Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ne kadar çok oldu 17 ekim adet günü:)bu kadar günü geçeneelrdne bi hamile çıkması lazım ama ya..
ayşecim benimde sana bir sorum olacak.adete 3gün kala testte çıkmadı şimdi 2 gün geçiyor.testte çıkmadığı için unutlanamıyorum test yapmayada hemen korkuyorum biraz geçsin diye.
eğer varsaydı testte silikte olsa çıkması gerekmezmiydi cnm

başı aşağıda derkrne doğum pozisyonunu almaya başlamış anlamına geliyo canım sanırsam
çünkü artık çok fazla yeri yok ve yavas yavas poziyon alması lazım daha sonra rahat dönemeyebilir :)))

hatice çalışmalar başlamışsın hadi hayırşısı cnm.olacka inş..bu sefer..7.aylık olunca iniyomu öyle bebeişin başı hemen aşağıya..

hoşgeldin idilcimmm :)))

Hoşbulduk ayşemmmmmmm profesör doktor ayşemmm :)

Sen de hoşgeldin hatçemmm....iyi olmana sevindim canikom
evet kızımı gördümm çok mutluyum...dönmüş artık doğuma hazır :CüvCüv:
15 gün sonra detaylı ultrason giricem...böyle işteeee Şeniz

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

Emos3985.......................12 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yaren0144.......................17 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Yildiz10...........................17 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bunalımdayım................17 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

oglak75....................................25 EKİM
hatunsultan..............................29 EKİM
cerenankara............................29 EKİM
guz..........................................29 EKİM
yelizcem..................................30 EKİM
Seliz........................................31 EKİM
aysglbrkn................................1 KASIM
GamzeliKiz..............................9 KASIM
pembedana.............................9 KASIM
trhn1677.................................12 KASIM
nurum84................................13 KASIM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)

Son düzenleme:

ne ayseli kız bu nickten ayselimi çıkardın yani aradaki G harfini ne yaptın çok merak ettim ben senin isminin güllüsüyüm yani ayşegülüm :roflol: yinede cevap için teşekkürler canım umarım bu ay hsg vesile olur kalırım da ilaçlara ve iğneye gerek kalmaz :Saruboceq:

canım en büyük yanlış aslında regl gecmeden ıdrar testı yapmak cunku bızı umutsuzluga düşürüyor
halbuki varsada testte cıkmayabilir düşün yanı bebek var diyelımkı bhcg yukslecek yukselcek
kana gecıcek kandan idrara gecıcekde cıkıcak yanı uzun iş :)))

ki biliyorsun benım 2 gun gecmıstı reglım testte cıkmamsıtı idrar testınde silikde olsa çıkmamıştı
3 gün gectıkten sonra testte sılık sılık çıkmıştı hemde 4-5 saat sonra ve hamıleydım kese fln da vardı ama testte cıkmadıydı
reglın gectıyse bı test daha yap bakalım belkide vardır bebiş ama kesın bişey denemz tabı şu durumda

canım hoşgeldinnnnn
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
maşallah kızçene :)

hee ben o g yı görmemısım olsun ha aysegul ha aysel olumunekankayizsmile

rica ederim canım hayırlısı olur inşallah ne kadar zamandır çalışıosnz bebek ıcın

stres yapma canım rahat rahat sakın sakın çalışın kaydirigubbakcemile3

dalga gecme kız rektörlük çarpar vallakı :roflol: :roflol: :roflol:

başı aşağıda derkrne doğum pozisyonunu almaya başlamış anlamına geliyo canım sanırsam
çünkü artık çok fazla yeri yok ve yavas yavas poziyon alması lazım daha sonra rahat dönemeyebilir :)))
hımm ne bilim daha erkenmi acaba diye düşünmüştüm..CADIARZU
daha hiç o aşamalara gelemedimde hamişliklerde..

hatice çalışmalar başlamışsın hadi hayırşısı cnm.olacka inş..bu sefer..7.aylık olunca iniyomu öyle bebeişin başı hemen aşağıya..
evet canım başaladık nasipse inş. allahım nasip ederr...
seninde günün gecmiş heralde inş. canım bebişin seninledir..

hoşbuldum canımm..zemuszemus
allaha cok şükürki iyiyiz..opuyorumnanaktan
dönmüş deyince ben acaba doğummu geldi diye düşündümm..:kedi:
nedense son aylar konusunda tecrübesizim..bilmiyorumkismile
hadi bakalım artıkın yavaş yavaş kıscen sana doğru gelmek için yol alamaya başlamış inş. 2 ay sonra kollarında olur..

valla ayşecim ocak ayından beri çalışıyoruz ama ilk aylarda hiç yumurtlama dönemi falan bilmiyordum sonraları öğrendim 5-6 aydır çok sıkı takip ediyoruz yumurtlama günlerimi kaydirigubbakcemile3

canlarımmmmmmmmmm bugün çok katılamadım.
fatoşcum en iyisini yapmışsın hayırlısı olsun hakkında canımm.
bu arada yeni gelenlerde hoşgeldinizz.mucuk mucukk

ben çıkıorum canlarımm ii akşamlarr herkesciklereeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar ayşe kaçar akşam oldu valla hemen :)))

ama daha kızkardeşime gitcem dün pazen almıştık battaniye dikcekti
yapamamış kesip ayarlayımda o diker sonrada alışveriş yapıp eve didicem Allam yareppim akannehir Allah tan yemek var evde

hadi öptüm hepinizi muccxxxx

hımm ne bilim daha erkenmi acaba diye düşünmüştüm..CADIARZU
daha hiç o aşamalara gelemedimde hamişliklerde..

gelicez ınsallah bızde canım :) :CüvCüv:

valla ayşecim ocak ayından beri çalışıyoruz ama ilk aylarda hiç yumurtlama dönemi falan bilmiyordum sonraları öğrendim 5-6 aydır çok sıkı takip ediyoruz yumurtlama günlerimi kaydirigubbakcemile3

bariz bi sorunun var mı yanı tanı koyuldumu onu merak ettim :)

sebepsiz bi süre olmayabilri bu çok normal korunduktan sonra bi süre zorlayabilri canım :)

hayırlı zamanda sağlıkla gelsin en önemlisi bu :)

sağol cnm.cuma günü dişçiye gidecektim ondan öyle bi bakayım demiştim cnm.yoksa erken test yapmazdım asla.bekleyim bakalım birkaç gün...

kızlar bakın 5.hafta gebelikte böyle yazıyo.yani adet günü geçtikten sonra dikkat etmek gerek.
Bu hafta hamile olduğunuzu öğrendiğinizde aklınıza geçen ay boyunca içtiğiniz ilaçlar, çektirdiğiniz bir röntgen filmi, katıldığınız "içkili-bol dumanlı" bir toplantı veya yaptığınız ağır bir egzersiz gelebilir. Doğa bu konuda şöyle demektedir: "Ben seni uyarmadan önce (adet kanaman gecikmeden önce) yaptığın şeylerden sorumlu değilsin, ancak ben sana adet kanamanı geciktirerek mesaj verdiğimde günlük yaşamında dikkatli olmalısın". Bunun tıbbi çevrimi "ya hep, ya hiç" kuralıdır. Adet gecikmesi olmadan önceki dönemde bebek henüz az sayıda hücreden ibaret olduğundan bebeğe zarar verebilecek bir etken tek bir hücreyi bile etkilese gebelik daha ileri gidemez. Gebelik devam ediyorsa etken (gecikme olmadan önceki dönem) gebeliğe hiç zarar vermemiş demektir

Çok şükür bende de eşimde de sorun yok hatta eşimin değerleri oldukça iyi çıktı dr.sen bu değerlerle kalamamışsın seni bi araştıralım dedi araştırmalarının sonucunda da yumurtalıklarda gelişim azlığı saptandı :gitme: ama onun içinde mühim değil klomenle hallederiz stres yapma demişti çok şükür mühim bi sorunumuz yok bundan sonra artık beklemedeyiz hayırlı zamanda gelsin inşallah meleğimiz boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
GamzeliKiz+, idilcan+, Sedef35, su06, yaren0144, Yavyum selam fıstıklar nasılsınızz bakım ben halen salya sümük yatıyorum ıgrenc oldu bıraz ama öle yanıı:2: sızı cok ozledım bennn amaopuyorumnanaktan

iyi akşamlar canımm...başş başşşşş

iyi akşamlarrr ayşem kolay gelsinn.kaydirigubbakcemile3
kardeşinin hazırlıkları başladı tabii yeğen geliyor sonuctaa..

inş. ayşemm allahım o günleride görmeyi nasip etsin bizlere..:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…