Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

inşallahh baharımızda iyi annesi.. bakim bi albüme olumunekankayizsmile

ay kızlar çok mutlu oldum yaaaa
devlet doğum için prim verecektii, hesabımız biraz para görsün dimiii...
ev değiştirdik eşyaları filann yeniledik...o kadar masraf ettikk bebişimin herşeyini alabileceğim artık oleyyyyyy kaydirigubbakcemile2

selam kızlarrrrrrrrrr

selam canımmm hoşgeldinn kız sen daha doğurmadın mı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeldinn canikommm
ay zehsell 39 olmuşsun bitmiş ya kuşummmmkaydirigubbakcemile5
nasılsın nasıl hissediyosunnn korkuyomusun normalmi olcak doğum kafamçokkarıştı

hosbulduk canımmm ıyıyım sen nasılsın tatlım tuhaf hıssedıyorum kendımı karısıgım çok bu aralar canım heyecanlıyım normalı beklıcem son güne kadar bakalım dogarsa dogacak oglum dogmazsa mecbur sezeryan bu arada özel mesajlarına baksan bı canım

ohhhh ne güzel çok sevindim canımmmm para lazım tabi masraf çookk

albüme baktım çok cici şeyler almışsın kızına
bak çok para verme eşyalara çokda alma inan giyilmeden olmayanlar çok oluyo
birde ucuz al yani evde giydirmeye daha çok eşyaya ihtiyacın olacak..Şeniz

tamam ablammm bide raporda şey yazıyomuş ultrason raporunda belirgin gebelik izlenmedii

bakıyorum hemen olumunekankayizsmile

Kızlar her birinize merhaba..
Bugün raporluyum ve evimdeyim..Yalnız bu hafta sabah bulantılarım daha da arttı sanki:bbo:
Sizler iyisiniz inşallah...

ya evet haklısın yengemden biliyorum zavallım ilk hamileliğinde o heyecanla bi sürü şey almıştı, çoğu da olmadı yiğenime zaten... :) ders alıyorum etraftan yaniii

üstelik ablamın eltisi bana 10 poşet kıyafet göndermişş kızının kıyafetlerini onları da kullanıcam.... yerimseniben önce zoruma gitti kıyafetlere bakınca ama cici şeyler de var en beğendiklerimi seçtimm onları da kullanırım dimi amaaaa ayşenin dediği gibi bebek bu , kusarr da s*çarr daaaa

bu para iyi oldu oda takımını alabileceğim baharımınn opuyorumnanaktan

o resimde gördüğün bazı kıyafetleri babası aldı benden habersiz

ay ben çok mu konuştum yaaaa :)))))

yok canım sezeryan olacak olsam çoktan olmustum normal dogumu beklıyoruz son güne kadar olmazsa sezeryan olucam

en iyisi canımmmm ben de normal doğum istiyorum zaten seçme şansım yok

sedefim sen sezeryan mı olcan kuşum

Bugün raporluyum ve evimdeyim..Yalnız bu hafta sabah bulantılarım daha da arttı sanki:bbo:

merhaba canımmm hoşgeldinnnn
geçmiş olsun umarım çabuk geçer bu bulantıların :)
ben kendi adıma çok iyiyimmmmmmmmmmm :)

Hoşbulduk canımolumunekankayizsmile
İnşallah çok sağolasın...
Ay maşallah canım iyi olun tabii sen de bebişte...

kızzzlar yaa bişi sorcemmm ben adetimin 3. Günü hormon testi yaptırmıştımm.. Dr. Sonuçlar normal demiş amaa hemşire bi arkadaş var değerlere bakıp yüksekolan değerler var dedi...değerleri size yazsam acaba bi bilginiz varmı...

Tsh 0,07
t3 3,01
t4 1,23
bunlar normalmişşş
fsh 9,38(yüksekmiş)
lh 6,81(yüksekmiş)
kızlar bi fikriniz varmı hamile kalmama engelmi??? Ben şunu biliyorum troidlerin az çalışması engelmişş ama çok çalışmasıda düşüğe ve çocukta zeka geriliğine sebepmişş şimdi benim bu değerlerim nasıl çokmu çalışıyo yani azmı çalışıyo bilemedim netten bakmaya çalıştım ama bişi anlayamadım??????

tamam ablammm bide raporda şey yazıyomuş ultrason raporunda belirgin gebelik izlenmedii

dedimya eğer adete çok yakın yumurtlamışsa ult.da çıkması imkansız,
geç döllenme bu oluyo işte. testlerde çıkmayabiliyo

geçmiş olsun kuzum ya limon tuz tbeni tek kesen şeydi :))

yok yok çok konuşmadın.. iyi yapmışsın benimde arkdşımın kızları var 10 aylık.. ikizler.. ,
onların kıyafetlerini gönderdi bana en azından evde giydirmeye bi sürü eşya oldu..
hiçç gücüne gitmesin.. annem derdi,ki çocuğun yediği helal giydiği haram..

bende normal olucam aksilik olmassa ilki normaldi çünkü. ameliyat olmak istemiyorum

canım hiç bilgim yok ama normal değerleri,n üzerine çıkıyosa tiroit prolaktin ve progestan hormonları gebeliğe engel oluyor diye biliyorum ama bunlarında ilaçları var imkansız diye bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…