hoşgeldin pembemm...Şeniz
benimkisinede sen yat geliyom birazdan dedim ve gitmedim..şimdi kalktı hani sen geliyodun diyo ama gitmicem..:dilcikar:
evet ne yazıkki bzilerinde kaderi bu....:sinifsinif:
senin eşin neydi şekercim...CADIARZU
sağolsun tembel değildir o konuda.:kedi:.bayanssulusmile
hormonlarımı kutladık bu gece..testlerimin hepsi normal çıktı... bende bu gece kaçmak yok dedim:roflol::roflol::roflol:
Ayy canım benim senin eşin jandarmaydı karacı yani yanılmıyorsam..
İnşallah sizin için hayırlı olan bir yere gidersiniz bundan sonrasında da..
Kociş sıkı çalışsın o zaman..Biz size güveniyoruz kupalar elimizde bekliyoruz canımhihoyyyt
İkiz deyince benim ikizler geldi aklıma naniknanik Hani diyordum ya bun(lar) yaşarsa İKİZZ olacak diye... sırnaşık şey hala da öyle düşünüyorum ne komik.Yoklar ama ikizdiler!fisfisfis sırnaşık şey
Bu akşam da arkadaşım fal baktı;tani muhabbetlerden haberi yok;"aaa falında ikiz çıktı!Ailede ikiz var mı...İkizin oalcak senin" dedi sırnaşık şey E ,seneye artık yaparız ikizleri geçti 2010dan! şutarafagitti
Vayyyyy!Süper çookkk sevindim canımcım...
Sen telafi edersin açığı bilirim ben seni.
Onunki biraz karışık;anlatırım sana bir ara!vereliniortak
ooooaklinialirimsmilekutlama varmışş..
canım testlerin normal cıkmasına sevindim.opuyorumnanaktan.artık tutmayın pembeyi..
evet hayatım jandarma ve karacı..cok kötü ama ne yapalım dayanıcaz emekli olana kadar...boshayallersmile
bende koçişime ve kendime güveniyorum inş. kasım ayında kupamı alıcam hepinizden...:hooray:
İkiz deyince benim ikizler geldi aklıma naniknanik Hani diyordum ya bun(lar) yaşarsa İKİZZ olacak diye... sırnaşık şey hala da öyle düşünüyorum ne komik.Yoklar ama ikizdiler!fisfisfis sırnaşık şey
Bu akşam da arkadaşım fal baktı;tani muhabbetlerden haberi yok;"aaa falında ikiz çıktı!Ailede ikiz var mı...İkizin oalcak senin" dedi sırnaşık şey E ,seneye artık yaparız ikizleri geçti 2010dan! şutarafagitti
.
Hadi ya demek falında bile çıktı kız...Tüm enerjinle falına bile göndermişsin İKİZleri..:)
Yeterki sağlıkla ve hayırlısıyla gelsinler size..Biz de şöyle ikiz göbüşü görelim ama:))
Kupaların en kralını sen ve pembe için sakladım zaten bu ay :lepi:
Belleye sordum ama yazmadan çıktı;o ne zaman gidecek doktora?Merveyle onun arası bir kaç gündü;merve gidiyorsa onun da bugüün ayrın gitmesi lazım.
yaa tek sorunum sigortamın 5 ay sonradoğumu kapsaması. tam 20 günüm var aslında hamile kalabilmek için :lepi: ay ne kadar çok engel aşıyorum ben yaaa hayatta!!! hiçbişeye kolay sahip olamıyorum gerçekten!!!
bak görüyonmu falında bilem cıkmış ikizler..CADIARZUne dersin ikiz olduğu için duyulmamış olsun pıt pıtlar..:lepi:
Kupaların en kralını sen ve pembe için sakladım zaten bu ay :lepi:
.
Canım Belle benden bir gün önce aslında ama onun geç döllenme ya büyük ihtimalle.
Doktorda pazartesi gel demiş.Onunda aklı karışıktı benim bebiş bir hafta geriden geliyor Sat ta görünenden pazartesiden daha ileriki bir gün mü gitsem diye...Onun durumu bu canım şimdilik..
Kesinlikle;sağlıklı ve hayırlı;herkesinki gibi sıradan şoksuz ,stressiz hamilelikler yaşatsın cümlemize.
Mesela haftaya ben kalp atışı duyacak olsam bile(duyacağımı düşündüğümden değil varsayım oalrak söylüyorum) içim hep kasvet ve sıkıntı dolu oalcak;her an atakta oalcağım "acaba bişey mi tersti neden geç duyuldu,problem ne zaman çıkar..." gibi streslerle yükleneceğim ve olması gerekenden çok fazsla aşırı yüklenmiş oalcağım.Bu da yorar anne adayını; o yüzden hayırlsıı diyorum ya hep.
Ohhoooo :) Kız Türk Filmi çekmiyoruz :)) Burası gerçek dünya... olumunekankayizsmile
Ohhoooo :) Kız Türk Filmi çekmiyoruz :)) Burası gerçek dünya... olumunekankayizsmile
cok sağol kuşummmmm.opuyorumnanaktan..nasılda mutlu oldum şimdii.kaydirigubbakcemile3.öpiyimmi seni şöyle gözlerini cıkararak..ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Hmmm!7+5 yani onunki.Duyulur aslında yaa...
İnsanlar 6. haftada duyuyor;ne ballılar değilmi...
Sen de yarın duyarsın hayırlısıyla.Bi de benim gibiler var sırnaşık şey
Bence pazartesi gitsin 8 haftalık olmasa bile 7 haftalık olmuş olur;muhtemelen duyarlar da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?