Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
cnm yazın için çok tşk edrim.peki ozaman şimdi ben hamile kalmadanmı kullanmaya başliyim,sen hamilemisin şuan içtiğine göre.

yok canım ben hamile değilim dr. hamile kalmadan önce kullan demişti günde 1 tane alıyorum.kaydirigubbakcemile2
hamile kalıncada iğneye başlıcam..eyvahedigeldismile.

offf belim ağrıyooooooooooo az oturuyomm belime ağrılar giriyo 10 dakka yatıyomm geçiyoo sonra tekrar oturuyomm pcnin başına anam yine başlıyooo yaaaakannehir

canım senin kırmızılar gelicek sanırım ondan ağrıyo belin..CADIARZU
yat uzan istersen yada bugün cokmu iş yaptındı..:hulya:

yok canım ben hamile değilim dr. hamile kalmadan önce kullan demişti günde 1 tane alıyorum.kaydirigubbakcemile2
hamile kalıncada iğneye başlıcam..eyvahedigeldismile.

ozaman bende şuan gittiğim dr bu konuyu açsam iyi olucak,belki buda kullanmam gerektiğini söyler,çünkü önceki dr um bana hangi dr gidersen git bu konuyu mutlaka hatırlat demişti.

ozaman bende şuan gittiğim dr bu konuyu açsam iyi olucak,belki buda kullanmam gerektiğini söyler,çünkü önceki dr um bana hangi dr gidersen git bu konuyu mutlaka hatırlat demişti.

evet canım dr. söyle sonucta daha öncesinden önlem almak önemli...

hamilemisin cnm ondanmı belin ağrıyo,pc başındayken yastık filan koymayı dene ve dik otur rahatlarsın biraz.
keşkeeeeeeeeeeeeeee olsamm adetim 8 gün gecikti 4 gündür bu ağrılarr var belimde gelemedi gitti bebikte yokk testte yaptırdımm
canım senin kırmızılar gelicek sanırım ondan ağrıyo belin..CADIARZU
yat uzan istersen yada bugün cokmu iş yaptındı..:hulya:

cnm bugünlük bişi deilkii son 4-5 gündür böleyimm ha geldi ha gelcekk diyorum ama yokkkkmirmirmirmir

nesee size iyi geceler kızlar.
iyi geceler canımm...
haklısın cnm bakalım perşembe dr gitmeyi düşünüyorum ozaman ne dicek ve bu konuyu mutlaka söylemem lazım.bu arada bilgilerin için çok tşk ederim cnm çok yardımcı oldun....:teselli:

canım dr. danıştığın zaman banada bilgi ver olurmu..boshayallersmile
ne demek canım...olumunekankayizsmile

canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm..seni seviyoruz bunu unutma dualarımız seninle.....

cnm belkide geç döllenme filan olduysa anca belirtilerin ortaya çıkıyordur,inş da beişin vardır..hakkında hayırlısı cnm.

cnm belkide geç döllenme filan olduysa anca belirtilerin ortaya çıkıyordur,inş da beişin vardır..hakkında hayırlısı cnm.

inşallahh öyledirrrrr ama çok zorrr imkansız deil ama allahım isterse neden olmasınnn:CüvCüv:

hadii kızlarr bende kaçıyorum yarınn öğleden sonraa haber veririm sizede ne var ne yokkk ayy bi bakarsınızzz hamile haberi veririmmmmmmm ayy çokmu uçtum yineeeeekaydirigubbakcemile3

ıyı aksamlar kızlar sıze smarttan haber getırdım
operasyon gayet ıyı geçmıs
kendısıde gayet ıyıymıs ablasındaymıs suanda
bılgınız olsun ıstedım

Oh çok şükür bunu duymak bile rahatlattı içimi...
Çok şükür ki herşey yolunda gitmiş ve ablasının yanında dinleniyor...
Allah tez zamanda eski sağlıklı günlerine dönmeyi de nasip etsin...

hadii kızlarr bende kaçıyorum yarınn öğleden sonraa haber veririm sizede ne var ne yokkk ayy bi bakarsınızzz hamile haberi veririmmmmmmm ayy çokmu uçtum yineeeeekaydirigubbakcemile3

tamam canım görüşrüzz hayırlı haberlerle dön inş..:Saruboceq:
bencede cok uçma istersenn..:umursamaz:
yinede bol şansssyerimsenibenolumunekankayizsmile

ıyı aksamlar kızlar sıze smarttan haber getırdım
operasyon gayet ıyı geçmıs
kendısıde gayet ıyıymıs ablasındaymıs suanda
bılgınız olsun ıstedım

Canım çok saol

Smartım çok geçmiş olsun kuzum :gitme:

Emoşum bol şans dilerim güzel haberlerle gelirsin..
Ayy ara ara benımde kasıklarım agrıo off..
Ben de smartımdan haber varmı diye gelmıstım neysekı iyi oldugunu ögrendım...
Sarılalecim sanırım sen ile ben varız...Öptüm tatlım bebişine ve kendine iyi bak görüşürüz...

Bende seni feysbıktan resimlerine bakıodum bu arada seni ekledigimi yeni farkettim ohaoldumsmile
MaşAllah sende pek tatlıymışsınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…