Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Al saba göbekkk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:

maşallahhhhhhhh maşallahhhh yiyim senin göbüşünün içindekini ben...cokacimcoook
cok tatlısın kuşum yaaaa inşallah büyüdüğü günlerinde resimlerini görürüzzsengözlerimebaksanab

ıyı gecelerr kızlarrrrr ben 2 kez asılama denedım yarın 13 gunum ama sancımm varr cokk korkuyrm buda tutmadı dıye tutsada sancı olurmuu.....

inşallah canım seninde göbüşünün resimlerini koyarsın birazcık büyüsün..

amann boşver evinemi bakan var sankim..sengözlerimebaksanab

İnşallah hayatım ben zaten Fatoşun aynısıyım..Aşerme kusma yok..
Bol bol yemek ve kilo var bir ay sonrasına bekleyın benı anacım Allah ın izniyle tabii

dur bak sana iki resim arasındaki 7 kilo farkı bul diye resim koycam az bekleee sempatiksalakcinni

saoll canımcım seninde çıkar yakındaaa

İnşallah canım hayırlısıyla siz 4.bitirin ben de 3olayım o zaman çıkar sanırımsam ufaktan ufaktan...

ilk resimde hamile kalmadan 15 gün önceydi 2 resim ise 2,5 aylık bile hamile değildim sempatiksalakcinni son halim zaten koydummm

Eklentiler

• $untitled.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $61178_440469453204_608193204_5087459_8142766_n.webp
    14 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
ıyı gecelerr kızlarrrrr ben 2 kez asılama denedım yarın 13 gunum ama sancımm varr cokk korkuyrm buda tutmadı dıye tutsada sancı olurmuu.....

iyi geceler canım..opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun inş. aşılamam tutmuştur.:Saruboceq:
canım genelde hamileliklerin ilk haftalarında kasık ağrısı normaldir..yani aynı adet sancısına benzer.boshayallersmile.o yüzden hamilelikmi yoksa adet belirtisimi fazla anlaşılmaz.
sen günü bekle inş. hamilesindir..:Saruboceq::CüvCüv:

oy maşallah hadi bakalım hem pembe hem senden çok umutluyum canlar...
Allah ım emeklerinizi bosa çıkarmasın ınsallah...

ay herkesler böle diyoooooo, ben korkuyorum yaaa olmucak diyekafamçokkarıştı çalış çalış vallahi bakalım napıcesss:teytey:

ilk resimde hamile kalmadan 15 gün önceydi 2 resim ise 2,5 aylık bile hamile değildim sempatiksalakcinni son halim zaten koydummm
evet canım yüzünden cok fark ediliyo kilo aldığın.alkisalkisalkis.
oy maşallah hadi bakalım hem pembe hem senden çok umutluyum canlar...
Allah ım emeklerinizi bosa çıkarmasın ınsallah...

aminn canım inş...:Saruboceq::Saruboceq:

amann boşver evinemi bakan var sankim..sengözlerimebaksanab

ee artık akşamda oldu yarın toplarım işim neee :roflol:

İnşallah hayatım ben zaten Fatoşun aynısıyım..Aşerme kusma yok..
Bol bol yemek ve kilo var bir ay sonrasına bekleyın benı anacım Allah ın izniyle tabii

seni çok sıkı çektim bennnn lülülülülülü

İnşallah canım hayırlısıyla siz 4.bitirin ben de 3olayım o zaman çıkar sanırımsam ufaktan ufaktan...

böle gidersen 3 ü beklemicen kuzu benimde pat die belli oluştuuu alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kimisinin iç karnı dar oluyomuş, 3. ayda başlıyo hakikaten çıkmaya...:CüvCüv:naniknanik

evet canım yüzünden cok fark ediliyo kilo aldığın.alkisalkisalkis.

şimdi dikkatli baktımda aslında zayıflıkta hiç yakışmıyormuş bana :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

dimi hatcemmmm

ay herkesler böle diyoooooo, ben korkuyorum yaaa olmucak diyekafamçokkarıştı çalış çalış vallahi bakalım napıcesss:teytey:

bişi yapmıcan bebik yapcannnn başka bişi istemiyoz sendennn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Doğru diyorsun canım benim bile belli olmaya başladı aslında ama aşırı değil.Ama dışarıdan anlaşılabiliyor az çok..Ay çek çek ben şikayetçi deilim kuzum...kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…