hele bir doğsunda her yerini yersin o zaman...cokacimcoook
canım allahım inş. bundan sonrasını sağlıklı sorunsuz gecirmeni nasip eder hayırlsıyla sağlıklı kucağına alırsın..:Saruboceq:
evet bekledim ve merak ettim...ama allahıma şükür sorun yokmuş..kaydirigubbakcemile5
allah sendende razı olsun ettiğin dualar için...olumunekankayizsmile
vee aminnnnn aminnn diyorum...:Saruboceq::Saruboceq:
Ayy canım benim inşallah...Aminn diyorum ben de...Ne demek her zaman dualarımdasınız..
Kızlar yok mu bugün yine tenha sayfamız sanırım
sağol canım benim...
hafta sonu olunca tenha oluyo nedense..benimde koçiş olmayınca bekçilik yapıyorum ne yapim..
aa doğru bugünde senin kociş nöbetçiydi..
benimki evde ama uyuyor;bütün geceyi uykusuz geçirince dayanamadı..
evet canım sıraylaa..yarında benimkisi yatar...
zaten gündüz bebişin pıt pıtlarının heyecanından yat desende yatmazdı...
merhaba arkadaslarr yeni anne adaylarina saglikli hamilelik dilyiorummopuyorumnanaktan
size bir soru sorabilirmiyim:1hug:
canim bende tam seni merak ettim yazini gorunce oncelikle bebislerin hayirli saglikli lsunopuyorumnanaktannormal yollami yoksa tedavi ilemi hamis oldunnŞenizhaydi sor sor
hoşgeldin canımm....hatçem naber..
ben dr.a gittim bugünn...
alttan ultrasonla bakmak istedi...karından baksanız dedim
karından bakarsam iltihap varmı vs. görememki dedi...
neyse karnımdan baktı..bi sorun görünmüyo dediii...
kan tahlilinide adetliyken yapsak daha iyi dedi..
bende hazır gitmişken illa istedimm...
kan verdimm...pazartesi alıcam sonuçları...
tekrar bebik düşünmek için 1 ay dedi:)))
böyle işte canlarrr..
öptüm siziiiiiiiiiii...opuyorumnanaktan
yatsınlar dınlensınler;işleri kolay değil...
evet canım o da girdi odaya;bir ekrana bakıyor bir bana..gözlerinden heyecanını anlayabiliyordum yani.
sonrada zaten dediğim gibi yüzümüzde gülümseme Leyla misali gezdik sokaklarda..
harika bir duyguymuş gerçekten..
merhaba hoşgeldin canım...merhaba arkadaslarr yeni anne adaylarina saglikli hamilelik dilyiorummopuyorumnanaktan
selam kızlarrrrrr
nasılsınız ? mervecim pıt pıtları duymuşsun canım.. çoook sevindim bitanem..rabbim herzaman yüzünü güldürsün..bütün hamileliğin hep böyle "Leyla" gibi geçsin inşallah :Saruboceq:
selam kızlarrrrrr
nasılsınız ? mervecim pıt pıtları duymuşsun canım.. çoook sevindim bitanem..rabbim herzaman yüzünü güldürsün..bütün hamileliğin hep böyle "Leyla" gibi geçsin inşallah :Saruboceq:
canim bende tam seni merak ettim yazini gorunce oncelikle bebislerin hayirli saglikli lsunopuyorumnanaktannormal yollami yoksa tedavi ilemi hamis oldunnŞeniz
benim sorum ben hamile degilim ama sizlerde de oldumu daha reglime 1 hafta var ama esimle beraber olunca kahve rengi lekelenmeler oldu ama devami yok sadece pecedede gordum sizlerdede boyle seyler oluyomu normal mii .aklima reglimin gelecegi suphesi dustuu.ama ben gelmesini istemyiorum tabikii:sinifsinif:
merhaba arkadaslarr yeni anne adaylarina saglikli hamilelik dilyiorummopuyorumnanaktan
mervecimmmmm Rabbim sağlıklı bi hamişlik nasip etsin canımmm...çook sevindimm
merhaba hoşgeldin canım...
tabiki sor bakalım...
selam şekerciklerim hoşgeldinizzzzz..ŞenizŞenizŞenizŞeniz
Çok şükür iyiyiz canım.Sen ve bebişlerin de iyisiniz inşallah...
Sağol canım benim Allah razı olsun..İnşallah dediğin gibi geçer.Hepimizinki güzel olsun Allah'ım tamamına erdirsin...
benim sorum ben hamile degilim ama sizlerde de oldumu daha reglime 1 hafta var ama esimle beraber olunca kahve rengi lekelenmeler oldu ama devami yok sadece pecedede gordum sizlerdede boyle seyler oluyomu normal mii .aklima reglimin gelecegi suphesi dustuu.ama ben gelmesini istemyiorum tabikii:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?