cnm yazın için çok tşk edrim.peki ozaman şimdi ben hamile kalmadanmı kullanmaya başliyim,sen hamilemisin şuan içtiğine göre.
offf belim ağrıyooooooooooo az oturuyomm belime ağrılar giriyo 10 dakka yatıyomm geçiyoo sonra tekrar oturuyomm pcnin başına anam yine başlıyooo yaaaakannehir
yok canım ben hamile değilim dr. hamile kalmadan önce kullan demişti günde 1 tane alıyorum.kaydirigubbakcemile2
hamile kalıncada iğneye başlıcam..eyvahedigeldismile.
ozaman bende şuan gittiğim dr bu konuyu açsam iyi olucak,belki buda kullanmam gerektiğini söyler,çünkü önceki dr um bana hangi dr gidersen git bu konuyu mutlaka hatırlat demişti.
evet canım dr. söyle sonucta daha öncesinden önlem almak önemli...
keşkeeeeeeeeeeeeeee olsamm adetim 8 gün gecikti 4 gündür bu ağrılarr var belimde gelemedi gitti bebikte yokk testte yaptırdımmhamilemisin cnm ondanmı belin ağrıyo,pc başındayken yastık filan koymayı dene ve dik otur rahatlarsın biraz.
canım senin kırmızılar gelicek sanırım ondan ağrıyo belin..CADIARZU
yat uzan istersen yada bugün cokmu iş yaptındı..:hulya:
iyi geceler canımm...nesee size iyi geceler kızlar.
haklısın cnm bakalım perşembe dr gitmeyi düşünüyorum ozaman ne dicek ve bu konuyu mutlaka söylemem lazım.bu arada bilgilerin için çok tşk ederim cnm çok yardımcı oldun....:teselli:
iyi geceler canımm...
canım dr. danıştığın zaman banada bilgi ver olurmu..boshayallersmile
ne demek canım...olumunekankayizsmile
Tabi tabi;bayılttıracağım kendimi. akannehir
Ama koltuğa yatmadan önce bayıltsınlar istiyorum.
O koltuk filmlerdeki ibi mi yaaa!?
Ayakalrı resmen dikiyor musun karşıya?
Başıma gelenlere bak ya;herşey insan içinmiş bunu bir kez daha anladım.
keşkeeeeeeeeeeeeeee olsamm adetim 8 gün gecikti 4 gündür bu ağrılarr var belimde gelemedi gitti bebikte yokk testte yaptırdımm
cnm bugünlük bişi deilkii son 4-5 gündür böleyimm ha geldi ha gelcekk diyorum ama yokkkkmirmirmirmir
cnm bugünlük bişi deilkii son 4-5 gündür böleyimm ha geldi ha gelcekk diyorum ama yokkkkmirmirmirmir
yarın dr. gidicektin değilmi sen..CADIARZU
bebiş yoksa belki verir söktürücü filan.bilmiyorumkismile
cnm belkide geç döllenme filan olduysa anca belirtilerin ortaya çıkıyordur,inş da beişin vardır..hakkında hayırlısı cnm.
ıyı aksamlar kızlar sıze smarttan haber getırdım
operasyon gayet ıyı geçmıs
kendısıde gayet ıyıymıs ablasındaymıs suanda
bılgınız olsun ıstedım
hadii kızlarr bende kaçıyorum yarınn öğleden sonraa haber veririm sizede ne var ne yokkk ayy bi bakarsınızzz hamile haberi veririmmmmmmm ayy çokmu uçtum yineeeeekaydirigubbakcemile3
ıyı aksamlar kızlar sıze smarttan haber getırdım
operasyon gayet ıyı geçmıs
kendısıde gayet ıyıymıs ablasındaymıs suanda
bılgınız olsun ıstedım
Emoşum bol şans dilerim güzel haberlerle gelirsin..
Ayy ara ara benımde kasıklarım agrıo off..
Ben de smartımdan haber varmı diye gelmıstım neysekı iyi oldugunu ögrendım...
Sarılalecim sanırım sen ile ben varız...Öptüm tatlım bebişine ve kendine iyi bak görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?