hoşbulduk hayatım a.s.
ayyy çok az kalmış senin doğum
heyecan vardır tabiii eyvahedigeldismile
korku .. heyecan... hepsi bir arada sekerim...
canım tebrik ederim allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...dün hamile olduğumu öğrendim.üstelik sadece 1 gün gecikmişti ve çıktı.MÜKEMMELL ötesi bir mutluluk bu rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşş...
aydemetcim canımmm doğum anı yaklaşmış ayy ne büyük heyecan..selam kızlar nasılsın idilim emosum nasılsınızzz.
beni soracak olursanız .. sancılarım basladı ve rhimde acılma var. işide rapor aldım finishh yaptım . bakalım bekliyorum oglumu hayırlısıyla....
Selam kızlar,Nasılsınız...
Ben dünden beri evdeyim sağ tarafımda inanılmaz bir ağrı var yerimden kalkamıyorum....
İlk zamanlar apandisit sandım ve çok korktum ama doktorum idrar yollarımdan oldugunu söylüyor.
bakalım antibiyotiğe başladım umarım iyi gelir...
hazırlıklar bittimi CADIARZU
doğum nasıl olacak neye karar verdin eyvahedigeldismile
canım tebrik ederim allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...
darısı biz bekleyenlere olsun inş..
aydemetcim canımmm doğum anı yaklaşmış ayy ne büyük heyecan..
allahım hayırlı doğumlar nasip etsin..
fatoşum cok gecmiş olsun kuzum yat dinlen...
bu arada herkese tünaydınn ben geldim....
rabbim bir nefeste kurtarsın inşallah canımcanım su anda sancılarım basladı hafiften. pazartesi tekrar doktor kontrolüm var. normal olur işallah bakaılm hayorlısı tabiki hangisi saglıklıysa öle olur işallah. şu anda dogum sekli kesin degil..
hazırlıklar tamam sayılır ama bu haftada calıstım. ev temizligi v. s varr yavas yavas yapıcam . ama oglum heran gelecekmiş gibeyvahedigeldismile sancılarla kendini hissettiriyo...
canım su anda sancılarım basladı hafiften. pazartesi tekrar doktor kontrolüm var. normal olur işallah bakaılm hayorlısı tabiki hangisi saglıklıysa öle olur işallah. şu anda dogum sekli kesin degil..
hazırlıklar tamam sayılır ama bu haftada calıstım. ev temizligi v. s varr yavas yavas yapıcam . ama oglum heran gelecekmiş gibeyvahedigeldismile sancılarla kendini hissettiriyo...
haticem canım nasılsın. evet sanırım calısırken bebegimi ve kendimi çok yordum. dogum erken olacak sanıtrım. bu hafta bile calsıtım düşün..
hani mervoşum daha gelmemiş...
galiba koçasıyla bebişin kutlamasını yapıyo....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben çok acıktım ama evde yiycek bişey yok :)))
oyyy kıyamam ya
o zaman tabana kuvvet gidip alıcaksın
fıstığını aç bırakmıcaksın herhalde cokacimcoook
canım preseed sperm dostu bir jel spermleri öldürmeden yumurtaya ulaşmasını sağlıyo..arkadaşlar şu preseed dediğiniz nedir ben bilmiyorum açıklar mısınız
hımm anladım canım hayırlısıyla gelsin inş..yok canım akşama doğru gelirim demişti zaten CADIARZU
umarım güzel haberlerle gelir sositososito
bu arada senin akşamki yemek nasıl geçti :teytey:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben çok acıktım ama evde yiycek bişey yok :)))
cumartesi ya bugün, evde bişey kalmadı :1no2:
eşimi bekliyorum alışveriş yapıcaz ama 1 saat sonra gelir
bir bardak süt ve armutla yetiniyor kızım senağlama
ahh minik kuşum acıkmışmı kıscesi acıkmışmı...
canım cık dışarı bişiyler al ye yada bişiyler al pişir...
ayy yerim ben onu
olsun süt arnut işine yarar en azından bir iki saat idare eder
sen ne yedin canım cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?