Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 57059 kıslar bakın bakem hamiş olabilermiyim

ayy hamilesin işte kız delikafadulden daha ne bekliyosun bhcg yaptır hadiii :lepi:
kaç gun gecvti reglınn

geçmiş olsun canım o neki bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

tam olrk bilemıorm ama rahım içi tabaka ile alakalı bşi sanırım canım bilmiyorumkismile

Ay üşüttün mü acaba bilmiyorumkismile

bilmem ki hava soğudu üşütmüşde olabilirim dimi şerocumm

ayy hamilesin işte kız delikafadulden daha ne bekliyosun bhcg yaptır hadiii :lepi:
kaç gun gecvti reglınn

tam olrk bilemıorm ama rahım içi tabaka ile alakalı bşi sanırım canım bilmiyorumkismile

bilmem ki hava soğudu üşütmüşde olabilirim dimi şerocumm

evettt evetttttt hamişş kısssss :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

inş canım dün yaptım bunları dündü beklenmeyen günüm bugün bi gün geçti.

bigün gecmısken böle çıkıyosa buna silik denemz canım gün gectıkce artcak

demekki gün gevtıkce kzıarcak :))))

hemen kan tetsi yaptır bence bide bhcg değerine bakılsın kaydirigubbakcemile4

emoşş kanı vermişş yarın alıcakmışş sonucunuuuu ayy işallah ondada varrdırrr yaaaaaaaaaaaaa:Saruboceq:

ayyy tavukk gibiiiyizzz yaaaaaaaaaaaaaa :D:D

evet canım ya kimderdi yumurtlamayı öğreneceğimizi hatta ilk yumurta çatlatma iğnesini duyduğumda çok şaşırmıştım benimki ne gelişirdi nede çatlardı. arkadaşlarımda kötü tavuk diyodu , şimdi ben iyi tavukmu oldum CADIARZU

hm yumurtluyo olabilirsin :lepi:

şimdi okudum yumurtlama ağrısı kısa süreli olur ve rahatsız etmes dio kocatepe kağan doktor :))))
ay of üşüttümmü ben ya of ya yoksa çok ekşındnamı oldu
dün 1 saat arayla ıkı kere şoooldu :kedi: ondna yoruldummu acaba cumarteside ööle gectı
ekşınla Allah ımm iyi ki bol bol yapmışım bu agrı gecene kadar bi daha yapamam valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy tavukk gibiiiyizzz yaaaaaaaaaaaaaa :D:D

kocişde öle diyoo kaydirigubbakcemile

gunaydın arkadaşlar.benım 17sıne adert olmam gerekıyodu ve hala olmadım 4 gun once test yapmıştım negatıf çıktı.yuzumde sıvılcelenme oldu belim çok ağrıyo tabı bu adet belırtısıde olabılrı ben ne zaman test yapayım olumsuz olmasından korkuyorum :(((((((((((((((((((

hayatım bizim topiğimizde kür uygulayan yoktur pek..:umursamaz:
cünkü kürler hazırda olan adet düzeninide bozuyo...eyvahedigeldismile

anladım canım ne bileyim sürekli alımda bu durum ne yapsam ne yesem faydası olur diye düşünmekten kendimi alamıyorum.teşekkür ederim cevabın için opuyorumnanaktan

evet canım ya kimderdi yumurtlamayı öğreneceğimizi hatta ilk yumurta çatlatma iğnesini duyduğumda çok şaşırmıştım benimki ne gelişirdi nede çatlardı. arkadaşlarımda kötü tavuk diyodu , şimdi ben iyi tavukmu oldum CADIARZU

yokk canımm sen şimdiii hamişş tavukksunnn zemuszemuszemuszemus 9 aylıkk bi kuluçka dönemide seniii bekliooooooooooo:1::1:

bigün gecmısken böle çıkıyosa buna silik denemz canım gün gectıkce artcak

demekki gün gevtıkce kzıarcak :))))

hemen kan tetsi yaptır bence bide bhcg değerine bakılsın kaydirigubbakcemile4
en kısa zamanda canım yaptırcam

şimdi okudum yumurtlama ağrısı kısa süreli olur ve rahatsız etmes dio kocatepe kağan doktor :))))
ay of üşüttümmü ben ya of ya yoksa çok ekşındnamı oldu
dün 1 saat arayla ıkı kere şoooldu :kedi: ondna yoruldummu acaba cumarteside ööle gectı
ekşınla Allah ımm iyi ki bol bol yapmışım bu agrı gecene kadar bi daha yapamam valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kocişde öle diyoo kaydirigubbakcemile
ekşından olabiler

iyiyim canım bende test yaptım silik çıktı düşünüyorum dünden beri:çok üzgünüm:
CANIMBENİMMMM..İNŞALLAH MELEĞİN SENİNLEDİR..İNŞALLAAAHHHHH...

GÜNAYDIN KIZLARR...
BEN HAFTAYA HİÇ İYİ BAŞLAMADIM... :sinifsinif:
DÜN EŞİMİ VE ABLAMI UĞURLADIMM... :gitme:
YALNIZ KALDIM YİNE...

VE GECE BERBAT Bİ RÜYA GÖRDÜMM... mafoldumben
EVE HIRSIZ GİRİYODU..GENÇ Bİ ÇOCUK..YÜZÜNÜ GÖRMEDİM.DERİ Bİ CEKET VE BOYNUNDA KIRMIZI ATKI GB BİŞEY VARDI.BALKONDAN SANDALYE ALDI..İÇERİ GEÇTİ..BEN GÖRÜYORUM AMA BANA ZARAR VERMESİN DİYE UYUYO NUMARASI YAPIYORUM.. SONRA YANIMA GELİYO,,BOYNUMA BİŞEY FISFISLIYOR.UYUMAM İÇİN..SONRA... BENİM KISA BİŞEY VARMIŞ ÜSTÜMDE..BANA SALDIRIRKEN UYANDIMM... mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
RABBİM KİMSEYİ YALNIZ BIRAKMASIN YAAAAA....
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

gunaydın arkadaşlar.benım 17sıne adert olmam gerekıyodu ve hala olmadım 4 gun once test yapmıştım negatıf çıktı.yuzumde sıvılcelenme oldu belim çok ağrıyo tabı bu adet belırtısıde olabılrı ben ne zaman test yapayım olumsuz olmasından korkuyorum :(((((((((((((((((((

neden kımse bana cevap yazmıyo:kedi:

yokk canımm sen şimdiii hamişş tavukksunnn zemuszemuszemuszemus 9 aylıkk bi kuluçka dönemide seniii bekliooooooooooo:1::1:
gıtgıt gıdakkkkkkkkkkkkkk yumurtam çok sıcak inanmassan gelde bak
CANIMBENİMMMM..İNŞALLAH MELEĞİN SENİNLEDİR..İNŞALLAAAHHHHH...

GÜNAYDIN KIZLARR...
BEN HAFTAYA HİÇ İYİ BAŞLAMADIM... :sinifsinif:
DÜN EŞİMİ VE ABLAMI UĞURLADIMM... :gitme:
YALNIZ KALDIM YİNE...

VE GECE BERBAT Bİ RÜYA GÖRDÜMM... mafoldumben
EVE HIRSIZ GİRİYODU..GENÇ Bİ ÇOCUK..YÜZÜNÜ GÖRMEDİM.DERİ Bİ CEKET VE BOYNUNDA KIRMIZI ATKI GB BİŞEY VARDI.BALKONDAN SANDALYE ALDI..İÇERİ GEÇTİ..BEN GÖRÜYORUM AMA BANA ZARAR VERMESİN DİYE UYUYO NUMARASI YAPIYORUM.. SONRA YANIMA GELİYO,,BOYNUMA BİŞEY FISFISLIYOR.UYUMAM İÇİN..SONRA... BENİM KISA BİŞEY VARMIŞ ÜSTÜMDE..BANA SALDIRIRKEN UYANDIMM... mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
RABBİM KİMSEYİ YALNIZ BIRAKMASIN YAAAAA....
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
inşallah canım
ne olur alkına kötü şeyler getirme düşündüğün için rüyana giriyor dua oku bol bol

Back
X