Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Yok canımcım!Eşim gelene kadar bebek çalışmalarına önceden de onunla verdiğimiz karar doğrultusunda ara vereceğiz.15 tatilde ben giderim o taraflara muhtemelen gezmeye.Kesinlikle korunacağız.İkinci kez onsuz ASLAAAAA...
wallaha ilk aydan hamiş kalırsam çift kupa isterim ben sempatiksalakcinni

Sen ilklerin kadınısın kızım :) Boru mu buuu...Kesin olur senin :)

ne olur sanki türk filmi ceksek..:dilcikar:
Hep mutlu sonla biterler değilmi!sırnaşık şey

Onun reglleri düzensizmiymiş.Neden geç döllenme olmuş onu hala anlamış değilim.
Benim salak kesede hala inatla gününe uygun olarak büyümeye devam ediyo... :umursamaz:
Deli mi neee...Pıtpıtın yok;büyümesene.Düşseydi kendiliğinden kürtajdan önce daha mı kötü olurdu ki bilmiyorum.O zaman pazartesi doktora gitmeme gerek kalamzdı.Duurma göre salı ya da öncesinde hallediverirdik doktorumla.

hiiiç çaba sarfetmiyorum bu ay vallahiiii... Ama önümüzdeki ay çok daha sıkı olabilirim, kocişi kampa alıcam:roflol::roflol::roflol: bizim şişme yatak yine piyasaya çıkacak smart!! hatırladın mı :lepi::lepi:

Bu arada kızlar ben size hiç bahsettim mi bilmiyorum.Şimdi paylaşasım geldi..
Ben 99 depremini Gölcük'te ailemle yaşadım.Çok şükür aileden kaybımız olmadı ama çok fazla arkadaşımı ve komşumuzu kaybettik.Dayım enkazdan altından çıktı ve iç kanama geçirdi ama Allah'ım onuda bizlere bağışladı.Aylarca çadır kentlerde yaşayıp,yardımlarla yaşadık.Şehir tam bir hayalet şehirdi;çok ağır bir koku vardı ki yıllarca gitmedi diyebilirim o koku için.Neticede zor günler geçirdik ailece.Sonrada eğitimim yarım kalmasın diye Ankara'ya taşındık geçici olarak.Bir sene orada kaldıktan sonra memleketimize döndük.Asıl bundan sonra benim için zorlu günler başladı çünkü atlattık derken beni "panikatak"hastalığı yakaladı.Halbuki ben kendine hakim,başkalarını dinleyen yardım etmeye çalışan;sıkıntılarını telkinlerle ve mantıklı çözüm yollarıyla atlatmaya çalışan bir insandım.Nerden çıkmıştı bu hastalık şimdi?Lise yıllarında başlar gibi oldu ama asıl üniversitede ilerleme gösterdi.Ama ben kendimi tamamen derslere verdiğim için arkadaş çevremle ve ailemle bastırdım yine onu.Ama son zamanlar beni çok yıpratmaya başladı.Şimdi ilaç kullanmıyorum tabiki ve hastalığım %90 geçti diyebilirim.Ama böyle önemli bir dönemde psikoloj yardımı almaya karar verdim bir kaç seans gittim 9ayboyunca da devam edicem..İşte böyle canlar...

hele bir o zaman gelsinn kupamı ellerinden alayım nasıl öpücüklere bağocağım seni..opuyorumnanaktan

yemek aslında beklediğim gibi sıkıcı gecmedi..kaydirigubbakcemile2
bir sıkıcı yanı vardı karakol komutanımız ve yardımcısı bizden ayrı tek başlarına bir masaya oturdu sadece o rahatsız etti beni ve kimseylede konuşmadılar...lmaz:
ama onun dışında herşey güzeldi eğlendik koçişimle dans ettik hoş bir geceydi uzun zamandır böyle eğelnememiştim..:lepi:
ama normalde sende bilirsin bu tür ortamlar genelde sıkıcı olur..boshayallersmile

düşseydi hemen hastaneye gidecektin apar topar, şok olucaktın. atlatmak zor böyle ani şeyleri.... bu sindire sindire daha iyi inan bana!

Hatırlamazmıyım hiç! sempatiksalakcinni
Actiona action katıyor o :)))
Aman çalış kızım yaaa;tembellik etme. lülülülülülü
Ben sonra yetişirim sana Sen 7-8 aylıkken falan :)))

Anladım canım...
Sonuçta ortak bir karar vermişsiniz ki hamileliğinde eşinin yanında olması tabiki de bir insanın en çok isteyeceği şey..Git git oraları da iyice gez bizim yerimize de Türkiye'yi bitirdin zati:))

çok zor yaşadıkların tabiiii....kolay değil...Düşmanımın başına vermesin...
peki canım sen şimdi o panik atak ilaçlarıyla hamile kaldın ya, sorun olmaz mıymış? sordun mu doktoruna?

canım cok büyük gecmiş olsun...:teselli:
yaşadıkların hiç kolay değil.:umursamaz:..ben en ufak bir deprem hissettiğim anda onun etkisinden 3-4 gün cıkamıyorum değilki sen koskoca deprem atlatmışsın..:sinifsinif:
allahım kimseye yaşatmasın cok zor..eyvahedigeldismile
bencede yardım almak konusunda iyi düşünmüşsün..vereliniortak

Bilmiyorum ki canım tam ama geç döllenme diye düşünmüştük en iyisini Belle açıklar tabiki...
Demek ki düşecek bir kese değil seninki;çünkü sağlıksız veya bozuk olsa bildiğim kadarıyla düşüyor kendiliğinden..Ama seninki etrafı parlak ve gününde büyüyor..Ya kızma ama ben bunları düşündükçe bir kez daha umutlandım!

Hatırlamazmıyım hiç! sempatiksalakcinni
Actiona action katıyor o :)))
Aman çalış kızım yaaa;tembellik etme. lülülülülülü
Ben sonra yetişirim sana Sen 7-8 aylıkken falan :)))

ağırdan alıyorum, arayı fazla açmayayımmmmhihoyyyt
bu arada lale de gece konuşuyorsunuz diyooo, keşke bende uyumasaydım diyo geçen gün!!! tam tombik panda oldu o yaaaa....işte uyukluyomuş:CüvCüv:sırnaşık şey

çok zor yaşadıkların tabiiii....kolay değil...Düşmanımın başına vermesin...
peki canım sen şimdi o panik atak ilaçlarıyla hamile kaldın ya, sorun olmaz mıymış? sordun mu doktoruna?

Amin canım kesinlikle düşmanımın bile başına vermesin Rabbim;dilemem yani.
Ben hiç bir zaman ilaç tedavisini kabul etmedim canım.İlaç kullanmadım;kullanmıyorum.Geçmişte kullandım ama o da çevremin yoğun ısrarıyla 1 ay sürdü.Zaten bu ilaçlarda etkisini en az 3ayda gösterirmiş.Çünkü ben başım çatlayana kadar bile ağrı kesicinin yüzünü görmek istemeyen anti-ağrı kesiciyim:)
Şu an sadece psikolog terapisine gidiyorum tatlım...

tombik fatma ayy kuşum yaa bebiki cok uyutuyo cok yediriyoo ne olucak bu kızın hali bilmem..:CüvCüv:

Evet canım depremi ve sonrasında yaşananları iyi bilirim İzmitte .bende depremden hemen sonra geldiğim için insanalrın gözlerindeki o korkuyu hissetmemek mümkün değildi.
Heryerde aynı şeyler ,kayıplar,sıkıntılar... konuşuluyordu.Bu kadar derin bir olaydan böyle küçük bir şeyle sıyrılman şansın olmuş.
Doktor derteği tabiki al kesinlikle en doğrusu,ama şunu da unutma.İnsanın en iyi doktoru kendisidir!Düşünme böyle bir sürecin içinden geçtiğini.Kendine hatırlatırsan kadlığın derinliğe dönmen çok uzun sürmez.O yüzden sen bebeğine kanalize ol sadece.
Ya esasında kimlerle aynı masaya düştüğünle paralel o tür ortamlardaki eğlenme düzeyin.Kasıntı tipler varsa ister istemez sen de kasılıyorsun;ama karşındakiler muhabbet idego ve süperegolarını evde bırakıp gelmişse gayet keyifli geçebiliyor.
Karakol komutanınıza gelince;bence o onun ayıbı.Öyle bir ortamda protokol gereği aynı masaya düşmemiş bile olsanız ;eşin onunla selamlaştıktan sonra ;o da nezaketen eşinin yanında sen olduğun için uğraması gerekirdi.Sonuçta siz aynı yeri temsil ediyorsunuz orda.
Aman o tarz insanları takmaya bile değmez.Takılsın yardımcısıyla...boshayallersmile
düşseydi hemen hastaneye gidecektin apar topar, şok olucaktın. atlatmak zor böyle ani şeyleri.... bu sindire sindire daha iyi inan bana!
Ya belki tamamen temizlenirdi kürtaja gerek kalmazdı.O yönden iyi olurdu.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ediyorum canım gerçekten Allah razı olsun değerli desteğin için.
Allah'ım kimselere ülkemin tek bir karış toprağında bile yaşatmasın bu afeti...
Evet 4sene falan kendi çabamla ilaç kullanmadan(1ay kullandım sadece) geldim ama sonunda dedim ilaç istemiyorum ama psikolog olabilir...Eşim ayarladı herşeyi o da benim için çok üzülüyor elinden de beni desteklemekten aklımı dağıtmaktan ve yaşadıklarıma şahit olmaktan başka birşey gelmiyor.Kaç kere doktora götürmek istedi ama ben hep bir bahane buldum en sonunda psikolog buldu hem onun hem kendim için hem de sürpriz gibi gelen bebeğim için bu sefer geri çeviremedim...

Son düzenleme:

arkadaşlar, inanılmayacak ve olamaz bu kadarı denecek şeyler yaşadığım için, ihtimal hep var diyebiliyorum. Sonuçta ne olduğunu bilmediğimiz bişey var, aslında incelenmesi taraftarıyım ama, ilk gebelik ve çok küçük ya dr.lar pek önemsemiyor sanırım.
Bundan sonrayı iyi düşünmek lazım, herşey daha güzel olsun...

oturduğumuz kişiler daha önce geldiğimiz yerdede beraber olduğumuz arkadaşlardı muhabbet holtu samimi bri ortam vardı..opuyorumnanaktan
ama dediğim gibi karakol komutanı sıktı birazz...:bbo:amann bende takmıyorum zatii ben eğlendimya ona bakarım ben anca..sengözlerimebaksanab

Biz her yıl eşimle bir yurt dışı mutlaka yaparız...
Bak o konuda o benden daha isteklidir.Ben şehiriçi ve şehirler arası gezileri planalrım sadece :)
Doktoru mutlaka yapmıştır açıklamasını.
Ya işte sıkıntı orda;kese bozzulmuyor. akannehir Doktorumda muhtemelen ondan bekletiyor bir hafta daha geç döllenme o bu muhabbetine sanırım,ama benim geç döllenme olmuş olamaz.Bunu ben biliyorum da ona anlatamıyorum. akannehir

Ayyy!Fatoş deyince aklıma geldi.Mesaj atmıştı bana;arayıp konuşsayım dedim.O an müsait değildi dönemedi bana.Sonra o aradı ben müsait değildim fark etmemişim.Sonra da saat geç oldu eşi gelmiştir eve diye aramadım kızı!Ayıp oldu... akannehir AYrın bir arayayım ballimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…