Biliyorum canım o yüzden her zaman iyi ki varsınız diyorum...
Evet eşim sağolsun o da olmasa ne olur bilemiyorum...
Tek çocuğum ben;kardeş desen yok...Annem babam 10saatlik uzaklıktalar.Sık sık gelmeye gayret ediyorlar ama onlarında kendilerine göre bir düzeni var.Ama hergün arıyorlar sağolsunlar sürekli akılları ben de.Bir gün aramasam ortalığı velveleye veriyorlar sağolsunlar:)
Sizler benim kardeş yarılarımsınızolumunekankayizsmile
Benimki iç güveyden bile beter gidiyo :)))
ZAten geçmişten iki sayfa okusan çözersin olayı... kaydirigubbakcemile3
O 20 gün sonrası için sordu sana :)))
Kızlar muhabbet çok tatlı gidiyor bölmeyeyim diyorum ama uzzuunnn ve yorucu bir geceydi ve artık göz kapakalrım YEEETTEERRR diye isyan ediyor.O yüzden kaçmak zorundayım.
Sizleri çok seviyorum.
Merve'cim yarın güzel havadislerinle gel :) Dokotr çıkışı mutlaka kutlamaya gidin eşinle.Hayatta herşey eğlenmek için bir bahane
Tatlı rüyalar herkese :)
evet canım benimde geldi..acaba birisi ben cıkıyorum dermi diye beklerken senden ses geldi...uykum yavaştan geliyo vallahiii.... ama gece muhabbetini özlemişim yaaaa... daha güzel vallahi!!
hıımm pardon o zamann....bende hamile değilim zati a.s hamile arkidişlere sordum
Kızlar muhabbet çok tatlı gidiyor bölmeyeyim diyorum ama uzzuunnn ve yorucu bir geceydi ve artık göz kapakalrım YEEETTEERRR diye isyan ediyor.O yüzden kaçmak zorundayım.
Sizleri çok seviyorum.
Merve'cim yarın güzel havadislerinle gel :) Dokotr çıkışı mutlaka kutlamaya gidin eşinle.Hayatta herşey eğlenmek için bir bahane
Sizleri çok seviyorum.
kızlarr bende cıkıyorum iyi geceler..
merveşumm canım yarın hayırlı heberlerle dönersin inş.. senin için dua edicem..
yarın mutlaka haber oldumu merakta bırakma bizi....
öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar şekerciklerimmm...
cnm yumurtlama dönemi adetin ilk başladıgı günden sonra 2. hafta yani 14. güne denk gelir.henüz kaçırmamışsın gün aşırı ilişkilerde hamile kalma şansı daha yüksek.arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.ben 28 günde bir adet gören biriyim.bu ayın 2 sinde regl oldum.ayın 10 dan 13 üne kadar eşimle beraber olduk ama 2 gündür beraberlik olmadı sizce yumurtlama dönemini kaçırdım mı yoksa şansım var mı bu ay.lütfen yardımcı olun arkadaşlar.
cnm yumurtlama dönemi adetin ilk başladıgı günden sonra 2. Hafta yani 14. Güne denk gelir.henüz kaçırmamışsın gün aşırı ilişkilerde hamile kalma şansı daha yüksek.
Ama sana daha iyi bi yöntem söylüyüm git eczzaneden ovulasyon testi all hangi gün yumurtladıgını ögren ona göre birliktelik yaşayın daha garanti olur
HAYIRLISI OLSUN TEBRİK EDERİMalkisalkisalkis
dün hamile olduğumu öğrendim.üstelik sadece 1 gün gecikmişti ve çıktı.MÜKEMMELL ötesi bir mutluluk bu rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşş...
tebrik ederimm dgdg ben de 1 gün geciktikten sonra öğrendim hamile olduğumu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?