Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
saol smartcım:))peki kızlar bu testleri eczaneden alıyoruz sonra nasıl uyguluyoruz?

Son düzenleme:

vaaaaaaaaaaaay smartcım 32 saat haaadelikafaduldendelikafadulden

clemantine bence boşluk bırakma ya tutarsa:)ya bu arada kızlar sizde okuduklarınızdan etkileniyomusunuz?

Ben kendi adıma etkilenmemeye çalışıyorum ve başarıyorum gibi;ama akılcı bulduğum konuşmaları es geçmiyorum canım.zaten topiğimizi takip ettikçe belirti o bu gibi şeylerin pek mevzu olmadığını göreceksin regl günü gelene kadr.Bu da bizi stresten uzakkaltırıp belirti aramaktan da kurtaıyo.

fıstıgım bn bu ay naptım bılıyomusun..1 gun arayla degılde 32 saat arayla calıstım aman lafa bak yaaaaaa..e ama ne yazayım...bugun sabah olduysa ertesı gun ogleden sonra..nasılım:teytey:

32 saat aslında süper ama işte çalışınca olmuyo;yumurtlama döneminde uygulayablene ne mutlu.

uyguladık uygulamasınada sonuc kotu olursa sankı daha da stres yapacam gıbı gelıyo

inşallah smartcım ya..ben bi ara bi yerden karın ağrısı okumuştum resmen karnımda sızı hissetim sonra..aklımdan atmaya çalışıyorum bu düşünceyi ama fazla sıkıntı yaptım sanırım

inşallah smartcım ya..ben bi ara bi yerden karın ağrısı okumuştum resmen karnımda sızı hissetim sonra..aklımdan atmaya çalışıyorum bu düşünceyi ama fazla sıkıntı yaptım sanırım

sıkıntı yoook canım tek belırtı adet gecıkmesı ok..baska belırtı falan yok olsa bıl onları takmak yok..

hehe bnde kocısı ısten cagırdım valla...cok kotu kadınım cooookkkkkk

Sen yaparsın valla :) adamında canına minnet :) benimki de diyo ki bugün çalışmayacakmıyız :) OLDUUUUU dedim ben de;iyi valla Çok üzgünüm çoook :roflol:

32 saat aslında süper ama işte çalışınca olmuyo;yumurtlama döneminde uygulayablene ne mutlu.[/QUOTE]

kesinlikle 32 saat mantıklı ama kızlar biliyoruzki kimler neler yaptı olmadı ama bir kerede hamile kalan çok insan var yani herşey kısmet...

ayrıca adet dönemim yaklaştıkça topiği okurken birisi benim kasıklarıma sancı giriyo diyince bana da giriyordu, midem bulanıyo diyenle midem bulanıyordu. baktım ki hepsi psikolojik olmuyo böyle, bi silkindim kendine gel dedim daha da kendimde belirti aramadım. en rahatı böyle. insan ister istemez etkileniyo ama kendinizi belirtilere kapatın kızlar....

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

valla bu bebek meselesi yüzünden bütün adamlara yazık,resmen kullanıyoruz ama napalım herşey bebek için kaydirigubbakcemile5 :roflol:

yaaa hangı adam kadın gel demıste hayır demıs ben tersını dusunuyoum..her zaman bu fırsatı bulamadıkları ıcın canlarına mınnet onların..

tamam karar verdim kızlar bu akşam yine çalışayım birde çarşamba sabah çalışayım diyorum. nasıl karar, onay veriyor musunuz? :jeyyar: :roflol:

ben verdim;garanti olur ama ola ki yumurtan çarşamba çatlamazsa(yani o gün de pozitif görürsen) diye şunu öneriyorum çarşamba çookk erken çalılın ki perşembe sabahına sperm olsun yine :)
Aslında bugün silikse yarın pozitif verecek bu duurmda bugün çalışmasan bile olur çarşamba sabahı erken kalkıp çalışırız diyorsan.Sen bilirsin canım

32 saat aslında süper ama işte çalışınca olmuyo;yumurtlama döneminde uygulayablene ne mutlu.

kesinlikle 32 saat mantıklı ama kızlar biliyoruzki kimler neler yaptı olmadı ama bir kerede hamile kalan çok insan var yani herşey kısmet...

ayrıca adet dönemim yaklaştıkça topiği okurken birisi benim kasıklarıma sancı giriyo diyince bana da giriyordu, midem bulanıyo diyenle midem bulanıyordu. baktım ki hepsi psikolojik olmuyo böyle, bi silkindim kendine gel dedim daha da kendimde belirti aramadım. en rahatı böyle. insan ister istemez etkileniyo ama kendinizi belirtilere kapatın kızlar....[/QUOTE]

canım basırmasına basardım ama sonuc tabııkı allahın emrı"yle...daha once d catlatma ıgnsı falan yaptırmıstım..(ılk cocugumda)tutmamıstı..sonrakı ay amaaan ddım ve tek ılıskıyle hamıs kaldım..bız elımızden gelnı yapıyoruz canım olur olmaz allahın ıznı...burada bulunmak gerckten benı rahatlatıyo ve oncekı aylardan taktıgım psıkolojık belırtılerı bu ay hıc hısstmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…