Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Demek 9 tane aldın heee sırnaşık şey Vayyy hain tospağa seniii :)) Sen bu işi bu ay kökten çözecesin belli :)Yalnız çok vıcık vıxık oluyormuş preseedle ilişki haberin olsun!bilmiyorumkismile

pakette 9 tane olandan aldım.bayanssulusmile..inş. bu ay cok sıkı çalışıyorum bakalım artık hayırlısı..
:Saruboceq:vıcık vıcık olma konusunuda sordum kızlara 4mg kullanılıyomuş.:jeyyar:.ama kuruluk sorunu olanlarda isteğe bağlıymış yani bende 3mg kullanıyım diyorum...yerimseniben
artıkın bilmiyorum nasıl olur o iş ilk denicezz.:kedi:.
test etttikten sonra yorumları yazarım..:kedi::kedi:

Bu ona benzemiş oalbilir.Ondan gidiverdi! CADIARZU
Eşim gezer sağolsun beni kırmaz ama iteklemek lazım;hani ben çıkalım demesem 2 hafta oturabilir evde!şutarafagitti Allah'tan söz dinliyor da tıkılmıyoruz eve.
Büyük şehirin avantajı çok fazla kesinlikle.Hem sizin hem de çocuğunuz için.Gidecek samimi bir dost kapısı olmasa bile gezilebilecek vakit geçirilebilecek bir sürü yeri oluyor.
Muhtemelen eşin denizci olduğu için bir sonraki görev yeriniz daha güzel bir yer olur sizin.

Yani diyorsun ki kuruluk sorunum yok!sempatiksalakcinni Acayip istekliyim 3 yeter!sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Tamam canım kullan da anlatırsın akşama :) NAsılsa malzeme bol. şakkıdı

Haticem canım...
Preseed in şimdiden hayırlı uğurlu henüz kullandın mı bilmiyorum ama bebeğinin gelmesine vesile olsun inşallah!
cok sağol hayatımm inş. şu preseed banada vesile olur..:Saruboceq::Saruboceq:

anladım canım tabiki sende haklısın kendini kandırmanın bir anlamı yok.boshayallersmile.eğer yiyecek ekmeği varsa pazartesi gittiğinde duyulur kalp atımı ama eğer yoksada yapıcak bişiy yok..:gitme:
pembemde ne iyi demiş doğru valla yanlız olmazdı sonucta aileden birsinin bilmesi lazımdı..lmaz:.
ablanda en iyisi olmuş.vereliniortak.
yanlız olmadığına sevindim canım...opuyorumnanaktan

Belle canım hoşgeldin!
Sen ne zaman gidiyorsun pıtpıtlrı duymaya?
O konuyal ilgili bişey yazdıysan da ben kaçırdım sanırım yaaa!bilmiyorumkismile

anladım ne güzel en azından eşin de sana ayak uydurunca sorun olmuyor..güzel güzel geziyorsunuz..Allah'ım bozmasın ınsallah daim etsın mutlulugunuzu.evet kesinlikle haklısın burda hayat çok denilecek kadar az.gyinişim bile değişti.o kadar rengarenk giyinirdim kendi memleketimdeyken burda etek elbise tayt neredeyse hayal oldu benim için...
inşallah dediğin gibi güzel ve aktif bir yer olur buradan sonraki durağımız.
bu arada sen ankara'da mı yaşıyorsun canım?

Ben esasında söylemeyecktim yalnız gidecektim.Ne var sanki ölmezdim ya;ama eşim tutturdu izin alıp geleceğim.Nasıl yalnız gidersin;kimse de bilmiyor.Ya başına bişey gelirse ben nasıl haber alacağım... diye.E bunun üzerine onun da güvendiği tanıdığı biri şart oldu.Şİmdi durduk yere neden 1500lira uçak parası verdireyim;delidir atlar gelridi yoksa!akannehir
Önce bir arkadaşımı düşündüm sağlıkçı o da;ama sonra ablamın daha doğru bir seçim oalcağında hem fiikir olduk pembeyle.
Duurm bu işte...Bende pek iç açıcı haberler yok şu sıra malum!şakkıdı

evliliğimiz boyunca daha hiç merkezi biryerde çalışmadık nerde diışarı biz orda..eyvahedigeldismile:sinifsinif:
inş. doğu tayininden sonraki yer güzel olsa bari..boshayallersmile

kuruluk problemim var tabiki ama 4mg cok fazla geliyomuşta ondan...
ayrıca jeli oraya sıkana kadarda akıyomuş hemen.ohaoldumsmile.bakalım becerebilecekmiyiz.CADIARZU.
istekli olma konusundada cok istekliyim...ayrıca kuruluk olmamasıda koçişin elinde..:kedi::kedi:

Ben izmiti iyi bilirim.6 yıl yaşadım orda ;daha öncede söylemiştm sana!Ordan Ankara'ya geldikten sonra(ki büyükşehir burası da) dumur olmuştum..Orda aynen dedğin gibi rengarektir giyimler.Sonuçta istanbul ayağı.Hiçbişey yoksa kemeriyle süsler kzılar kıyafetlerini.Ankara'da ise bürokrasi kenti olduğund a herhalde iki renk var siyah ve gri.Önceleri ben de bi baktım onalra benzemeye başladım.Sonra silkindim ve kendime geldim :))) Yani özüme döndüm!:)
Bu arada eşimle ilgili iyi dilekelrin için teşekkür ederim.Amin canım!Hiçbir evlilik dört dörtlük değil sonuçta;önemli oaln birbirini anlayabilmek ve karşılıklı kabul edebilmek.Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz.Biz karakter olarak acayip farklıyızdır.Uyumluluğumuz benziyor Allah'tan da ordan sıyırıveriyoruz :)

Son düzenleme:
kızlar ben geldim... yataktan kalktım, canım sıkıldı akşam izlencek bişeyde bulamadım...geri geldim, kociş uyudu :umursamaz:

Jandarmaydı snein eşin yanlış ahtırlamıyorsam.Ya onalrın kaderi öyle yaaa...!:gitme:
Benim de arkadaşlarım var eşi jandarma;aynne dediğin şeylerden şikayetçiler!
Kuruluk konusuna gelince;eşin önden çok çalışsın ;tembellik etmesin derrrmiiiişşşşiiiimmm!sırnaşık şey

aa aşk olsun senden iyi haber isteyenmi oldu şimdi.klava:.hoş olsada fena olmazdı ama pazartesiye saklıyorum heyecanımı...kaydirigubbakcemile2
durumunu hepimi biliyoruzz hiçte bu durumdan aciz değilim kendi adıma...lmaz:
sana destek cıkmak acını üzüntülerini paylaşmak senin yanında olduğumu hissettirmek hoşuma gidiyo.olumunekankayizsmile
eşinde haklı sen orda yanlızsın zaten birde üstüne bu sorun cıkınca yanında olmak istemesi normal..:sinifsinif:ama ablanın yanında olması beni bile rahatlattı...boshayallersmile.

kızlar ben geldim... yataktan kalktım, canım sıkıldı akşam izlencek bişeyde bulamadım...geri geldim, kociş uyudu :umursamaz:

Casnım benim!Hoşgeldin sefa getirdiiiiinnnn :))
Actionı yaptın kocayı uyuttun geldin;bilirim ben seni :)

Süslü seni;eminim çok yakışıyordur arkadaşıma.Sen özünü koru canım en güzelini yapıyorsun!Evet İzmit'im benim..Her açıdan rahattır bir ayağın İstanbul'da bir ayağın Bursa'da..Nereye istersen rahatça gidebilirsin..
Ne demek canım ...Doğru diyorsun herşey karşındakini olduğu gibi kabul etmekle başlıyor aslında.Neticede hepimiz farklıyız.Benimde eşimle bir sürü farklı bakış açımız huyumuz vardır ama ee o kadar da olsun canım tıpatık ikizlergibi de olamayız ki dimi amananiknanik

Sağol canım!Esasında iyi oldu;ama onun da dilinde bakla ıslanmazç Benim tammmmm tersimdir.
Daha dün akşam aramış diyoyor ki; " ya bana yemin ettirdin ama kötü de olsa iyi de olsa bu çok bomba bir haber nasıl tutacağım bunu içimde,paylaşmam lazım." Bir güzel azarladım kapattım...sırnaşık şey Bi süre yere o ona;ama sonrasında dayanamaz çatlar ve söyler anneme.Ondan sonra ona da "bak sakın bildiğini bilmesin..." der.Böylece sır yine sırdır ama herkesin bildiği bir sır halinde!sırnaşık şey Acayip komiktir benim ablam yaaaa... fisfisfis
Anlatılmaz yaşanır! sırnaşık şey

Ayy canım benim senin eşin jandarmaydı karacı yani yanılmıyorsam..
İnşallah sizin için hayırlı olan bir yere gidersiniz bundan sonrasında da..
Kociş sıkı çalışsın o zaman..Biz size güveniyoruz kupalar elimizde bekliyoruz canımhihoyyyt

hoşgeldin pembemm...Şeniz
benimkisinede sen yat geliyom birazdan dedim ve gitmedim..şimdi kalktı hani sen geliyodun diyo ama gitmicem..:dilcikar:

evet ne yazıkki bzilerinde kaderi bu....:sinifsinif:
senin eşin neydi şekercim...CADIARZU
sağolsun tembel değildir o konuda.:kedi:.bayanssulusmile

İkiz deyince benim ikizler geldi aklıma naniknanik Hani diyordum ya bun(lar) yaşarsa İKİZZ olacak diye... sırnaşık şey hala da öyle düşünüyorum ne komik.Yoklar ama ikizdiler!fisfisfis sırnaşık şey
Bu akşam da arkadaşım fal baktı;tani muhabbetlerden haberi yok;"aaa falında ikiz çıktı!Ailede ikiz var mı...İkizin oalcak senin" dedi sırnaşık şey E ,seneye artık yaparız ikizleri geçti 2010dan! şutarafagitti
hormonlarımı kutladık bu gece..testlerimin hepsi normal çıktı... bende bu gece kaçmak yok dedim:roflol::roflol::roflol:

Vayyyyy!Süper çookkk sevindim canımcım...
Sen telafi edersin açığı bilirim ben seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…