Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Onunki biraz karışık;anlatırım sana bir ara!vereliniortak

hormonlarımı kutladık bu gece..testlerimin hepsi normal çıktı... bende bu gece kaçmak yok dedim:roflol::roflol::roflol:

ooooaklinialirimsmilekutlama varmışş..
canım testlerin normal cıkmasına sevindim.opuyorumnanaktan.artık tutmayın pembeyi..

evet hayatım jandarma ve karacı..cok kötü ama ne yapalım dayanıcaz emekli olana kadar...boshayallersmile
bende koçişime ve kendime güveniyorum inş. kasım ayında kupamı alıcam hepinizden...:hooray:

Hadi ya demek falında bile çıktı kız...Tüm enerjinle falına bile göndermişsin İKİZleri..:)
Yeterki sağlıkla ve hayırlısıyla gelsinler size..Biz de şöyle ikiz göbüşü görelim ama:))

ooooaklinialirimsmilekutlama varmışş..
canım testlerin normal cıkmasına sevindim.opuyorumnanaktan.artık tutmayın pembeyi..

yaa tek sorunum sigortamın 5 ay sonradoğumu kapsaması. tam 20 günüm var aslında hamile kalabilmek için :lepi: ay ne kadar çok engel aşıyorum ben yaaa hayatta!!! hiçbişeye kolay sahip olamıyorum gerçekten!!!

Son düzenleme:
evet hayatım jandarma ve karacı..cok kötü ama ne yapalım dayanıcaz emekli olana kadar...boshayallersmile
bende koçişime ve kendime güveniyorum inş. kasım ayında kupamı alıcam hepinizden...:hooray:

Kupaların en kralını sen ve pembe için sakladım zaten bu ay :lepi:

Belleye sordum ama yazmadan çıktı;o ne zaman gidecek doktora?Merveyle onun arası bir kaç gündü;merve gidiyorsa onun da bugüün ayrın gitmesi lazım.

bak görüyonmu falında bilem cıkmış ikizler..CADIARZUne dersin ikiz olduğu için duyulmamış olsun pıt pıtlar..:lepi:

Hadi ya demek falında bile çıktı kız...Tüm enerjinle falına bile göndermişsin İKİZleri..:)
Yeterki sağlıkla ve hayırlısıyla gelsinler size..Biz de şöyle ikiz göbüşü görelim ama:))

Kesinlikle;sağlıklı ve hayırlı;herkesinki gibi sıradan şoksuz ,stressiz hamilelikler yaşatsın cümlemize.
Mesela haftaya ben kalp atışı duyacak olsam bile(duyacağımı düşündüğümden değil varsayım oalrak söylüyorum) içim hep kasvet ve sıkıntı dolu oalcak;her an atakta oalcağım "acaba bişey mi tersti neden geç duyuldu,problem ne zaman çıkar..." gibi streslerle yükleneceğim ve olması gerekenden çok fazsla aşırı yüklenmiş oalcağım.Bu da yorar anne adayını; o yüzden hayırlsıı diyorum ya hep.

Canım Belle benden bir gün önce aslında ama onun geç döllenme ya büyük ihtimalle.
Doktorda pazartesi gel demiş.Onunda aklı karışıktı benim bebiş bir hafta geriden geliyor Sat ta görünenden pazartesiden daha ileriki bir gün mü gitsem diye...Onun durumu bu canım şimdilik..

yaa tek sorunum sigortamın 5 ay sonradoğumu kapsaması. tam 20 günüm var aslında hamile kalabilmek için :lepi: ay ne kadar çok engel aşıyorum ben yaaa hayatta!!! hiçbişeye kolay sahip olamıyorum gerçekten!!!

kız yeterki bebişin sağlıklı olsunda bir şekilde doğurursun...
onun yolunu yordamını bulurlar sen merak etme...yerimseniben
hem olumsuz düşünme öyle inş. bu ay sen ve ben hamiş kalıcaz ve allahın izni ile sağlıklı kucağımıza alıp bebişlerimizi gezdiricezzhihoyyyt
ayy düşünmesi bile beni mutlu ediyoo..:asigim:

Hmmm!7+5 yani onunki.Duyulur aslında yaa...
İnsanlar 6. haftada duyuyor;ne ballılar değilmi...
Sen de yarın duyarsın hayırlısıyla.Bi de benim gibiler var sırnaşık şey
Bence pazartesi gitsin 8 haftalık olmasa bile 7 haftalık olmuş olur;muhtemelen duyarlar da.

Tabiki canım bencede hayatın anahtarı "hayırlısı"...
Yani bize ne getireceğini bilmiyoruz ki yaşadıklarımızın.Belki erkenden yaşayacağımız üzüntüler yarınki büyük üzüntülerin telafisi.Zaten sanırım hamilelerin genelinde bu sıkıntı var;her dönemde birşeyler karıştırıyor aklı.Ama senin sıkıntın birazda eşinin uzakta olması ki bunda da çokta haklısın.Yalnız biraz daha zorlanabilirsin ama eminim sen bununda ailenin desteğiyle altından kalkarsın o da ayrı bir durum...

cok sağol kuşummmmm.opuyorumnanaktan..nasılda mutlu oldum şimdii.kaydirigubbakcemile3.öpiyimmi seni şöyle gözlerini cıkararak..ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Şİmdi öpme;önce hak edecek kadar çalış! naniknanik sırnaşık şey
Sonra bol bol öpücükleşiriz kutlama töreninde karşılıklı :)
A,sahi akşamki yemek nasıl geçti?Sıkıcıydı değilmi!

İşte o da geç döllenme durumundan dolayı gidip bir de duyamazsam o zaman çok daha stresli geçecek beklemek diye düşünmüştü.Bakalım belki dayanamaz gider pazartesi de bize getirir müjdeyi..
Amin canım ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…