]
ıyı olmana sevındım tatlım bende bıraz daha ıyı saılırım ama bulantılar pesımı bırakmıyorkaydirigubbakcemile3
amartı merak ettım ya ınsallah ıyıdır :Saruboceq:
ıyı aksamlar kızlar sıze smarttan haber getırdım
operasyon gayet ıyı geçmıs
kendısıde gayet ıyıymıs ablasındaymıs suanda
bılgınız olsun ıstedım
selam canım hoşgeldin...slm canlarr olumunekankayizsmile
napırsunuz bakalım
bılgınız olsun ıstedım
iyisin iyi bulantılar normall.kaydirigubbakcemile2.bebişin ben burdayım diye sana haber veriyo..
smartı bizde merak ettik gelir ama biraz toparlansın öyle bizi merakta bırakmaz oo..olumunekankayizsmile
slm canlarr olumunekankayizsmile
napırsunuz bakalım
:lepi: İstanbul Buluşuyor!!! :lepi:
Katılımcılar.... aklinialirimsmile
Sarilale
Ay_She
İstanbulda oturan varsa ve artık yeter bir görüşelim diyen biz bugun ayşe ile karar verdik ve görüşeceğiz aranızda katılmak isteyen varsa hadi buyurun...
Ortak uygun bir gün, saati, yer belirleriz boshayallersmile
bılgınız olsun ıstedım
umarım ıyıdır bebısımde goremedım daha duyamadım pıtpıtını ama:gitme:
canım endişelenme sen herşey yolundadır..:CüvCüv:
allahımın izni ile sende görüceksin bebişinin pıt pıtlarını...
selam canım hoşgeldin...
ben iyiyim cok şükürr sen nasılsın bakalım..
bende iyiyim cnm sanırım bugün yumurtluyorum kasıklarım fecii ayrıca acayi akıntım oldu ve biz dün çalışmafalana yapamadık acaba bugün yapsak geçmi kaldık??:gitme:umarım ıyıdır bebısımde goremedım daha duyamadım pıtpıtını ama:gitme:
cnm sen nekdrlık hamilesin duymadınmı daha kalp atışlarını kaç haftalıkken duyuluyordu?
hosgeldın selız nasılsın canımolumunekankayizsmile
iyiyim bebeğeeem sen nasılsın nası gidio hamilelik???sempatiksalakcinni
selam canım hoşgeldin...
ben iyiyim cok şükürr sen nasılsın bakalım..
bende iyiyim cnm sanırım bugün yumurtluyorum kasıklarım fecii ayrıca acayi akıntım oldu ve biz dün çalışmafalana yapamadık acaba bugün yapsak geçmi kaldık??:gitme:
iyiyim bebeğeeem sen nasılsın nası gidio hamilelik???sempatiksalakcinni
dün gıtmem gerekıyor aslında ama hastayım kac gundur grıp oldum gıdemedım hemde benım gec dollenme oldugu ıcın 8 haftadayım ama 7 haftalıktır degerlerım dıye dusnuyorum cumaya kadar gıderım artık kesın:CüvCüv:
inşallahhhh:Saruboceq:ınsallah canım benım ınsallahhh:Saruboceq:
yumurtladıysan sen yine çalış hayatım belli olmaz..:umursamaz:.bende iyiyim cnm sanırım bugün yumurtluyorum kasıklarım fecii ayrıca acayi akıntım oldu ve biz dün çalışmafalana yapamadık acaba bugün yapsak geçmi kaldık??:gitme:
iyi geceler canım göürşürüzzz..kızlarr ben didiomm cok kotu olmaya basladı benım mıdem yıne opuyorum hepıcıgınızııŞeniz
kızlarr offf yaaa nezama sizlerle muhabbet etmek istesem bu kociş beni çağırıo bi çay yap bi meyve bi şu bi bu ufffffff bi gideyimde zaten enkısa zamanda eve pc alıcm bu böyle olmucakalsanaalsanasmile
selam canım hoşgeldin..
canım kafa karıştırıcak bişiy yok hem sonucta cocuklarda kullanılan bişiy bizde herhangi bir sorunu olucanı sanmıyorum..banada anladara gitmiş olduğum bir profösör söyledi benim kendi uzman dr. söylememişti sonra söyleyince onada oda kullanmamı önermişti..
bak sana acıklayıcı bir yazıda koyayım için ferahlar hiç olmassa..geneldede benim bebeklerde gelişim geriliği oluyo..
Gebelikte aspirin ne işe yarar?
Düşük doz aspirin tedavisi gebelikte özellikle; abort (düşük), rahim içi gelişme geriliği veya preeklampsi gibi riskli durumların olduğu gebelerde kullanılmaktadır. Buradaki amaç bebeği rahim içindeki gelişiminin devamıdır. Çünkü preeklempsi veya rahim içi gelişim azlığı (IUGR) gibi durumlarda plasentada oluşan bir takım pıhtı maddeleri bebeğe giden kan akımını azaltarak bebeğin rahim içinde büyümesinin azalmasına veya ölmesine sebep olabilmektedir
offf belim ağrıyooooooooooo az oturuyomm belime ağrılar giriyo 10 dakka yatıyomm geçiyoo sonra tekrar oturuyomm pcnin başına anam yine başlıyooo yaaaakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?