Yooo bence öteki türlü daha çok stres oluyo...
Öce sağlık ve hayırlı evlat ama ben de kız isitiyorum canımcım biliyorsun.o yüzden sana yazdığım gibi uygula;ikinci söylediğim ya birinci olmazsa elin boş kalmasın diye.Aslolan yumurtan çatlamadan yaptığın kız çocuk isityorsan yani bu akşam geç saatte olsa çalış dün kaç gibi yaptığınızı hesapla aradaki süre bi 32 saat olsun en az.Zor gelmezse sabah erkenden kalkıp çalışın.
tamam karar verdim kızlar bu akşam yine çalışayım birde çarşamba sabah çalışayım diyorum. nasıl karar, onay veriyor musunuz? :jeyyar: :roflol:
tamam karar verdim kızlar bu akşam yine çalışayım birde çarşamba sabah çalışayım diyorum. nasıl karar, onay veriyor musunuz? :jeyyar: :roflol:
clemantine bence boşluk bırakma ya tutarsa:)ya bu arada kızlar sizde okuduklarınızdan etkileniyomusunuz?
fıstıgım bn bu ay naptım bılıyomusun..1 gun arayla degılde 32 saat arayla calıstım aman lafa bak yaaaaaa..e ama ne yazayım...bugun sabah olduysa ertesı gun ogleden sonra..nasılım:teytey:
Ben kendi adıma etkilenmemeye çalışıyorum ve başarıyorum gibi;ama akılcı bulduğum konuşmaları es geçmiyorum canım.zaten topiğimizi takip ettikçe belirti o bu gibi şeylerin pek mevzu olmadığını göreceksin regl günü gelene kadr.Bu da bizi stresten uzakkaltırıp belirti aramaktan da kurtaıyo.
32 saat aslında süper ama işte çalışınca olmuyo;yumurtlama döneminde uygulayablene ne mutlu.
ben adama yazık diyorumakannehir:roflol:
inşallah smartcım ya..ben bi ara bi yerden karın ağrısı okumuştum resmen karnımda sızı hissetim sonra..aklımdan atmaya çalışıyorum bu düşünceyi ama fazla sıkıntı yaptım sanırım
hehe bnde kocısı ısten cagırdım valla...cok kotu kadınım cooookkkkkk
inşallah çiçeğim...kış kış adet kış kış:)
Sen yaparsın valla :) adamında canına minnet :) benimki de diyo ki bugün çalışmayacakmıyız :) OLDUUUUU dedim ben de;iyi valla Çok üzgünüm çoook :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
valla bu bebek meselesi yüzünden bütün adamlara yazık,resmen kullanıyoruz ama napalım herşey bebek için kaydirigubbakcemile5 :roflol:
ah ah bu yazını kocısın okusa ne der acabaaadelikafadulden[/QUOTE
kocaya soracağıma size soruyorum, görse kesin bozuk atar valla :roflol:
vaaaaaaaaaaaay smartcım 32 saat haaadelikafaduldendelikafadulden
32 saat aslında süper ama işte çalışınca olmuyo;yumurtlama döneminde uygulayablene ne mutlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?