Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

olumunekankayizsmileŞeniz

Kızlar muhabbet çok tatlı gidiyor bölmeyeyim diyorum ama uzzuunnn ve yorucu bir geceydi ve artık göz kapakalrım YEEETTEERRR diye isyan ediyor.O yüzden kaçmak zorundayım.

Sizleri çok seviyorum.
Merve'cim yarın güzel havadislerinle gel :) Dokotr çıkışı mutlaka kutlamaya gidin eşinle.Hayatta herşey eğlenmek için bir bahane

Tatlı rüyalar herkese :)

öptüm canım seniiii.....görüşürüssss

bende ufaktan kaçıorum kızlar sabah kahvaltıya gidicez, erkenciyiz :asigim:

uykum yavaştan geliyo vallahiii.... ama gece muhabbetini özlemişim yaaaa... daha güzel vallahi!!
evet canım benimde geldi..acaba birisi ben cıkıyorum dermi diye beklerken senden ses geldi...
muhabbet güzel ama dayanamıcam..

bende hamile değilim zati a.s hamile arkidişlere sordum
hıımm pardon o zamann....

iyi geceler balımm..bende kacıyorum cok uyku bastırdı...
tatlı rüyalarrrr dikkat et kendine....

Tamam canım çık dinlen bol bol..
Sağol güzel dileklerin için canım arkadaşım!İnşallah herşey güzel olur ve dediğin gibi buna karşılık biz de kocişle kendi çapımızda kutlama yaparız:)
Sana da iyi geceler tatlı rüyalar...Biz de seni çok seviyoruz!öptümmmolumunekankayizsmile

kızlarr bende cıkıyorum iyi geceler..
merveşumm canım yarın hayırlı heberlerle dönersin inş.. senin için dua edicem..
yarın mutlaka haber oldumu merakta bırakma bizi....
öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar şekerciklerimmm...

Ben de çıkayım kızlar..
Sabahın köründe yollara düşüp doktora gidicem.Eşimle Samsun'da buluşucaz..
Yarın size güzel haberlerle dönmeyi bütün kalbimle istiyorum canlar.Eve geldiğim gibi buradayımm inşallah.Hepinize hayırlı geceler..kocaman öpüyorum her birinizi!

Yüreğine duana sağlık canım arkadaşım...
Tabiki de eve girer girmez koşup size haberlerimi ileticem..
Güzel güzel uyuyalım bakalım...kocaman kocaman öptüm tatlım!olumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar ben ankaradan ceren.yeni katıldım aranıza.allah hepimizin yardımcısı olsun.benim regl tarihim 29 ekim benide ekler misiniz

arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.ben 28 günde bir adet gören biriyim.bu ayın 2 sinde regl oldum.ayın 10 dan 13 üne kadar eşimle beraber olduk ama 2 gündür beraberlik olmadı sizce yumurtlama dönemini kaçırdım mı yoksa şansım var mı bu ay.lütfen yardımcı olun arkadaşlar.

cnm yumurtlama dönemi adetin ilk başladıgı günden sonra 2. hafta yani 14. güne denk gelir.henüz kaçırmamışsın gün aşırı ilişkilerde hamile kalma şansı daha yüksek.
ama sana daha iyi bi yöntem söylüyüm git eczzaneden ovulasyon testi all hangi gün yumurtladıgını ögren ona göre birliktelik yaşayın daha garanti olur

dün hamile olduğumu öğrendim.üstelik sadece 1 gün gecikmişti ve çıktı.MÜKEMMELL ötesi bir mutluluk bu rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşş...

test aldım dün değil ondan öncki akşam yaptım 2 çizgi ilk çizgiye göre biraz silikti sanırım o an yumurtlama olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…