Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
şimdi dikkatli baktımda aslında zayıflıkta hiç yakışmıyormuş bana :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

dimi hatcemmmm

evet ya dicektim bende ama alınırsın diye söylemedim..kaydirigubbakcemile5
bencede kilolu olan daha hoş..opuyorumnanaktan
zayıflık yakışmıyo sana..:umursamaz:

Doğru diyorsun canım benim bile belli olmaya başladı aslında ama aşırı değil.Ama dışarıdan anlaşılabiliyor az çok..Ay çek çek ben şikayetçi deilim kuzum...kaydirigubbakcemile
evet benimde öleydi hatta bi resmim var herkes karnını şişiriyorsun b u kadar zamanda belli olmaz diyordu ama şişirmiyordum boshayallersmile
ben kımıldadıgını bile hissetim sabah uyandıgımda ama olmaz diolar ama hissettim :gitme:

evet ya dicektim bende ama alınırsın diye söylemedim..kaydirigubbakcemile5
bencede kilolu olan daha hoş..opuyorumnanaktan
zayıflık yakışmıyo sana..:umursamaz:

ayy hatcem ben valla çok seviyom seni olumunekankayizsmile
aslında o zmn normal kilomunda altına düşmüştüm tam 49 dum işte boşanma evrelerinde kendimi yollara vurdugum zamanlardı zaten birden topladı vucut şimdi şükür ki durdu kilo alımı

Ben çıkim artık uykum yok ama azıtmanında alemi yok demi :))))
sabah doktora gitcem onuçları alcam sonra kendi doktoruma giitcem öğleden sonra gelirim inşAllah
Hepinizi öpüyorummmmmmm muahhhhhhhhhhhhhhhhh :))

lale devri ne bakıyorum ay nasıl gerildim anlatamam... bu ne yaa?:roflol::roflol::roflol::roflol: herkes birbirine aşık Şeniz

sabah doktora gitcem onuçları alcam sonra kendi doktoruma giitcem öğleden sonra gelirim inşAllah

Tamam canım şimdiden dilerim hersey yolunda yolur..
Halledersin işlerini..Biz de merakla bekliyor olacağız.Hayırlı haberlerle gel inşallah.
Seni de bebişi de çok öptüm iyi geceleropuyorumnanaktan

bencede şekerim... bebeğin uykusu gelmiştir çoktan . öptüm seni çokkkkkkkkkk

Pembe canım sen varsın sanırım kızlar gitti...
Ben de çıkayım kociş yanımda uyuyo..Benımde uykum geldi yvastan..
Çalışmalara devam he:)
öptüm canım senı iyi geceler!

bende seni seviyom kuşummmmmmmm..Şeniz
hımm ee tabiki o zamanlar zayıflaman normal..bilmiyorumkismile
ama şimdi cok daha iyi böyle yakıştı bence sana kilo almak.:CüvCüv:.kırnında top yutmuş gibi olunca dahada güzel olicek.sırnaşık şey

iyi geceler canım..yarın görüşürüzz bekletme bizi sakın tamammı merak ederiz sonra..
lale devri ne bakıyorum ay nasıl gerildim anlatamam... bu ne yaa?:roflol::roflol::roflol::roflol: herkes birbirine aşık Şeniz

gel kuşummm senide seviyom benn olumunekankayizsmilehele bir hamiş kalalımda bizde senle konişcez hamişliğimizi..:roflol::roflol:
seninki nasıl oldu benim şunum sendede varmı diye sorcez durcaz birbirimize..yerimseniben:lepi:

Pembe canım sen varsın sanırım kızlar gitti...
Ben de çıkayım kociş yanımda uyuyo..Benımde uykum geldi yvastan..
Çalışmalara devam he:)
öptüm canım senı iyi geceler!

iyi geceler canımmm...opuyorumnanaktan
görüşmek üzere yarın nede olsa evdesin kaynatırızz.:içelim:

benim kociş öğrenmiş sprite şalgam deyip dolaşıyo ortada :roflol::roflol:

sorma benimkiside öğrenene kadar canı cıktı valla..sırnaşık şeysempatiksalakcinni
sonunda söyledim artık...:sinifsinif:

benimki nerden duydu bilmiyorum, benden önce ezberlemiş gelmiş, beni deniyo :sm_cool:
neyse canım ben kaçarrr... yarın kardeşimin dünürleri geliyooo. sabah anneme uçucam erkenden...çok iş var çoook alkisalkisalkis öptüm seni şekerimm

bak sen bu koçişler akıllıyız diye geciniyolar ama biz onlardanda akıllıyız..:roflol::roflol::roflol:
tamam canım iyi geceler kolay gelsin...
bende seni öpüyorum şekerim..

ıyı aksamlar kızlar sıze smarttan haber getırdım
operasyon gayet ıyı geçmıs
kendısıde gayet ıyıymıs ablasındaymıs suanda
bılgınız olsun ıstedım

smart canım benim çok çok geçmiş olsun :teselli:
operasyonun iyi geçmesine sevindim,
inşallah sen de iyisindir canımcım :teselli:
Allah'ım birdaha böyle şeyler yaşatmasın inşallah :Saruboceq:
tekrar geçmiş olsun canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…