hoşgeldin canım..ekleriz tabiki ama sürekli bizimle olcaksan..
yani öyle isim yazdırıp gidiyorlar o yüzden baştan soruyoruz yanlış anlama..
1-2 gün sonra gitmeyeceksen tarihini söyle yazalımkaydirigubbakcemile5
CAnımcım çok geçmiş olsun;ararım ben seni yarın!Dikkat et kendine...
hii lalecim geçmiş olsun nası kum döküyomuşsun varmıydı ki öyle bi problemin bilmiyorumkismile
Canım ya bebeği etkilememsine sevindim ama senin ağrı çekmene üzüldüm
inşallah kısa sürede atlatılır bi durumdur hiçde bilgim yok bu konuda
Allah yardımcın olsun canım iki testinde güzel çıkar inş...
fatoşum geçmiş olsun canımmm olumunekankayizsmile
pek geçmişe gidemedim kzılar atladıklarım muhakkak vardır kusura bakmayınn
fatoşum canım benim çok geçmiş olsun kum döküyormuşsun Allah yardmcın olsun...bebeğinde bir sorun olmadıgına çok sevindim canım biran önce iyi olursun inşallah...
kızlar ya fatoştan hebriniz var mıbilmiyorumkismile
dr a gidecekti en son naptı acaba
epey zamandırda gelmiyo CADIARZU
Canım ikili testi bugun verdim çarşamba alıcam sonucumufatttttoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş napıosunnnnn
sonucunu aldın mı
kuzum çook geçmiş olsun..çok şükürki bebişin iyiymiş :Saruboceq:
sen de bir an önce atlatırsın umarım canımcım..
inşalalh ikili testin sonuçları da güzel çıkar :Saruboceq:
güzel haberlerle gel inşallah olumunekankayizsmile
merhaba kızlar
haftasonu yoktum izmir semalarında annemdeydim izmiri talan ettim geldim
nabersiniz bekliyorum 25 ekimi ama bu ay bende umut yok hayırlısı
kızlaar selammmolumunekankayizsmile nöörüyonuz
Hee kızlar bu arada ben işten çıktım malesefki...
Patroşla sorun yaşamaya başlamıştık zaten hamile kalmamı hiç istemiyordu başına gelincede sürekli stres yaptı bende dayanamadım bugun çıkıverdim bakalım Allahtan hayırlısı artık
Oyy canım benim çok saol kankacımmm olumunekankayizsmile
Hee kızlar bu arada ben işten çıktım malesefki...
Patroşla sorun yaşamaya başlamıştık zaten hamile kalmamı hiç istemiyordu başına gelincede sürekli stres yaptı bende dayanamadım bugun çıkıverdim bakalım Allahtan hayırlısı artık
hayırlısı olsun canım senin için, ne yapıcaksın şimdi iş arayacak mısın? bir de ne iş yapıyorsun?
hoşgeldin kuzum olumunekankayizsmile
ohh herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
sonuçlar da güzell çıkacak inşhihoyyyt
senin erkenden çıkıyomuş ne güzel ben bir hafta bekledim
ama temiz çıktı benimde..çok şükürr :Saruboceq:
valla canım senin adına sevindim
patroşun anlayışsızdı yani :1closedeyes:
en azından sinir stres olmadan bebişinle evinde oturursun :)
ohh ohh iyi olmuş diyecem kızma bana bende patron zedlerdenim biliyorsun ama evde oturmak gibisi yokmuş ohhh yan gel yat hayırlı olsun inan ev daha iyiyok aramıcam doguma kadar Ben mimarlık ofisindeydim asıl işim pazarlama müdürlüğü ama çizim falanda yapıyorum
bende 2 kere yazmıştım adet tarihimi ama gözünden kaçtı galiba 29 Ekim adet tarihim benide yazar mısın rica etsem
yok aramıcam doguma kadar Ben mimarlık ofisindeydim asıl işim pazarlama müdürlüğü ama çizim falanda yapıyorum
sürekli bizimle olcaksan yazarız canım 1-2 gün gelip gitmek yok okkaydirigubbakcemile5
ohh ohh iyi olmuş diyecem kızma bana bende patron zedlerdenim biliyorsun ama evde oturmak gibisi yokmuş ohhh yan gel yat hayırlı olsun inan ev daha iyi
iyi işte çok güzel olmuş ne güzel rahat rahat hamileliğinin tadını çıkarırsın
sürekli bizimle olcaksan yazarız canım 1-2 gün gelip gitmek yok okkaydirigubbakcemile5
SU'cum bizim işyerinde neti engellediler bu siteninde bazı sayfaları açılıyor bazıları açılmıyor adet tarihimi sordun cevap yazdım ama bilmiyorum geldimi engelli sayfası açıldı yine çok sinir oldum işyerinden pek giremiycem anlaşılan ama akşamları girmeye çalışırım ayrıca ben eskilerden biriyim gerçi yeni gelen ark.lar muhtemelen tanımazlar var tweety3283 dü benim nickim.. beklenmeyen adetim tarihim 1 kasım..:dance:
ya bende çok şaşırdım zuzum ya çarşamba gel deyince akannehir ama 4 saat bekledim hırladım gürledim sempatiksalakcinni
ya benim patron deli ben anladım yani bana attıgı msjları şimdi bi okusan ölürsün gülmekten ama bencede en güzelini yaptım azıcık dinlenimm yahu bu ne sabah 9 akşam 6 durmaksızın çalışş
SU'cum bizim işyerinde neti engellediler bu siteninde bazı sayfaları açılıyor bazıları açılmıyor adet tarihimi sordun cevap yazdım ama bilmiyorum geldimi engelli sayfası açıldı yine çok sinir oldum işyerinden pek giremiycem anlaşılan ama akşamları girmeye çalışırım ayrıca ben eskilerden biriyim gerçi yeni gelen ark.lar muhtemelen tanımazlar var tweety3283 dü benim nickim.. beklenmeyen adetim tarihim 1 kasım..:dance:
ben hatırlıyorum seni nerelerdesin sennn benimde eski nickim the_fts di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?