günaydınn bayanlarr.....
Günaydın kızlaaaaarrr opuyorumnanaktan
günaydın kızlar.....ben bu sabah neden mi bu kadar erkenciyim...egecik sağolsun 6 da dikti bizi ayağa..gece uyanmaları saymıyom..ben de uyku kalmadı ...nihayet uyudu da ben de foruma gırdım.uyanana kadar sizleyim
iyiym çok şükür bitanem.sen nasılsın??gunaydın fıstık nasılsın:dance:
Günaydın kızlaaaaarrr opuyorumnanaktan
neyse kimse konuşmuyo ben yine gelirim canlar
günaydınn bayanlarr.....
gunaydın canım senı burda gormek çok güzel:lepi:
neyse kimse konuşmuyo ben yine gelirim canlar
günaydın canım çevirim içisin diye sana sorayım dedim beta hcg değerim 92.3 çıktı bu ne anlama geliyor
günaydın canım çevirim içisin diye sana sorayım dedim beta hcg değerim 92.3 çıktı bu ne anlama geliyor
kız hamilesin :teytey::teytey: tebrik ederim, inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olur. darısı benim başıma aklinialirimsmile :lepi:
bebişin yola çıkmış geliyor demek... :lepi:
canımm tebrik ederimm...kaç gün geçti adetinn????
balııııııııııııııııııııııııııımmmm..... Şeniz günaydıııııııııııııııınnnnnnnn.... opuyorumnanaktanYawyuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm Şeniz
idrar testini 5.günde yaptım negatif çıktı ama içim huzursuzdu dün 6.günüydü kan tahlili yaptırdım bu sonuç çıktı .. canım çok sağol yaaa... allah olmayan isteyen bekleyen herkese yaşatsın bu mutluluğu..opuyorumnanaktan
günaydıın canııımmm... opuyorumnanaktangünaydın kızlaaaaar opuyorumnanaktan
balııııııııııııııııııııııııııımmmm..... Şeniz günaydıııııııııııııııınnnnnnnn.... opuyorumnanaktan
hayırlı uğurlu olsun..herşey yolunda gitsin inşallahh...kalp atışını duymadan çok fazla kimseye söyleme tatlım bence..dost tavsiyesi... yerimseniben
günaydıın canııımmm... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?