Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Yavyuuuuuuuuuuuummm :teselli: ben geliyim mi yanına korurum seni aklinialirimsmile aklinialirimsmile

KORU ŞEROM KORU..... :sinifsinif:
ah canım benim yaaa korkma oku üfle kitle kapılarını kapıları kitlerken oku ayetel kürsiyi Allah emanet et kendini
OKUYORUM CANIM OKUYORUMM..KAPIYI KİTLERKENDE BOL BOL BESMELE ÇEKİYORUMM..

yavyumm bitanem kötü bir rüya görmüşsün...Allahım hayırlara çıkarsın inş..rüyalarla amel edilmez gerçi..sen duanı oku yat Allahın izniyle bişi olmaz canım...
Genel Müdrlükten bi haber geldimi canım?
bu arada doktora gitmişsin ama alttan baktırmamışsın :olmaz: keşke baktırsaydın be tatlım...inş önemli bişey yoktur...
çalışmalara da 15 gün kalmış hadi bakalım aklinialirimsmile
CANIM GENEL MÜDÜRLÜĞE DAHA GİTMEDİKK..BAKALIM BU HAFTA BELKİ..
EVET ALTTAN BAKTIRMADIMM.NAPİM HER GÖRÜNDÜĞÜM DR.BAKTI Bİ TARAFLARIMAA.. SIKILDIM ARTIKIN...PİŞMAN OLMADIMMI OLDUMM... bilmiyorumkismile

canım benim ya korkma lütfen olucak olan eşin yanındaykende olur
kendini sıkıntıya sokma ama böyle :teselli:

EVET KORKMAMAK LAZIM..KORKMAZDIMDA AMA...NEBİLİMM..

canımm benimm günaydınnn.daha önceki olaydan korktun sanırımmm onun etkisidir bu rüyaaa .allahım lorusunn senii

BİLMİYORUMKİ CANIM..RABBİM KORUSUN NE DİYİM..
DR.A GİTTİM BEN.ALTTAN BAKMAK İSTEDİ,İSTEMEDİM BEN.KARNIMDAN BAKTI SORUN GÖZÜKMÜYOR DEDİ..GÜVENİYİMMİ SENCE KARINDAN BAKILAN ULTRASONAA?? bilmiyorumkismile
Ay kızlar demin kasığımın sağ tarafına öyle korkunç bi sancı girdi ki yerimden oynayamadım :sinifsinif: bıçak saplandı sanki bilmiyorumkismile üşüttüm mü ne yaa bilmiyorumkismile

KIZZZZZ... aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Öyle oldu galiba bilmiyorumkismile daha fazla dayanamadım boshayallersmile

GELİCEKSİN TABİ.SEN BİZSİZ YAPAMAZSINN..ÖZELLİKLE BENSİZ... bayanssulusmile

günaydınnn canlarımmmm, ay_she, cerenankara, KotuKediSero, sevtapduzyol, Yavyum, ZEKAY

adamerve tebrikler canım pıt pıt ları görmüşşsünn.sarılale sanada geçmiş olsun cnımmm.umarım en kısa zamanda geçer bütün kötülüklerrr.

yıldızcımmm silik çıkmışş bişi ama ben anlamadımm yoksa testinmiii??

Günaydın herkese.Aranızda olmaktan çok memnunum.Bende bu ay umutluyum ve bekleyiş heyecanını sizinle paylaşmak istiyorum.

yıldız hadi bakalım inş.vardır cnm sende sende emoşta bende...ve tüm bekleenlerde daha doğusu..
canm benim 31-21 günde bir olurud kist tedavisi için 3 ay doğum kontrol hapı kullandığım zamalar 29.günde oldum 3 ay boyunca...işte bilmiyorumki yine 29.gündemi olması gerekti yoksa eski düzendemi olacak:(
bide perş.günki testte silik bile çıkmayınca umutlanamıyorum.belim çok ağrıyor kasıklar bide bu kadar yani..
hoşgeldin kötükedi tekrar aramıza..ayşe geçmiş olsun cnm belkide zorlanmıtır ondna ağrıyabilir.çalışma günlerinde üstü üste olunca benimde öyle oluyo çünkü..
elifcim Allah kavuştursun senide tekrar eşine ablana..
fatoş sanada çok geçmiş olsunn..

inşallah canım kan testini ne zaman yaptırıcan hemen yaptırda çatlatma kız bizii:))
ayy inşallah yaa haftasonu arkadaşlara gittik 2 yaşında oğlu vardı Allahım o kadar tatlıydıki içimden geçirdim böyle küçük bişeyin evde etrafımda pır pır dönmesi ne güzel olurdu diye inş olur...
eşim bi türlü test yaptırmaya gidemedi hep perhizi bozuyor :))bak diyorum 4 gün rahat durda test yaptıralım en fazla 3 gün dayanıyor bide gülüyor yine gitti perhiz diye:))
bakalım bugün benim tam yumurtlama günüm bugünden sonra tekrar perhize girecek inş 4 gün dayanırda şu testi yaptırırız ona göre ameliyat olmaya karar verir... boshayallersmile

yarın yada öbür gün yaptırırım heralde. ay canım benim arkadaşımında iki yaşında bi kızı var dün nerdeyse yiyecektim bende çok istedim inan.
canım perhiz 3 gün olacak dört değil çünkü ne kadar beklerse vucutta orjinalliği gidiyormuş ölüyomuş spermler. biz üç gün durmuştuk ve adetin üçüncü günü gitmiştik çünkü herüf anca bozuyodu perhizi adete denk getirdim bozamadı:roflol::roflol::roflol:

naneciiimmm hoşgeldin balımmmmm :lepi:

hoşbulduk balımmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile

ay_she+, bunalımdayım, cerenankara, eLover, KotuKediSero+, SeKeR_NaNe+, sevtapduzyol, yaren0144, Yavyum+, Yildiz10
günaydın kızlaar

günaydın tinkerim hoşgeldinn opuyorumnanaktan

Ya günlerdir napsam ısıtamıyorum ayaklarımı, kat kat çoraplar, patikler giyiyorum yine ısınmıyo, kendim de çok üşüyorum zaten, grip oldum geçti ama hala ateşim çok yüksek, düşmedi gitti, millet hava güzel diye ince kıyafetlerle geliyo ben boğazlı badi giyiyorum yine de üşüyorum yaa :sinifsinif: bu kadar üşümeye olacak tabi bişeyler bilmiyorumkismile akıntım da çok mantar mı oldum, idrar yolları iltihabı mı oldum bilmiyom artık bilmiyorumkismile

ah canım benim ya...kan degerlerine bi baktırsan ya belki düşüktür ondan ısınamıyorsundur:((
hergün mutlaka bi tane mandalina yada portakal ye bide sabahları kalktıgında da bal ye tamamı canım bu gripten hastalıklardan felan çok iyi koruyor özellikle bal...
ben geçen senelerde hergün mutlaka bal yiyordum sabahları o sene hiç hasta olmadım bide hergün saçlarımı yıkayp işe gittiğim halde... a.s

akıntının çok olması yumurtluyorsundur belkide ondandır canım istersen bi doktoruna görün canım olumunekankayizsmile

Hiç boşuna ümitlenme, daha önce ne belirtilerim oldu hepsi fos çıktı artık inanmıyom ben yalancı belirtilere :gitme:

Bırakmıyosun ki peşimi anacım :1: , sensiz olabilmek ne mümkün, istesem de olamıyom lülülülülülü :roflol:

KORU ŞEROM KORU..... :sinifsinif:

OKUYORUM CANIM OKUYORUMM..KAPIYI KİTLERKENDE BOL BOL BESMELE ÇEKİYORUMM..

EVET ALTTAN BAKTIRMADIMM.NAPİM HER GÖRÜNDÜĞÜM DR.BAKTI Bİ TARAFLARIMAA.. SIKILDIM ARTIKIN...PİŞMAN OLMADIMMI OLDUMM... bilmiyorumkismile

EVET KORKMAMAK LAZIM..KORKMAZDIMDA AMA...NEBİLİMM..

BİLMİYORUMKİ CANIM..RABBİM KORUSUN NE DİYİM..
DR.A GİTTİM BEN.ALTTAN BAKMAK İSTEDİ,İSTEMEDİM BEN.KARNIMDAN BAKTI SORUN GÖZÜKMÜYOR DEDİ..GÜVENİYİMMİ SENCE KARINDAN BAKILAN ULTRASONAA?? bilmiyorumkismile

canımm banada alttan bakmadııı.heralde güvenilirdir
zaten ilk regl önemli kürtajdan sonraa eger çok kısa sürerse yada kürtajdan sonra 45. gün gelmesse bidaha bi gidersinn o zaman alttan baktır ama .

ah canım benim ya...kan degerlerine bi baktırsan ya belki düşüktür ondan ısınamıyorsundur:((
hergün mutlaka bi tane mandalina yada portakal ye bide sabahları kalktıgında da bal ye tamamı canım bu gripten hastalıklardan felan çok iyi koruyor özellikle bal...
ben geçen senelerde hergün mutlaka bal yiyordum sabahları o sene hiç hasta olmadım bide hergün saçlarımı yıkayp işe gittiğim halde... a.s

akıntının çok olması yumurtluyorsundur belkide ondandır canım istersen bi doktoruna görün canım olumunekankayizsmile

Kanım düşüktü ama geçen ay baktırmıştım en son, düzelmiş, sonuçların normal dedi doktor bilmiyorumkismile akıntıya gelince, bu ay zaten 3 yumoşum vardı ve üçü de farklı zamanlarda çatladı, çatlayacak yumoş yok ki artıkın kaydirigubbakcemile3

yıldız hadi bakalım inş.vardır cnm sende sende emoşta bende...ve tüm bekleenlerde daha doğusu..
canm benim 31-21 günde bir olurud kist tedavisi için 3 ay doğum kontrol hapı kullandığım zamalar 29.günde oldum 3 ay boyunca...işte bilmiyorumki yine 29.gündemi olması gerekti yoksa eski düzendemi olacak:(
bide perş.günki testte silik bile çıkmayınca umutlanamıyorum.belim çok ağrıyor kasıklar bide bu kadar yani..
hoşgeldin kötükedi tekrar aramıza..ayşe geçmiş olsun cnm belkide zorlanmıtır ondna ağrıyabilir.çalışma günlerinde üstü üste olunca benimde öyle oluyo çünkü..
elifcim Allah kavuştursun senide tekrar eşine ablana..
fatoş sanada çok geçmiş olsunn..

hayırlısı canım ben kendii tamamen kaptırmadan kan testi yaptırayım.sende yaptrı aciilinden

belki melki deyip durma kız delürtme beniiii :oklava:
bu hafta gidiyosunuz o kadar tamammı:))
ah ahh sen büyük sözü dinleme pişman olursun tabi:)
neyse inş önemli bir problemin yoktur bebegim... olumunekankayizsmile

Günaydın herkese.Aranızda olmaktan çok memnunum.Bende bu ay umutluyum ve bekleyiş heyecanını sizinle paylaşmak istiyorum.

günaydınn cerenankara...hoşgeldin aramıza...
inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür... :Saruboceq:

yarın yada öbür gün yaptırırım heralde. ay canım benim arkadaşımında iki yaşında bi kızı var dün nerdeyse yiyecektim bende çok istedim inan.
canım perhiz 3 gün olacak dört değil çünkü ne kadar beklerse vucutta orjinalliği gidiyormuş ölüyomuş spermler. biz üç gün durmuştuk ve adetin üçüncü günü gitmiştik çünkü herüf anca bozuyodu perhizi adete denk getirdim bozamadı:roflol::roflol::roflol:

kız ne demeye yarın yada öbürgünü beklyon git yaptır bugün işte anammm ben senin yerinde olsam bekleyemem yarını felan şapdadanak bugün yaptırırdım..hadi sende yaptrı bekleme yarını öbürgünü kızz bugün birinizi dövücem ama kimi bakalım :oklava:

aa gerçektenmi bize eşimin doktoru 4 gün demişti en az..söledigin iyi oldu canım bak...3.günü yollarım eşimi test yaptırmaya inş..
benim kociş adet olsamda başka yollardan bozuyor perhizi:)) adet olmam sadece o yolu kapatıyor başka kapılar her zaman açık nede olsa kaydirigubbakcemile3

Hiç boşuna ümitlenme, daha önce ne belirtilerim oldu hepsi fos çıktı artık inanmıyom ben yalancı belirtilere :gitme:

Bırakmıyosun ki peşimi anacım :1: , sensiz olabilmek ne mümkün, istesem de olamıyom lülülülülülü :roflol:

EVET :1: KURTULUŞ YOK BENDEN..AMA SENDE KABUL ET..Bİ ÇAĞRIMLA KOŞUP GELİYOSUNN..SEVİYOSUN BENİ YAFUUUUU... bayanssulusmile

canımm banada alttan bakmadııı.heralde güvenilirdir
zaten ilk regl önemli kürtajdan sonraa eger çok kısa sürerse yada kürtajdan sonra 45. gün gelmesse bidaha bi gidersinn o zaman alttan baktır ama .
TAMAM CANIM..BAKALIM.BU AYIN SONUNDA FALAN OLMAM LAZIMM.HADİ HAYIRLISI..

ne bilim yışdız ya.bi kere 4 gün filan geçmişti kistten çnce kan tesit yapmıtım sonucu almaya giderken adet olmamıştım.boşyere hem kan gidiyo hem negatif görmek üzüyo.şimdi kendimi işleremie kaptırıp 1-2 günün geçmesini beklicem.olmazsa tabi o zamana kadar.idrar testi yaparım yine o zaman.hiç değilse silik çıkması lazım değilmi varsa ondna sonra kan testi diye düşnüyorum şimdilik.
perşembe günki testi yapğmasayıdm umutlu olurudm şimdide ne bilim umutlanamıyourm korkuyorum

ben en iyisi kan testi yaptırim

günaydın canım hoş geldin
hoşbulduk canım..test yapmışsın hayırlısı olsun hadi bakalım
Bunalımda mısın sempatiksalakcinni noldu kıs :roflol: :roflol:
kız bunalımdayım diye bırının adı yazıyodu asagıda...ben de kopyala yapıştır yaptım ondan yanilaelaelaelaelaebu arada hoşgeldın gecmıs olsun ben de üşüyom acayıp tek nedenı kansızlık ben de öleyim bebekte gaz yaptıgı ıcın kan ılacı da ıcmıyorumkafamçokkarıştı
günaydın canımmm hoşgeldınnn :))
hoşbulduk
hoşbulduk balımmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile

günaydın tinkerim hoşgeldinn opuyorumnanaktan

hoşbulduk şekerim

günaydın canım :3:

sana da:1hug:

Kanım düşüktü ama geçen ay baktırmıştım en son, düzelmiş, sonuçların normal dedi doktor bilmiyorumkismile akıntıya gelince, bu ay zaten 3 yumoşum vardı ve üçü de farklı zamanlarda çatladı, çatlayacak yumoş yok ki artıkın kaydirigubbakcemile3

aa gerçektenmii kızzzzzzzzz aklinialirimsmile
günün ne zaman peki canım?

günaydınn kızlarrrrr kanı verdm geldimm yarın alıcam sonucu ama akşam 6 gibi felan nete koyarlarr sonucuuu inşallahh hayal kırıklığına uğramammmmmmm özellikle benim kociş çok heves yaptı yaaaaaa:gitme:
yıldızcımmm testlerini gördüm cnmm bence var görünüyooo olmazsa neden çıksın kii bence hemen betaya baktır cnmm inşallahh vardırrrrrrrr bebikn gelmiştir sanaaaşerocumm sonunda dönmüşsün aramıza cnmm hoşgeldinn sefa geldinnnnnnnnnnnolumunekankayizsmile

günaydınlar kızlarrrr bebeişimi gördüm bugün ultrasında gerçi mercimek kadar bi karartı idi ama olsun yaaaa::):) heyecnlandım 5 hafta 3 günlükmüş bugün:)

kız ne demeye yarın yada öbürgünü beklyon git yaptır bugün işte anammm ben senin yerinde olsam bekleyemem yarını felan şapdadanak bugün yaptırırdım..hadi sende yaptrı bekleme yarını öbürgünü kızz bugün birinizi dövücem ama kimi bakalım :oklava:

aa gerçektenmi bize eşimin doktoru 4 gün demişti en az..söledigin iyi oldu canım bak...3.günü yollarım eşimi test yaptırmaya inş..
benim kociş adet olsamda başka yollardan bozuyor perhizi:)) adet olmam sadece o yolu kapatıyor başka kapılar her zaman açık nede olsa kaydirigubbakcemile3
ah canım ah benim iş yerim yerleşim yeri dışında ve serviste yok öle istediğim zaman yarın izin alıp yaptırırsam onada şükredecem
he valla üç gün kıs ne dört günü herüfün tabi dayanamaz
ne bilim yışdız ya.bi kere 4 gün filan geçmişti kistten çnce kan tesit yapmıtım sonucu almaya giderken adet olmamıştım.boşyere hem kan gidiyo hem negatif görmek üzüyo.şimdi kendimi işleremie kaptırıp 1-2 günün geçmesini beklicem.olmazsa tabi o zamana kadar.idrar testi yaparım yine o zaman.hiç değilse silik çıkması lazım değilmi varsa ondna sonra kan testi diye düşnüyorum şimdilik.
perşembe günki testi yapğmasayıdm umutlu olurudm şimdide ne bilim umutlanamıyourm korkuyorum
hayırlısı canım benim olduysa herkesinki olur hem umutsuzdum hem eşimdede bendede sorun vardı

hoşbulduk canım..test yapmışsın hayırlısı olsun hadi bakalım
hayırlısı canım

kızlar bişey sorcam. adetime 2 gün var. şimdi lavobadan geliyorum, peçeteyle silerken çoook açık kahve renginde bir akıntı geldi. devamı gelmedi.... yerleşme falan mı bu? yoksa adetim belirtisi mi ? böyle bişey yaşayıpda hamile kalan varmı aranızda? iyice allak bullak oldum ben artık

Back
X