Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ayy canım benim inşallah...Aminn diyorum ben de...Ne demek her zaman dualarımdasınız..
Kızlar yok mu bugün yine tenha sayfamız sanırım

Ayy canım benim inşallah...Aminn diyorum ben de...Ne demek her zaman dualarımdasınız..
Kızlar yok mu bugün yine tenha sayfamız sanırım

sağol canım benim...
hafta sonu olunca tenha oluyo nedense..benimde koçiş olmayınca bekçilik yapıyorum ne yapim..

hatçem naber..
ben dr.a gittim bugünn...
alttan ultrasonla bakmak istedi...karından baksanız dedim
karından bakarsam iltihap varmı vs. görememki dedi...
neyse karnımdan baktı..bi sorun görünmüyo dediii...
kan tahlilinide adetliyken yapsak daha iyi dedi..
bende hazır gitmişken illa istedimm...
kan verdimm...pazartesi alıcam sonuçları...
tekrar bebik düşünmek için 1 ay dedi:)))
böyle işte canlarrr..
öptüm siziiiiiiiiiii...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
evet canım sıraylaa..yarında benimkisi yatar...
zaten gündüz bebişin pıt pıtlarının heyecanından yat desende yatmazdı...

yatsınlar dınlensınler;işleri kolay değil...
evet canım o da girdi odaya;bir ekrana bakıyor bir bana..gözlerinden heyecanını anlayabiliyordum yani.
sonrada zaten dediğim gibi yüzümüzde gülümseme Leyla misali gezdik sokaklarda..
harika bir duyguymuş gerçekten..

merhaba arkadaslarr yeni anne adaylarina saglikli hamilelik dilyiorummopuyorumnanaktan
size bir soru sorabilirmiyim:1hug:

selam kızlarrrrrr
nasılsınız ? mervecim pıt pıtları duymuşsun canım.. çoook sevindim bitanem..rabbim herzaman yüzünü güldürsün..bütün hamileliğin hep böyle "Leyla" gibi geçsin inşallah :Saruboceq:

canim bende tam seni merak ettim yazini gorunce oncelikle bebislerin hayirli saglikli lsunopuyorumnanaktannormal yollami yoksa tedavi ilemi hamis oldunnŞeniz

benim sorum ben hamile degilim ama sizlerde de oldumu daha reglime 1 hafta var ama esimle beraber olunca kahve rengi lekelenmeler oldu ama devami yok sadece pecedede gordum sizlerdede boyle seyler oluyomu normal mii .aklima reglimin gelecegi suphesi dustuu.ama ben gelmesini istemyiorum tabikii:sinifsinif:

hoşgeldin canımm....
aa sendemi gidecektin dr. hiç haberim yok..
gecmiş olsun canım..dr. herşey yolunda demiş..
inş. bir ay sonra tekrar yeniden çalışmalara başlar sağlıklı bir şekilde hamiş kalırsın..
pazartesi sonuclarıda aldığın zaman bir sorun cıkmaz inş..
bizde seni öpüyoruzzz bebemmmm...

evet canım hemde hiç kolay değil allah kolaylık versin..
evet cok güzeldir hele hareketlensin sen o zaman gör heyecanı duyguları..

merhaba arkadaslarr yeni anne adaylarina saglikli hamilelik dilyiorummopuyorumnanaktan
merhaba hoşgeldin canım...
tabiki sor bakalım...

selam şekerciklerim hoşgeldinizzzzz..ŞenizŞenizŞenizŞeniz

mervecimmmmm Rabbim sağlıklı bi hamişlik nasip etsin canımmm...çook sevindimm

Çok şükür iyiyiz canım.Sen ve bebişlerin de iyisiniz inşallah...
Sağol canım benim Allah razı olsun..İnşallah dediğin gibi geçer.Hepimizinki güzel olsun Allah'ım tamamına erdirsin...

canım bence kahverengi lekeler hamilelik değil,adet belirtisi..çünkü bende hep olurdu.umudunu kırmak istemem tabi ama benim düşüncem bu şekilde..eğer gününde adet olmazsan yine de bir umut var demektir.yerimseniben

Merhaba canım hoşgeldin..
amin canım çok sağol güzel dilek ve duaların için.
Ben de aynı duyguları senin için diliyorum.Rabbim gönlüne göre versin.

mervecimmmmm Rabbim sağlıklı bi hamişlik nasip etsin canımmm...çook sevindimm

Allah razı olsun canım benim,çok teşekkür ederim.
Sen de doktora gitmişsin inşallah.1ay sonra demiş bebek.
İnşallah tez zamanda sen de bu duyguları tadıcaksın;dualarım seninle hepinizle...

merhaba hoşgeldin canım...
tabiki sor bakalım...

selam şekerciklerim hoşgeldinizzzzz..ŞenizŞenizŞenizŞeniz

ohhhh kocaman öpücüklerimizi de aldık hihoyyyt
Çok şükür iyiyiz canım.Sen ve bebişlerin de iyisiniz inşallah...
Sağol canım benim Allah razı olsun..İnşallah dediğin gibi geçer.Hepimizinki güzel olsun Allah'ım tamamına erdirsin...

bizde iyiyiz canım ama benim bel ağrılarım başladı..bi de bugün pazara gittim,yorulmuşum...
amin canımm amin..inşallah rabbim sonuna kadar yüzümüzü güldürür hepimiizin:Saruboceq:

canım ben daha önce bu gibi bişiyle karşılaşmadım..adete birkac gün varken pembe şekilde olurdu ertesi günüde adetim gelirdi..:sinifsinif:
belki seninkisi ilişkide zorlanma oluyosa ondan öyle lekelenmelerin olmuştur..bilmiyorumkismile
inş. hamilesindir.:Saruboceq::Saruboceq:

yavyummmmmmmmmm
canım çok sevindim bi sorun olmamasına..doktor da 1 ay demiş,hemencik geçer o da zaten..sonra da gelsin bebişlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…