vallaha canım bende işteyim dışardan söyledim
biraz sağlıksız ama napıyım bu gün kadınımız izinli sempatiksalakcinni
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
pazara kocişle gitcekmişizz yaa ama hala aramadıı benn tam hazırlanırken kociş aradı beraber gidelim dedii ne olur ne olmazz ağır kaldırma dediii:CüvCüv:canım kocamm çok heveslendi yaa inşallhhh boşa çıkmazz allahımm yardım ett banaa yaaa:Saruboceq:slm hoşgeldin
pazarını yaptın mı bakeeeemsempatiksalakcinni
bende akşama ne yemek yapsam diye saatlerdir düşünüyorum ya CADIARZU
benim kociş biraz antikadırda sebze falan yemez:mymeka:
benimde pazara gitme imkanım olsa bol bol yeşillik alırdım herhalde cokacimcoook
ben burdayım şimcilikkkk heran kopabilirim bu günn modem kafayı yidi ışıkları bi sönüyoo bi yanıyooo delirtti beniiidelikafaduldenaaaaa yemek yedim geldim kimsecikler kalmamış :umursamaz:
herkeşler nerdeeeee kötükedihüso
hoşgeldinn bebemmm.....opuyorumnanaktan
niye kasik agrisi yasiyorsunuz hamilelik belirtisimidir acaba
kızlar aranızda incir kürünü uygulayan var mı
akşam oldu bizim merve hala yok....
merveeeee nerde kaldın kız merak ettim hadi gel artıkın...
merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin kızzzzzzzzzzzzzzzzz bak hele nasılda meraklandırıyo biziiiiiiiiieyvahedigeldismile
Geldim canım...
Beklettim sizi kusura bakmayın canlar...
Evet bugün bebişimizin kalp atışlarınnı duymaya gittik eşimle vee duydukkkkkkkkkdelikafadulden
Çok şükür Rabbim bebeğime can vermiş;kalbi "pıt pıt pıt"atıyor...Çok mutluyum bir kez daha ve herkese bunu yaşaması için dua ediyorum.Bu mutlu günümde mutluluğumu paylaştığın(ız)için çook teşekkür ederim...Sizleri çok seviyorum!
hoşgeldin canımm...kaydirigubbakcemile3
yerim ben onun pıt pıtlarını.cokacimcoook.canım cok sevindim allahıma şükürler olsun..opuyorumnanaktan
allahım inş. ettiğin duaları kabul ederde bizde yaşarız bu mutluluğu.:Saruboceq::Saruboceq:
bizde seni seviyoruzz...cok mutlu oldum inan..Şeniz
:Saruboceq:
Ye teyzesi valla benimde çok yiyesim geldiopuyorumnanaktan
Çok şükür canım Allah'ıma.Bana bugünü ve bu heyecanı da gösterdi tamamına da erdirir inşallah.Biliyorum canım beni beklemişsin bugün gerçekten senden de Allah razı olsun;çok dua ediyorum canım.Allah'ım minik mucizeni en yakın zamanda göndersin sana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?