Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Yıldızcım bu 2. çizgiler ne zaman belirdi o da önemli tatlım bilmiyorumkismile ilk yarım saat içinde belirmediyse dikkate almicaksın biliyosun dimi yerimseniben biliyosunuz ben geçen ay bikaç saat sonra aynen böyle 2. çizgileri gördüm ama hamiş değildim :sinifsinif: Ama hemen belirmişse kesin hamişsin hihoyyyt

günaydın herkesee..kzılar ben hala adet olmadım.29.günde oluyodum bugün 31.gün.
cmt olmam gerketi yani.perşembe günü test yapmıştım ikinci çizgi silik bile çıkmamıştı o yüzden şüphelenemiyorum.sadece kasıklarım çok apğrıyo her an olacakmış gibi onun dışındada bişerşy yok.

gunaydın arkadaşlar.benım 17sıne adert olmam gerekıyodu ve hala olmadım 4 gun once test yapmıştım negatıf çıktı.yuzumde sıvılcelenme oldu belim çok ağrıyo tabı bu adet belırtısıde olabılrı ben ne zaman test yapayım olumsuz olmasından korkuyorum :(((((((((((((((((((

günaydıınn :)) regl ve gebelık belirtileri çok benzerdir...onun için belirtilere aldanma
ama gunun gecmıs istersen bı test yap veya bekle 4 gün önce nıcın test yaptın
gün gecmeden testte cıkması ıhtımalı çok azdır.boşa moralini bozmuşsun bak
ister sımdı yap istersen 1 gun daha bekle bu arada reglın duzenlıyse tabi gecıkmış oldugun ıcın umutlanabilrisin :)) ama genel olrk sorunalr yasıyorsu n herhangı bı sebepten gecıkmış olabilir

CANIMBENİMMMM..İNŞALLAH MELEĞİN SENİNLEDİR..İNŞALLAAAHHHHH...

GÜNAYDIN KIZLARR...
BEN HAFTAYA HİÇ İYİ BAŞLAMADIM... :sinifsinif:
DÜN EŞİMİ VE ABLAMI UĞURLADIMM... :gitme:
YALNIZ KALDIM YİNE...

VE GECE BERBAT Bİ RÜYA GÖRDÜMM... mafoldumben
EVE HIRSIZ GİRİYODU..GENÇ Bİ ÇOCUK..YÜZÜNÜ GÖRMEDİM.DERİ Bİ CEKET VE BOYNUNDA KIRMIZI ATKI GB BİŞEY VARDI.BALKONDAN SANDALYE ALDI..İÇERİ GEÇTİ..BEN GÖRÜYORUM AMA BANA ZARAR VERMESİN DİYE UYUYO NUMARASI YAPIYORUM.. SONRA YANIMA GELİYO,,BOYNUMA BİŞEY FISFISLIYOR.UYUMAM İÇİN..SONRA... BENİM KISA BİŞEY VARMIŞ ÜSTÜMDE..BANA SALDIRIRKEN UYANDIMM... mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
RABBİM KİMSEYİ YALNIZ BIRAKMASIN YAAAAA....
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım benim ya korkma lütfen olucak olan eşin yanındaykende olur
kendini sıkıntıya sokma ama böyle :teselli:

Yavyuuuuuuuuuuuummm :teselli: ben geliyim mi yanına korurum seni aklinialirimsmile aklinialirimsmile

GÜNAYDIN KIZLARR...
YALNIZ KALDIM YİNE...

EVE HIRSIZ GİRİYODU..GENÇ Bİ ÇOCUK..YÜZÜNÜ GÖRMEDİM.DERİ Bİ CEKET VE BOYNUNDA KIRMIZI ATKI GB BİŞEY VARDI.BALKONDAN SANDALYE ALDI..İÇERİ GEÇTİ..BEN GÖRÜYORUM AMA BANA ZARAR VERMESİN DİYE UYUYO NUMARASI YAPIYORUM.. SONRA YANIMA GELİYO,,BOYNUMA BİŞEY FISFISLIYOR.UYUMAM İÇİN..SONRA... BENİM KISA BİŞEY VARMIŞ ÜSTÜMDE..BANA SALDIRIRKEN UYANDIMM... mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ah canım benim yaaa korkma oku üfle kitle kapılarını kapıları kitlerken oku ayetel kürsiyi Allah emanet et kendini
neden kımse bana cevap yazmıyo:kedi:
canım en iyisi kan testidir gerçeği öğrenmek için ama negatif çıkmış sanırım evde yaptığında hamile olmayabilirsin üzülme ama belkide havalardan gecikmiş olma ihitimalin var hayırlısı olsun inşallahh

günaydın kızlarrrrr..... opuyorumnanaktan
bugün şef yok gizli gizli giriyorum nete:))
geçmişe bi göz attım geldim....

fatoşum canım benim çok geçmiş olsun kum döküyormuşsun Allah yardmcın olsun...bebeğinde bir sorun olmadıgına çok sevindim canım biran önce iyi olursun inşallah...

mervecim sende ptırcıgının kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim tatlım...Allah saglık sıhhat versin...

yıldızım canım benimmmmm test yapmıssın ve silik cıkmış baktımda bayagı belli çizgi...bugün bi kan testi yaptır hemen emin olalaım tatlım yaa ay çok sevindim senin haberine opuyorumnanaktan
kocişime diyimde hemen o da ameliyat olsun yaaa boshayallersmile

emoşum inş sende güzel haberlerle dönersin...gerçi yarın çıkıcakmış sonuçlar..hadi hayırlısı bakalım...

yavyumm bitanem kötü bir rüya görmüşsün...Allahım hayırlara çıkarsın inş..rüyalarla amel edilmez gerçi..sen duanı oku yat Allahın izniyle bişi olmaz canım...
Genel Müdrlükten bi haber geldimi canım?
bu arada doktora gitmişsin ama alttan baktırmamışsın :olmaz: keşke baktırsaydın be tatlım...inş önemli bişey yoktur...
çalışmalara da 15 gün kalmış hadi bakalım aklinialirimsmile

GÜNAYDIN KIZLARR...
YALNIZ KALDIM YİNE...

canımm benimm günaydınnn.daha önceki olaydan korktun sanırımmm onun etkisidir bu rüyaaa .allahım lorusunn senii

Ay kızlar demin kasığımın sağ tarafına öyle korkunç bi sancı girdi ki yerimden oynayamadım :sinifsinif: bıçak saplandı sanki bilmiyorumkismile üşüttüm mü ne yaa bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Yıldızcım bu 2. çizgiler ne zaman belirdi o da önemli tatlım bilmiyorumkismile ilk yarım saat içinde belirmediyse dikkate almicaksın biliyosun dimi yerimseniben biliyosunuz ben geçen ay bikaç saat sonra aynen böyle 2. çizgileri gördüm ama hamiş değildim :sinifsinif: Ama hemen belirmişse kesin hamişsin hihoyyyt
canım bunlar hemn çıktı alttaki biras saradığına bakma öbürünü üç saat sonra yapmıştım onla birlikte eskiyide çektim. hayret ediyom canım sence o tesler güvenilirmi benim ymurtlamam da hep silik çıkmıştı kafam karışık başka markamı alim napim
yıldızım canım benimmmmm test yapmıssın ve silik cıkmış baktımda bayagı belli çizgi...bugün bi kan testi yaptır hemen emin olalaım tatlım yaa ay çok sevindim senin haberine opuyorumnanaktan
inşallah canım düşündüğümüz ggbidir. inşallah darısda sana olur eşim ameliyat olalı iki ay oldu canım eğer bende de sorun varken kaldıysam hamiş sen hayli hayli kalırsın

Ay kızlar demin kasığımın sağ tarafına öyle korkunç bi sancı girdi ki yerimden oynayamadım :sinifsinif: bıçak saplandı sanki bilmiyorumkismile üşüttüm mü ne yaa bilmiyorumkismile

oyy canım benimm üşütmüş olabilirsin incemi giyiniyorsun yoksa hı guclubacismile
dikkat et canım kendine bu havalar insanı kandırıyor insan ne giyecegini şaşırıyor valla...

Öyle oldu galiba bilmiyorumkismile daha fazla dayanamadım boshayallersmile

Şeniz Şeniz Şeniz
süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olumunekankayizsmile

günaydın kızlarrrrr..... opuyorumnanaktan
bugün şef yok gizli gizli giriyorum nete:))
geçmişe bi göz attım geldim....

fatoşum canım benim çok geçmiş olsun kum döküyormuşsun Allah yardmcın olsun...bebeğinde bir sorun olmadıgına çok sevindim canım biran önce iyi olursun inşallah...

mervecim sende ptırcıgının kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim tatlım...Allah saglık sıhhat versin...

emoşum inş sende güzel haberlerle dönersin...gerçi yarın çıkıcakmış sonuçlar..hadi hayırlısı bakalım...

yavyumm bitanem kötü bir rüya görmüşsün...Allahım hayırlara çıkarsın inş..rüyalarla amel edilmez gerçi..sen duanı oku yat Allahın izniyle bişi olmaz canım...
Genel Müdrlükten bi haber geldimi canım?
bu arada doktora gitmişsin ama alttan baktırmamışsın :olmaz: keşke baktırsaydın be tatlım...inş önemli bişey yoktur...
çalışmalara da 15 gün kalmış hadi bakalım aklinialirimsmile

naneciiimmm hoşgeldin balımmmmm :lepi:

canım bunlar hemn çıktı alttaki biras saradığına bakma öbürünü üç saat sonra yapmıştım onla birlikte eskiyide çektim. hayret ediyom canım sence o tesler güvenilirmi benim ymurtlamam da hep silik çıkmıştı kafam karışık başka markamı alim napim

inşallah canım düşündüğümüz ggbidir. inşallah darısda sana olur eşim ameliyat olalı iki ay oldu canım eğer bende de sorun varken kaldıysam hamiş sen hayli hayli kalırsın

Ya daha önce de söylemiştim, ben bu lapoquicklere güvenmiyorum, tabi hemen çıkmış olması çok güzel ama istersen bi de farklı bi marka al eczaneden, onda da hemen çıkarsa kesin hamilesin yerimseniben hadi inşallah hihoyyyt

ay_she+, bunalımdayım, cerenankara, eLover, KotuKediSero+, SeKeR_NaNe+, sevtapduzyol, yaren0144, Yavyum+, Yildiz10
günaydın kızlaar

günaydın herkesee..kzılar ben hala adet olmadım.29.günde oluyodum bugün 31.gün.
cmt olmam gerketi yani.perşembe günü test yapmıştım ikinci çizgi silik bile çıkmamıştı o yüzden şüphelenemiyorum.sadece kasıklarım çok apğrıyo her an olacakmış gibi onun dışındada bişerşy yok.
günaydın canım her zamn geçermi çünkü benimde kasıklarım çok ağrıyo heran adet olacam
Öyle oldu galiba bilmiyorumkismile daha fazla dayanamadım boshayallersmile

bende diyodum hiç kudurmuyo bu kıslar yanıma eş arıyodum bacum hoş geldin yenüdenkaydirigubbakcemile5

inşallah canım kan testini ne zaman yaptırıcan hemen yaptırda çatlatma kız bizii:))
ayy inşallah yaa haftasonu arkadaşlara gittik 2 yaşında oğlu vardı Allahım o kadar tatlıydıki içimden geçirdim böyle küçük bişeyin evde etrafımda pır pır dönmesi ne güzel olurdu diye inş olur...
eşim bi türlü test yaptırmaya gidemedi hep perhizi bozuyor :))bak diyorum 4 gün rahat durda test yaptıralım en fazla 3 gün dayanıyor bide gülüyor yine gitti perhiz diye:))
bakalım bugün benim tam yumurtlama günüm bugünden sonra tekrar perhize girecek inş 4 gün dayanırda şu testi yaptırırız ona göre ameliyat olmaya karar verir... boshayallersmile

oyy canım benimm üşütmüş olabilirsin incemi giyiniyorsun yoksa hı guclubacismile
dikkat et canım kendine bu havalar insanı kandırıyor insan ne giyecegini şaşırıyor valla...

Ya günlerdir napsam ısıtamıyorum ayaklarımı, kat kat çoraplar, patikler giyiyorum yine ısınmıyo, kendim de çok üşüyorum zaten, grip oldum geçti ama hala ateşim çok yüksek, düşmedi gitti, millet hava güzel diye ince kıyafetlerle geliyo ben boğazlı badi giyiyorum yine de üşüyorum yaa :sinifsinif: bu kadar üşümeye olacak tabi bişeyler bilmiyorumkismile akıntım da çok mantar mı oldum, idrar yolları iltihabı mı oldum bilmiyom artık bilmiyorumkismile

Ya daha önce de söylemiştim, ben bu lapoquicklere güvenmiyorum, tabi hemen çıkmış olması çok güzel ama istersen bi de farklı bi marka al eczaneden, onda da hemen çıkarsa kesin hamilesin yerimseniben hadi inşallah hihoyyyt
ben en iyisi kan testi yaptırim
ay_she+, bunalımdayım, cerenankara, eLover, KotuKediSero+, SeKeR_NaNe+, sevtapduzyol, yaren0144, Yavyum+, Yildiz10
günaydın kızlaar

günaydın canım hoş geldin

Back
X