Hoşbulduk canımolumunekankayizsmile
İnşallah çok sağolasın...
Ay maşallah canım iyi olun tabii sen de bebişte...![]()
:1hug:
kızzzlar yaa bişi sorcemmm ben adetimin 3. Günü hormon testi yaptırmıştımm.. Dr. Sonuçlar normal demiş amaa hemşire bi arkadaş var değerlere bakıp yüksekolan değerler var dedi...değerleri size yazsam acaba bi bilginiz varmı...
Tsh 0,07
t3 3,01
t4 1,23
bunlar normalmişşş
fsh 9,38(yüksekmiş)
lh 6,81(yüksekmiş)
kızlar bi fikriniz varmı hamile kalmama engelmi??? Ben şunu biliyorum troidlerin az çalışması engelmişş ama çok çalışmasıda düşüğe ve çocukta zeka geriliğine sebepmişş şimdi benim bu değerlerim nasıl çokmu çalışıyo yani azmı çalışıyo bilemedim netten bakmaya çalıştım ama bişi anlayamadım??????
vallahi canım yardımcı olmak isterdim ama hiç bir bilgim yokkkk
hormon testi yaptırmadığım için ayşe olsaydı hemencik cevap verirdi sana
topiğimizin profesörü :)
ben çıktım görüşürüz kızlar
güle güle canım kendinize iyi bakın :)
yok yok çok konuşmadın.. iyi yapmışsın benimde arkdşımın kızları var 10 aylık.. ikizler.. ,
onların kıyafetlerini gönderdi bana en azından evde giydirmeye bi sürü eşya oldu..
hiçç gücüne gitmesin.. annem derdi,ki çocuğun yediği helal giydiği haram..
bende normal olucam aksilik olmassa ilki normaldi çünkü. ameliyat olmak istemiyorum
haklısınn ama ilk kıyafetlere baktığımda çok zoruma gitti, ilk çocuğum diyorsun kendin beğenip kendin almak istiyorsun...ama ne kadar alsak az bu bebişlere bence...çok hızlı büyüyolar...sen de biliyorsun kıyafetler o kadar da ucuz değil yani el yakıyo resmen... o yüzden fikrim değişti...
normal doğum duyunca seviniyorum yaaaa :) benim seçme şansım yok ya kendime yoldaş arıyorum :)))