- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 158
- 41
ya kızlar benim kafam çok karıştı yazdıklarınızdan :uhm:
biz dün akşam çalıştık, bugün silik ikinci çizgiyi gördüm, yeni çalışmayı bugün mü yoksa yarın mı yapmamız lazım, yarın heralde tam çizgiyi de görürüm de mi?
supppeerrrrrr hadı bakalım calısma zamanıııııı..ıyı calıs canımmmm
smart bacım uğurlu listeye benide eklermisin?merhaba bu arada kızlar
Hehe bak dediğim gibi siliği bugün gördün bu akşam çalış mutlaka çarşamba da eşin gelir gelmez hatta zor gelmezse sabah uyanır uyanmaz.Aralarında bi 32 saat olacak şekilde ayarla.çarşamba akşamına kalmasa ii olur aslında.
bugün annemle çıktık dolaştık, yoksa soluğu hastanede alıcam, dayanamayıp test yaptırıcam. bebek beşikleri elbiseleri falan...fiyat sorduk durduk, alcakmışız gibi hemen. :a015:aman bir ilgi bir ilgi, hamile misin diye soruyolar ya bide...tam moda girdim anlayacağınız.:lepi:
peki ne zaman çalışcam bugün mü yarın mı dün çalışmıştık çünkü. birde ben kız istiyorumya hani :) o durumda var CADIARZU
clemantine bence boşluk bırakma ya tutarsa:)ya bu arada kızlar sizde okuduklarınızdan etkileniyomusunuz?
ya kızlar benim kafam çok karıştı yazdıklarınızdan :uhm:
biz dün akşam çalıştık, bugün silik ikinci çizgiyi gördüm, yeni çalışmayı bugün mü yoksa yarın mı yapmamız lazım, yarın heralde tam çizgiyi de görürüm de mi?
peki dünkü çalışma ne olacak hani sperm kalitesi yönünden yine de bugün çalışalım mı?
fıstıgım bn bu ay naptım bılıyomusun..1 gun arayla degılde 32 saat arayla calıstım aman lafa bak yaaaaaa..e ama ne yazayım...bugun sabah olduysa ertesı gun ogleden sonra..nasılım:teytey:
ovulasyon testlerinden kullanan varmı aranızda kızlar?varsa bu sizi dahada strese sokmuyomu?
peki ne zaman çalışcam bugün mü yarın mı dün çalışmıştık çünkü. birde ben kız istiyorumya hani :) o durumda var CADIARZU
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
alemsin ya.... dediğin güzel çiçeeem ama ben çalışıyorum öğleden sonra nasıl yapayım ya, of yaa :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?