inşallah oyledır bır işaretmı acaba dedım gunumde 1 gun geçti 2 gun daha sabredıcem bkalım CADIARZU:CüvCüv:bugun annem ruyasında benı hamıle olarak görmüş :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
sürekli olucam tabi ki hem zaten arkadaşa ihtiyacım var ben aslında izmirliyim evlenince ankara yerleştim arkadaşlarımdan uzaklaşıncada unuttular beni. burdada pek kimseyi tanımıyorum.sizinle konuşmak iyi gelicek bana tabi daha pek tanımıyorsunuz beni bende sizi ama kaynaşacağız daha eminim olumunekankayizsmile
arkadaşlar benim 16 ekim'de regl olmam gerekiyordu. bu tarihin iki gün öncesinde pembe bir akıntı geldi, erken olduğumu düşündüm ve uyudum. sabah hiçbir şey yoktu. 16 ekim'de de olmadı halen de olmuyor. inanılmaz bir göğüs ağrısı yaşıyorum. bugün öğlen test yaptım ama negatif çıktı. bir daha yapmam gerekir mi acaba?
bazen geç döllenme olduğu için çıkmayabiliyor canım
istersen 1-2 gün içinde bidaha yap..veya kan testi yaptır
kesin sonucu alırsın..hakkında hayırlısı olsun a.s.
benıde ekleyın gunum 1 gun geçti
bakalım hayırlısı neyse o olsun, yarın doktora gidiyorum zaten tahlil sonuçlarımı göstermeye varsa görünür mü acaba?
burdayı m canımcım akşam 5 30 a kadar netteyım zaten
ayşecim ben cizelgeyi yanlışlıkla sildim şimdi düzletmeye çalışıyorum olmuyor SAT 8 eylül
Hee kızlar bu arada ben işten çıktım malesefki...
Patroşla sorun yaşamaya başlamıştık zaten hamile kalmamı hiç istemiyordu başına gelincede sürekli stres yaptı bende dayanamadım bugun çıkıverdim bakalım Allahtan hayırlısı artık
selam güzellerimmmm ben geldimm...
smart geldimi varmı bir haber..
idilciğim sana dünde yazdım ama görmedin sanırım
kasık ağrısı sende ne zaman başladı
ve bu ağrılar seni uyutmıcak kadar şiddetlimiydi :sinifsinif:
ayşeee mrb canım sana sormak istediğim bişi var şimdi ben dr.a gittim 8.ayda reglimin 14.günü ultrasonla baktı yumurtam 15 mm imiş biraz yumurtalıklarda zayıflık var dedi 9.ayda reglim bayrama denk geldi falan gidemedim 1 ekimde regl oldum gittim reglimin 4.günü hormon tahlili faln istedi doktorum östrojen hormonunda biraz düşüklük çıktı daha sonra bana progestan-klomen-ve ovitrelle çatlatma iğnesi verdi hormonundaki düşüklükte ultrasonumuzu destekliyor dedi yani şu oluyoki benim yumurtalıklarda zayıflık var tamam bunu anladımşimdilik progestanı içiyorum klomen ve iğne için adetimi beklemem gerekiyor sanırım inş.gelmez ve ilaçlarada gerek kalmaz bu arada sana soruma gelinceee kaydirigubbakcemile3 yumurtanın döllenebilmesi için kaç mm olması gerekiyor 14.günümde 15 mm olması zayıflık olduğunamı geliyor ayrıca 8 ekimde hsg çektirdim bu ay korunmadık dr.da her hangi bi uyarıda bulunmadı gebelik olursa bi sakıncası olurmu? şimdilik bu kadar canım SN.PROF.DR. AYŞE HANIM sorularımı cevaplayabilirseniz çok sevinirim :roflol:
Selam canlarimm ben geldimmmm...doktora gittim bugün kızımı gördümm :)
başı aşağı inmiş fisfisfis
sizlerden ne haber?
canım görmedim kusura bakma şimdi cevap veriyorum...
kasık ağrıları mı kasılmalar mı? kasılmalardan bahsediyorsan 26.haftadan beri var ama kasık ağrısı hiç olmadı bilmiyorumkismile yardımcı olabildim mi bilmiyorum...
hoşbuldum hayatım..Şenizhoşgeldin canım henüz gelmedi..
16:30 da gidecekti doktora..
Selam canlarimm ben geldimmmm...doktora gittim bugün kızımı gördümm :)
başı aşağı inmiş fisfisfis
sizlerden ne haber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?