçokkarıştı
hoşbuldum canım..güzeldii ne kadar kurt varsa döktümm geldim..hoşgeldin..............nasıldı gecen??
hoşbuldum sefalarda getirdim..İyi geceler canım,hoşgeldin sefa getirdin...
Yemek nasıldı?Umarım güzel geçmiştir...
Benimde uykum geldi.Canım sıkıldı yalnızlıktan;kös kös oturuyorum..
iyi geceler canlarr nasılsınızzz bakemmmm
mervişim cnmm allahın izniyle yarın minnoşunun pıt pıtlarını duyucakmışsınnn allahım sağlık sıhat versinn minnoşuna cnm benimmm çok selam söle bizden bebişinee
bu arada bildiğim kadarıyla smartla nane buluşamıcaklardıı nanenin işi çıkmış sanırımm bi ara gelip söylemiştiikaydirigubbakcemile2
hoşbuldum canım..güzeldii ne kadar kurt varsa döktümm geldim..
hoşbuldum sefalarda getirdim..
yemek güzeldi uzun zamandır böyle eğlenmemiştim...
güzel gecti yani....neden canın sıkıldı kuşummm kocan yokmu yoksa..
iyi geceler canım hoşgeldin....
İyi geceler tatlışım hoşgeldin!
Evet yarın nasipse bebişin pıt pıtlarını duymaya gidicez teyzesi Allah'ım nasip ederde herşey yolunda gider inşallah ve ben hepinizin selamını iletirim minnoşa...
Aa bak ben onu görmedim doğrudur o zmn Smart ın başka bir planı vardır gece geliriz demişlerdi..
Ee sen nasılsın canım?
oo süper canım çok sevindim en güzelini yapmışsın ohh kurtlarını dökmüşsün.İyice bir stres atmışsındır...
Evet tatlım kociş nöbetçi bugün ben de yalnızım.Canım sıkıldı çok boş boş oturmaktan canım bişi de yapmak istemedi.
Şimdi girdim kapıdan :)
Burda olabileceini tahmin ettim;heyecan var mı diye sorayım dedim canımcım :)))
sağol hayatım...
benimde yarın koçişim nöbetçi....
yanımda olsaydın yapardın sana şimdi pişi...
Ayy geldin mi canım evine hoşgeldin..:)
Evet canım çok heyecanlıyım bu sefer..Sabah 11.30da randevu..Saatleri sayıyorum resmen..Dualarınızı bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?