Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

slm hoşgeldin
pazarını yaptın mı bakeeeemsempatiksalakcinni
bende akşama ne yemek yapsam diye saatlerdir düşünüyorum ya CADIARZU
benim kociş biraz antikadırda sebze falan yemez:mymeka:
benimde pazara gitme imkanım olsa bol bol yeşillik alırdım herhalde cokacimcoook

idilciğim sana dünde yazdım ama görmedin sanırım
kasık ağrısı sende ne zaman başladı
ve bu ağrılar seni uyutmıcak kadar şiddetlimiydi :sinifsinif:

aaaaa yemek yedim geldim kimsecikler kalmamış :umursamaz:
herkeşler nerdeeeee kötükedihüso

Son düzenleme:
kimseler yok karagülcüm senden başka...
bende uzanıcam biraz girerim yineee....öpüyorum sni ve tatlı kızını..
hadi başş başşşş

pazara kocişle gitcekmişizz yaa ama hala aramadıı benn tam hazırlanırken kociş aradı beraber gidelim dedii ne olur ne olmazz ağır kaldırma dediii:CüvCüv:canım kocamm çok heveslendi yaa inşallhhh boşa çıkmazz allahımm yardım ett banaa yaaa:Saruboceq:
aaaaa yemek yedim geldim kimsecikler kalmamış :umursamaz:
herkeşler nerdeeeee kötükedihüso
ben burdayım şimcilikkkk heran kopabilirim bu günn modem kafayı yidi ışıkları bi sönüyoo bi yanıyooo delirtti beniiidelikafadulden

hoşgeldinn bebemmm.....opuyorumnanaktan

hoşbuldum tatlımm acuk geç oldu yaa kusura bakma sende gitmişinn neyse görüşürüz sonraaolumunekankayizsmile

kızlar ben bu sefer gidiyorumm kociş aradı pazara gidiyoruzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile

akşam oldu bizim merve hala yok....
merveeeee nerde kaldın kız merak ettim hadi gel artıkın...

merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin kızzzzzzzzzzzzzzzzz bak hele nasılda meraklandırıyo biziiiiiiiiieyvahedigeldismile

akşam oldu bizim merve hala yok....
merveeeee nerde kaldın kız merak ettim hadi gel artıkın...

Geldim canım...
Beklettim sizi kusura bakmayın canlar...
Evet bugün bebişimizin kalp atışlarınnı duymaya gittik eşimle vee duydukkkkkkkkkdelikafadulden
Çok şükür Rabbim bebeğime can vermiş;kalbi "pıt pıt pıt"atıyor...Çok mutluyum bir kez daha ve herkese bunu yaşaması için dua ediyorum.Bu mutlu günümde mutluluğumu paylaştığın(ız)için çook teşekkür ederim...Sizleri çok seviyorum!

merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin kızzzzzzzzzzzzzzzzz bak hele nasılda meraklandırıyo biziiiiiiiiieyvahedigeldismile

Ayy canlarım ya kusura bakmayın sizleri meraklandırdım dimi...
Ama geldim...
Bebeğimin "pıt pıt"larını duyduk teyzesi;harikaydı eşimle gözlerimiz doldu.Leyla gibi gezdik bütün gün.Ayrıca selamlarınızı ilettim sıpama...
Yanımda oldugunuz için çok teşekkür ediyorum sizleri çok seviyorum!

hoşgeldin canımm...kaydirigubbakcemile3
yerim ben onun pıt pıtlarını.cokacimcoook.canım cok sevindim allahıma şükürler olsun..opuyorumnanaktan
allahım inş. ettiğin duaları kabul ederde bizde yaşarız bu mutluluğu.:Saruboceq::Saruboceq:
bizde seni seviyoruzz...cok mutlu oldum inan..Şeniz

:Saruboceq:
Ye teyzesi valla benimde çok yiyesim geldiopuyorumnanaktan
Çok şükür canım Allah'ıma.Bana bugünü ve bu heyecanı da gösterdi tamamına da erdirir inşallah.Biliyorum canım beni beklemişsin bugün gerçekten senden de Allah razı olsun;çok dua ediyorum canım.Allah'ım minik mucizeni en yakın zamanda göndersin sana inşallah

hele bir doğsunda her yerini yersin o zaman...cokacimcoook
canım allahım inş. bundan sonrasını sağlıklı sorunsuz gecirmeni nasip eder hayırlsıyla sağlıklı kucağına alırsın..:Saruboceq:
evet bekledim ve merak ettim...ama allahıma şükür sorun yokmuş..kaydirigubbakcemile5
allah sendende razı olsun ettiğin dualar için...olumunekankayizsmile
vee aminnnnn aminnn diyorum...:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…