tamam canım devam edicem..kaydirigubbakcemile5canım sen yapmaya devam et bana da oluyodu öyle
ama günü gelince kıpkırmızı çıkmıştı..
ama dediğin gibi asprin etkiliyorsa,testten sonra iç asprini a.s
selam şekercim hoşgeldin..opuyorumnanaktanslm kızlaaar opuyorumnanaktan
afiyet olsun canım gülee gülee.ben gidiyorum kızlarr yemek saati geldiiiii :)
iyi akşamlarrrrrr
ayy bende orda olmayı cok isterdimmm.:gitme:..inş. başka zaman nasip oluır görüşmek size bol eğlenceler olsun şimdiden..:hulya::lepi: İstanbul Buluşuyor!!! :lepi:
Katılımcılar.... aklinialirimsmile
Sarilale
Ay_She
İstanbulda oturan varsa ve artık yeter bir görüşelim diyen biz bugun ayşe ile karar verdik ve görüşeceğiz aranızda katılmak isteyen varsa hadi buyurun...
Ortak uygun bir gün, saati, yer belirleriz boshayallersmile
gülee gülee şerommm gel yinee...Kepeleklerim ben de kaçıyorum artık, kocişim hasta, yatıyo acıcık onunla ilgileniyim de kendine gelsin aklinialirimsmile
kıskandımmmmm ama benn yaa :umursamaz:bende gelmek istiyorummmmmmmmmmm izmirdee oturanda fazla yokki buluşşaksenağlama
bu arada selam kızlarrrrrrboshayallersmile
akşam yemekleri yendimi kızlaaar cokacimcoook
ben yedim hayatımm.boshayallersmile.sanırım sen daha çalışıyosun..olumunekankayizsmile
ohhh afiyet olsun
evet canım işteyim çokta acıktımcokacimcoook
ama neyseki yemeklerim var sadece ısıtmak için zaman harcıcam :lepi:
Bende çıkıyorum kızlar yoruldum bütün gün pc başında :))) hadi iyi akşamlarrr
slm gamzeli kız nasılsın cnm,şu aspirin olayı benim kafamı çok karıştırıyo önceki dr bana kullanmam gerektiğini söylemişti,ama bu yeni dr bana hiç bu konu hakkında bişey söylemedi.
canım galiba artık seninki iyice psikolojik oldu...eyvahedigeldismilecok fazla düşünme istersen..yok hatcemm gelmedii henüzz psikolojikmi bilmem benim bulantılar varr yaaaa:2:
Bende çıkıyorum kızlar yoruldum bütün gün pc başında :))) hadi iyi akşamlarrr
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım ben kendi adıma iyiyim cok şükür...opuyorumnanaktankızlar ben geldım nasılsınız bakemm smarttan haber varmı?
hatcem haklısın galibaa benim bu konuyu unutmam gerek yok işte neyse ben kaçtım canlar görüşürüzz kociş beni istiyoo yanınaa
tatlım benı sormussun tesekur ederım :)Ya kızlarrrr belleden haber varrmıı geçmişe bakamadımmm bennnnn
hoşgeldin canım ben kendi adıma iyiyim cok şükür...opuyorumnanaktan
sen nasılsın iyileştinmi.zemuszemus.smartan bir haber yok canım kimse bilmiyo sadece bugün kürtaj olacak diye biliyoduk..:gitme:
ıyı olmana sevındım tatlım bende bıraz daha ıyı saılırım ama bulantılar pesımı bırakmıyorkaydirigubbakcemile3
amartı merak ettım ya ınsallah ıyıdır :Saruboceq:
merhb.bellee nasıl oldun cnm iyileşdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?