Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Hehe ekip toplanmaya başladı yine :)) Gelir birazdan diğerleri de kocacığını yediren soluğu burda alıyoo :)

ahhhhh ahhhhh kafanı karıstıran benım dımı canım..

Yok canımcım!Akşam paylaştığımda kafam karışmıştı zaten;senin söylediğinle aynıydı kafamdaki şey;ama reglim erken gelmez gibi geliyo bana yine de!Test şaşar benim kırmızılar şaşmaz :)) şaşsa şaşsa bi gün şaşar yahuu 2-3 gün zor.Akşam da onu söylemeye çalışmıştım ben:uhm:

hoşbulduk canım evet bugün silik çizgiyi gördüm, tam zamanında :)) zemuszemus

Hehe pembe de geldi :) Dedim ben ekip tamamlanır birazdan diye;hadi dökülün dökülün kzılar ,gelin:)

olsun canım gelmsınd kırmızılar onmlı degıl grısı...sonucta onemlı olan yumurtlama oncsı v 1 gun sonrası..grısı hıkaye canım..

ayy glmsın tabı bklyn kım dımı amaaa

bugün annemle çıktık dolaştık, yoksa soluğu hastanede alıcam, dayanamayıp test yaptırıcam. bebek beşikleri elbiseleri falan...fiyat sorduk durduk, alcakmışız gibi hemen. :a015:aman bir ilgi bir ilgi, hamile misin diye soruyolar ya bide...tam moda girdim anlayacağınız.:lepi:

ya kızlar benim kafam çok karıştı yazdıklarınızdan :uhm:

biz dün akşam çalıştık, bugün silik ikinci çizgiyi gördüm, yeni çalışmayı bugün mü yoksa yarın mı yapmamız lazım, yarın heralde tam çizgiyi de görürüm de mi?

hoşbulduk canım evet bugün silik çizgiyi gördüm, tam zamanında :)) zemuszemus

Hehe bak dediğim gibi siliği bugün gördün bu akşam çalış mutlaka çarşamba da eşin gelir gelmez hatta zor gelmezse sabah uyanır uyanmaz.Aralarında bi 32 saat olacak şekilde ayarla.çarşamba akşamına kalmasa ii olur aslında.

buda bır gelısm canım bnım belkıde allah gezdırıyodur...ee test yarın dımı rken yaptır barı d sonuclar ertesı gune kalmsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…