• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Hoşbulduk canımolumunekankayizsmile
İnşallah çok sağolasın...
Ay maşallah canım iyi olun tabii sen de bebişte...:nazar:

:1hug:

kızzzlar yaa bişi sorcemmm ben adetimin 3. Günü hormon testi yaptırmıştımm.. Dr. Sonuçlar normal demiş amaa hemşire bi arkadaş var değerlere bakıp yüksekolan değerler var dedi...değerleri size yazsam acaba bi bilginiz varmı...

Tsh 0,07
t3 3,01
t4 1,23
bunlar normalmişşş
fsh 9,38(yüksekmiş)
lh 6,81(yüksekmiş)
kızlar bi fikriniz varmı hamile kalmama engelmi??? Ben şunu biliyorum troidlerin az çalışması engelmişş ama çok çalışmasıda düşüğe ve çocukta zeka geriliğine sebepmişş şimdi benim bu değerlerim nasıl çokmu çalışıyo yani azmı çalışıyo bilemedim netten bakmaya çalıştım ama bişi anlayamadım??????

vallahi canım yardımcı olmak isterdim ama hiç bir bilgim yokkkk
hormon testi yaptırmadığım için ayşe olsaydı hemencik cevap verirdi sana
topiğimizin profesörü :)

ben çıktım görüşürüz kızlar

güle güle canım kendinize iyi bakın :)

yok yok çok konuşmadın.. iyi yapmışsın benimde arkdşımın kızları var 10 aylık.. ikizler.. ,
onların kıyafetlerini gönderdi bana en azından evde giydirmeye bi sürü eşya oldu..
hiçç gücüne gitmesin.. annem derdi,ki çocuğun yediği helal giydiği haram..

bende normal olucam aksilik olmassa ilki normaldi çünkü. ameliyat olmak istemiyorum

haklısınn ama ilk kıyafetlere baktığımda çok zoruma gitti, ilk çocuğum diyorsun kendin beğenip kendin almak istiyorsun...ama ne kadar alsak az bu bebişlere bence...çok hızlı büyüyolar...sen de biliyorsun kıyafetler o kadar da ucuz değil yani el yakıyo resmen... o yüzden fikrim değişti...

normal doğum duyunca seviniyorum yaaaa :) benim seçme şansım yok ya kendime yoldaş arıyorum :)))

canım hiç bilgim yok ama normal değerleri,n üzerine çıkıyosa tiroit prolaktin ve progestan hormonları gebeliğe engel oluyor diye biliyorum ama bunlarında ilaçları var imkansız diye bişi yok

yani ablacım bu yüksek dediklerim mi gebeliğe engel ??

:1hug:

vallahi canım yardımcı olmak isterdim ama hiç bir bilgim yokkkk
hormon testi yaptırmadığım için ayşe olsaydı hemencik cevap verirdi sana
topiğimizin profesörü :)

güle güle canım kendinize iyi bakın :)

haklısınn ama ilk kıyafetlere baktığımda çok zoruma gitti, ilk çocuğum diyorsun kendin beğenip kendin almak istiyorsun...ama ne kadar alsak az bu bebişlere bence...çok hızlı büyüyolar...sen de biliyorsun kıyafetler o kadar da ucuz değil yani el yakıyo resmen... o yüzden fikrim değişti...

normal doğum duyunca seviniyorum yaaaa :) benim seçme şansım yok ya kendime yoldaş arıyorum :)))

evet haklısın işte bu yüzden giydiği haram diyolar ya.. deli paralar dönüyo bebek eşyalarında.
iyi yapmışsın boşver. bende şimdi ayıklıcam arkdşın gönderdiklerini. yıkancak ütülencek falan.
mis gibi olur işte güvendiğin birinden aldıktan sonra rahatlıkla giydirebilirsin.

senin nasıl olacak y.dışında direk normal oluyomuş sanırım da epiduralde mi olmuyo belden

kızzzlar yaa bişi sorcemmm ben adetimin 3. Günü hormon testi yaptırmıştımm.. Dr. Sonuçlar normal demiş amaa hemşire bi arkadaş var değerlere bakıp yüksekolan değerler var dedi...değerleri size yazsam acaba bi bilginiz varmı...

Tsh 0,07
t3 3,01
t4 1,23
bunlar normalmişşş
fsh 9,38(yüksekmiş)
lh 6,81(yüksekmiş)
kızlar bi fikriniz varmı hamile kalmama engelmi??? Ben şunu biliyorum troidlerin az çalışması engelmişş ama çok çalışmasıda düşüğe ve çocukta zeka geriliğine sebepmişş şimdi benim bu değerlerim nasıl çokmu çalışıyo yani azmı çalışıyo bilemedim netten bakmaya çalıştım ama bişi anlayamadım??????

Merhaba canım..
Bu konuda malesef benimde hiç bir bilgim yok.Bu testlerden sanırım hiç yaptırmadım.Ama yardımcı olacak birileri çıkar inşallah.İnşallah yolundadır hersey..

evet haklısın işte bu yüzden giydiği haram diyolar ya.. deli paralar dönüyo bebek eşyalarında.
iyi yapmışsın boşver. bende şimdi ayıklıcam arkdşın gönderdiklerini. yıkancak ütülencek falan.
mis gibi olur işte güvendiğin birinden aldıktan sonra rahatlıkla giydirebilirsin.

senin nasıl olacak y.dışında direk normal oluyomuş sanırım da epiduralde mi olmuyo belden

evet evet epidural oluyo...yani sen karar veriyorsun ona...
kasımda derslere başlıyoruz doktorumla :1: ıkınma dersleri

Merhaba canım..
Bu konuda malesef benimde hiç bir bilgim yok.Bu testlerden sanırım hiç yaptırmadım.Ama yardımcı olacak birileri çıkar inşallah.İnşallah yolundadır hersey..

tamam cnm sağol inşl. bişi yoktur ama dr normal demiş olsa söylerdi herhaldee..olmazsa başka bi dr a gitcem...kaydirigubbakcemile2

tamam cnm sağol inşl. bişi yoktur ama dr normal demiş olsa söylerdi herhaldee..olmazsa başka bi dr a gitcem...kaydirigubbakcemile2

Ben de senin gibi düşünüyorum.Yani doktor yüksek veya düşük bir değer görseydi mutlaka söylerdi.Niye söylemesin ki?Bence de sen istersen değerlerini bir başka doktora da göster en azından için rahat eder canım...

Ben de senin gibi düşünüyorum.Yani doktor yüksek veya düşük bir değer görseydi mutlaka söylerdi.Niye söylemesin ki?Bence de sen istersen değerlerini bir başka doktora da göster en azından için rahat eder canım...

bence deee merve haklı canım için rahat etsin başka doktora da göster

ceren beni ekleyebilirsin İdil İdoş

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben geldmmmmm
Gittim aldım sonuçlarımı çok şükür ki bebeğim iyiymiş test sonuçalrımız iyi çıkmış dedi doktor amcamızz

belleeeeeeeeeeeeeee herkes seni merak ediyordu canım nerelerdeydinnnn
kötü kediiii hoşgeldin canikom :)

merhaba tatlımm canım yazdım ama gormeyenler olmus sanırım neredeyse 1 haftadır hastayım grıp oldum ve cok agır gecırdım ılac kullanamadıgım ıcın :umursamaz: annem geldı ılgılendı sagolsun bol meyve bıtkı cayı fılan bıraz daha ıyıyım cok sukur bıde mıde bulantılarım var ara ara ole ıste gelemedım pek sositososito

Kızlar her birinize merhaba..
Bugün raporluyum ve evimdeyim..Yalnız bu hafta sabah bulantılarım daha da arttı sanki:bbo:
Sizler iyisiniz inşallah...

merve canım hayırdır neden raporlusun hastamısın yoksa sendeohaoldumsmile sabah bulantısına tuzlu leblebıyle cozdum canım sullu seyler tatlı seyler tuketme olumunekankayizsmile

ademerve, cerenankara, EMOS8935, idilcan+, mercan.a, ParadiesAngel, SariLale, Sedef35, Yavyum, yelizcem, zehsel
selam kızlarrr ıyı herkes dımııııııııııııopuyorumnanaktan

Tamam canım şimdiden dilerim hersey yolunda yolur..
Halledersin işlerini..Biz de merakla bekliyor olacağız.Hayırlı haberlerle gel inşallah.
Seni de bebişi de çok öptüm iyi geceleropuyorumnanaktan

saol canımcımmmmmmm olumunekankayizsmile

bencede şekerim... bebeğin uykusu gelmiştir çoktan . öptüm seni çokkkkkkkkkk:nazar:

boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile uuduk uyandık büyüdükkk

bende seni seviyom kuşummmmmmmm..Şeniz
hımm ee tabiki o zamanlar zayıflaman normal..bilmiyorumkismile
ama şimdi cok daha iyi böyle yakıştı bence sana kilo almak.:CüvCüv:.kırnında top yutmuş gibi olunca dahada güzel olicek.sırnaşık şey

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Back
X