Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım sen yapmaya devam et bana da oluyodu öyle
ama günü gelince kıpkırmızı çıkmıştı..
ama dediğin gibi asprin etkiliyorsa,testten sonra iç asprini a.s
tamam canım devam edicem..kaydirigubbakcemile5
bencede testten sonra alsam daha iyi olucak sanırım..boshayallersmile

slm kızlaaar opuyorumnanaktan
selam şekercim hoşgeldin..opuyorumnanaktan
ben gidiyorum kızlarr yemek saati geldiiiii :)

iyi akşamlarrrrrr
afiyet olsun canım gülee gülee.
ayy bende orda olmayı cok isterdimmm.:gitme:..inş. başka zaman nasip oluır görüşmek size bol eğlenceler olsun şimdiden..:hulya:
Kepeleklerim ben de kaçıyorum artık, kocişim hasta, yatıyo acıcık onunla ilgileniyim de kendine gelsin aklinialirimsmile
gülee gülee şerommm gel yinee...
kıskandımmmmm ama benn yaa :umursamaz:bende gelmek istiyorummmmmmmmmmm izmirdee oturanda fazla yokki buluşşaksenağlama
bu arada selam kızlarrrrrrboshayallersmile

hoşgeldin emoşummmm gelmi kırmızılar..bilmiyorumkismile

benim koçiş izin verse bilem ben gelemem sanırım cünki istanbul beni cok korkutuyo yaa...akannehir

slm gamzeli kız nasılsın cnm,şu aspirin olayı benim kafamı çok karıştırıyo önceki dr bana kullanmam gerektiğini söylemişti,ama bu yeni dr bana hiç bu konu hakkında bişey söylemedi.

yok hatcemm gelmedii henüzz psikolojikmi bilmem benim bulantılar varr yaaaa:2:

ohhh afiyet olsun
evet canım işteyim çokta acıktımcokacimcoook
ama neyseki yemeklerim var sadece ısıtmak için zaman harcıcam :lepi:

sağol canım sanada kolay gelsin..kaydirigubbakcemile2
neyse sende evine gidince ısıtır yersin..cokacimcoooksonrada bir güzel dinlenirsin..guclubacismile

Bende çıkıyorum kızlar yoruldum bütün gün pc başında :))) hadi iyi akşamlarrr

slm gamzeli kız nasılsın cnm,şu aspirin olayı benim kafamı çok karıştırıyo önceki dr bana kullanmam gerektiğini söylemişti,ama bu yeni dr bana hiç bu konu hakkında bişey söylemedi.

selam canım hoşgeldin..
canım kafa karıştırıcak bişiy yok hem sonucta cocuklarda kullanılan bişiy bizde herhangi bir sorunu olucanı sanmıyorum..banada anladara gitmiş olduğum bir profösör söyledi benim kendi uzman dr. söylememişti sonra söyleyince onada oda kullanmamı önermişti..
bak sana acıklayıcı bir yazıda koyayım için ferahlar hiç olmassa..geneldede benim bebeklerde gelişim geriliği oluyo..

Gebelikte aspirin ne işe yarar?
Düşük doz aspirin tedavisi gebelikte özellikle; abort (düşük), rahim içi gelişme geriliği veya preeklampsi gibi riskli durumların olduğu gebelerde kullanılmaktadır. Buradaki amaç bebeği rahim içindeki gelişiminin devamıdır. Çünkü preeklempsi veya rahim içi gelişim azlığı (IUGR) gibi durumlarda plasentada oluşan bir takım pıhtı maddeleri bebeğe giden kan akımını azaltarak bebeğin rahim içinde büyümesinin azalmasına veya ölmesine sebep olabilmektedir

kızlar ben geldım nasılsınız bakemm smarttan haber varmı?

hatcem haklısın galibaa benim bu konuyu unutmam gerek yok işte neyse ben kaçtım canlar görüşürüzz kociş beni istiyoo yanınaa

kızlar ben geldım nasılsınız bakemm smarttan haber varmı?
hoşgeldin canım ben kendi adıma iyiyim cok şükür...opuyorumnanaktan
sen nasılsın iyileştinmi.zemuszemus.smartan bir haber yok canım kimse bilmiyo sadece bugün kürtaj olacak diye biliyoduk..:gitme:

hatcem haklısın galibaa benim bu konuyu unutmam gerek yok işte neyse ben kaçtım canlar görüşürüzz kociş beni istiyoo yanınaa

tamam canım bak koçişine...

Ya kızlarrrr belleden haber varrmıı geçmişe bakamadımmm bennnnn
tatlım benı sormussun tesekur ederım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…