Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldmmmmm
Gittim aldım sonuçlarımı çok şükür ki bebeğim iyiymiş test sonuçalrımız iyi çıkmış dedi doktor amcamızz
GÜNAYDIN KIZCELERİM HAYIRLI SABAHLAR..opuyorumnanaktan
NANEM canım ben başladım çalışmalara 3 gündür çalışıyorum allahım inş. vesile kılar bu ay meleğime kavuşurum..:Saruboceq:
seninde ilişki olmamasına üzüldüm belki vesile olacktı preseed ve eşinin ameliyat olmasına gerek kalmayacaktı..boshayallersmile
ama eşinede baskı yapmamam iyi olmuş sonucta o daha henüz psikolojisini toparlamamış belliki..:umursamaz:
inş. en kısa zamanda aklını başına alır ve hem seni hemde kendini üzmez bu kadar..:sinifsinif:
benimde koçişim ilk başlarda almak istemedi ama 3. ayın sonunda zorla ben aldım inş. olurda yüzüm kara cıkmaz.sırnaşık şeysırnaşık şey
neyse canlar ben kacar koçişim yeni geldi..akşamki ekşınları halledemedik:kedi::kedi: şimcik halledelim gelirim yine sonra..aklinialirimsmile
öptüm hepinizi baş başşş![]()
Ben geldmmmmm
Gittim aldım sonuçlarımı çok şükür ki bebeğim iyiymiş test sonuçalrımız iyi çıkmış dedi doktor amcamızz
siyah renge boyat bence.
Ben geldmmmmm
merhaba tatlımm canım yazdım ama gormeyenler olmus sanırım neredeyse 1 haftadır hastayım grıp oldum ve cok agır gecırdım ılac kullanamadıgım ıcın :umursamaz: annem geldı ılgılendı sagolsun bol meyve bıtkı cayı fılan bıraz daha ıyıyım cok sukur bıde mıde bulantılarım var ara ara ole ıste gelemedım pek sositososito
merve canım hayırdır neden raporlusun hastamısın yoksa sendeohaoldumsmile sabah bulantısına tuzlu leblebıyle cozdum canım sullu seyler tatlı seyler tuketme olumunekankayizsmile
canım ben hep söyleyecek oluyorum unutuyorumm.emoşun son bakılan kan sonuçlarının tarihine bir daha baktırsınn.bak hilmi_fatmanında başına geldi..ilk önce bir önceki ayın sonuçlarını görüp negatif demişler..banada telefonda negatif demişlerdi.bende hayır sonucu aldım 220 dedimm.he o öneceki kan sonuçlarıymış dediler..nolur nolmaz..emineye ulaşabiliyosan söyle..bidaha arasın....kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bişi sorucam şimdi emoşla konuştummm doktordan yeni çıkmış doktor altann muayenede çok ufak bi yuva gördüm demiş ve farlutal die bi ilaç vermiş kullan bunu adet olmassan gel demişşş.şimdi doktorun yuva dedigi şey kesemi ve bu ilacı kullanmasında bi sakınca olurmu
kızzzlar yaa bişi sorcemmm ben adetimin 3. Günü hormon testi yaptırmıştımm.. Dr. Sonuçlar normal demiş amaa hemşire bi arkadaş var değerlere bakıp yüksekolan değerler var dedi...değerleri size yazsam acaba bi bilginiz varmı...
Tsh 0,07
t3 3,01
t4 1,23
bunlar normalmişşş
fsh 9,38(yüksekmiş)
lh 6,81(yüksekmiş)
kızlar bi fikriniz varmı hamile kalmama engelmi??? Ben şunu biliyorum troidlerin az çalışması engelmişş ama çok çalışmasıda düşüğe ve çocukta zeka geriliğine sebepmişş şimdi benim bu değerlerim nasıl çokmu çalışıyo yani azmı çalışıyo bilemedim netten bakmaya çalıştım ama bişi anlayamadım??????
Ben geldmmmmm
Ekledim canım kabul et adım oya
BENDE GÖRÜŞMEK İSTEIM banada atsana canım
kıslarr selamm tekrardannn sizce bana hangi saç rengi yakışır yaaa karar veremedimdeee
Hoşgeldin canım...
Çok güzel!herşey yolunda ve bebiş gayet sağlıklı maşallah
Çok sevindim canım dilerim de hep böyle gider...
oh ohh çok sevindim tatlım ya...maşallah bebişine face'de gördüm ne kadar büyümüş senin sıpa öle ya daha dün miniminnacıktı...
aman nazar degmesin balımmmm![]()
kızlar ben çıktımmm size iyi muhabbetler azıcık uyuyayımm çok uykum varrrr yine :)
kızlar ben çıktımmm size iyi muhabbetler azıcık uyuyayımm çok uykum varrrr yine :)
özel mesaj attım canım sana facebook ıcın sen yenımısın canım egeryenıysen hosgeldınnzemuszemus
canım ben hep söyleyecek oluyorum unutuyorumm.emoşun son bakılan kan sonuçlarının tarihine bir daha baktırsınn.bak hilmi_fatmanında başına geldi..ilk önce bir önceki ayın sonuçlarını görüp negatif demişler..banada telefonda negatif demişlerdi.bende hayır sonucu aldım 220 dedimm.he o öneceki kan sonuçlarıymış dediler..nolur nolmaz..emineye ulaşabiliyosan söyle..bidaha arasın....
canım fsh yumurta rezervini gösteriyor..nette okuduğum kadarıyla 10 ve üzeri pek iyi değil, 6-10 arası iiyi, 6ve aşağısı çok iyi demek..
lh ve fsh nin birbirinin iki katı olmasıda yumurtlama bozukluğu anlamına geliyor..lh ve fsh nin oranlarının birbirine yakın olması gerekiyor..bak benimde oranları yaklaşık 2 katıydı..klomenle yumurtladım.. böyle işte canım.. yerimseniben
çook sevindimmm... kaydirigubbakcemile2
kızlar kıme yazdınız bunları alıntı yaparak yazarsanız daha aydınlatıcı olacak tatlıslarsempatiksalakcinni
kahve karamel tonlarını denedınmı hıc canımbayanssulusmile
hoşşgeldinn canımm ohh ohhh maşallah sonuçlarda iiymişşş![]()
çook sevindimmm... kaydirigubbakcemile2
Ben geldmmmmm
Oyy kuzum çok teşekkür ederimmm... çabuk büyüyomuş sende bu ay hamiş olursun inşAllahhhh hatcem ve sen saglam adımlarla gelin elimi uzttımmmm kaydirigubbakcemile3
yani canım ben anlamadım çok özür ama benim yumurtlama bozukluğu mu var yoksa sonuçlar iyimi yani şu yüksek yazdıklarım normal mi yani ????canım fsh yumurta rezervini gösteriyor..nette okuduğum kadarıyla 10 ve üzeri pek iyi değil, 6-10 arası iiyi, 6ve aşağısı çok iyi demek..
lh ve fsh nin birbirinin iki katı olmasıda yumurtlama bozukluğu anlamına geliyor..lh ve fsh nin oranlarının birbirine yakın olması gerekiyor..bak benimde oranları yaklaşık 2 katıydı..klomenle yumurtladım.. böyle işte canım.. yerimseniben