• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim canımmm Darısı size inşAllahhhhh

Oyy kuzum çok teşekkür ederimmm... çabuk büyüyomuş sende bu ay hamiş olursun inşAllahhhh hatcem ve sen saglam adımlarla gelin elimi uzttımmmm kaydirigubbakcemile3

Amin canım inşallah o günlerde gelir..Biz de böyle güzel haberler veririz...:Saruboceq:

yani ablacım bu yüksek dediklerim mi gebeliğe engel ??

canım normal aralıkları bilmiyorum benim bildiğim 3tane hormonun tıptaki kısaltmalarını da bilmiyorum ama muhtemelen bu hormon testleri yapılmıştır sana. dr bişi sölemediyse normaldir herşey ama normal değerden yüksek bile çıksa ilaçlarla hamile kalabiliyosun olumunekankayizsmile

evet evet epidural oluyo...yani sen karar veriyorsun ona...
kasımda derslere başlıyoruz doktorumla :1: ıkınma dersleri

ha o iyiymiş bari yoksa çok zor direk normal sempatiksalakcinni
ne dersi kız o an geldiğinde elinde olmadan ıkınıyosun tecrübe konuşuyo bakeyvahedigeldismile

Tamam canımcım dikkate alıcam..
Kocişe akşam eve gelmeden sipariş vereyim o zaman..Hem severim ben turp u zatenkaydirigubbakcemile3

turp gaz yapar ama sen bilirsin yinede canım. en iyisi limon azcıkda tuz..

Ben geldmmmmm
Gittim aldım sonuçlarımı çok şükür ki bebeğim iyiymiş test sonuçalrımız iyi çıkmış dedi doktor amcamızz

hoşşşgeldinnnnnn maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh erkekime kaydirigubbakcemile3

ademerve, cerenankara, EMOS8935, idilcan+, mercan.a, ParadiesAngel, SariLale, Sedef35, Yavyum, yelizcem, zehsel
selam kızlarrr ıyı herkes dımııııııııııııopuyorumnanaktan

selammm canım hg.. iyiyim şükür sen nasılsın

masallah sızee pamuk sekerlerı ınsallah hep boyle devam eder canım opuyorumnanaktan
saol kuzucum darısı size inşAllahhh

olumunekankayizsmile saol balım benimmm opuyorumnanaktan
ama bu ay yumurtlama günlerinde kociş çalışmak istemedi bende üzerine gitmek istemedim anlayacagın pressede'de kullanamadım artık bakalım birdahaki aya kullanmak nasip olur belki...
ben bu ay bi hatceden bide pembeden çok umutluyum inşallah ikisindende güzel haberler alırız... :Saruboceq:

sen hatce pembe karasu bu ay geleceksini inanıyorum bennnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Yumurtlama günüyle falan alakalı dil zamanı gelmiştir belkiiiii

hoşşşgeldinnnnnn maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh erkekime kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk şekerparemmmmm

erkek diye diye erkek olucak sanırsam kız olursa da şok geçirip bayılırım herhaldee akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

ben şu saglık ocagına gideyim hergün arıyorlar nerden ögrendiler hamile oldugumu bilmiyorum ama bi gideyimde rahatlasınlar :))))

ayyyy yanlış yasmışımm yaaa çikolata kahve dicektimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende dıyom ne dıyo bu kız ya yok hıc denemedım ama suan kahme karamel hahahahah:roflol:

ben şu saglık ocagına gideyim hergün arıyorlar nerden ögrendiler hamile oldugumu bilmiyorum ama bi gideyimde rahatlasınlar :))))

ivett benıde arıyolarrr devamlı cagırıyolar gel form doldurcazz dıyolar yıdıler benı yıdılerrrguclubacismile

ayyyy yanlış yasmışımm yaaa çikolata kahve dicektimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

karamel yap ozaman canım bence daha guzel olur yuzune parlaklık verır esmer ısen.bende sarışınım çok fazla olmamakla:) bende bayramdan önce boyatıcam.bal köpüğü rengine veya sinem kobal ın saç rengıne sence bu renkler nasıl bıde saçlarım çok dökülüyo bugunlerde....

Git canım git...Rahat edemezler sen gitmedenkaydirigubbakcemile3
Dün ben de hem rapor aldım hem de doldurduk o formu iyi de oldu bir taşla iki kuş:)

karamel yap ozaman canım bence daha guzel olur yuzune parlaklık verır esmer ısen.bende sarışınım çok fazla olmamakla:) bende bayramdan önce boyatıcam.bal köpüğü rengine veya sinem kobal ın saç rengıne sence bu renkler nasıl bıde saçlarım çok dökülüyo bugunlerde....

valla balım rfotografını görmedigimmm için bişi diemicem ama bal köpügü rengi çok hoşş..ya evet bendede var o saç dökülmesiii 2 aydırr falannnn.ama sanırım benimkinin sebebi kürtajla alakalı bi hormonmu ne çok yükseliomuş hamileyken ve dogumdan sonrada birden düştügü için saç dökülmesi yapomuşşş

Son düzenleme:
Merhabaa kızlaaarr :)

Ay bugun işe geç kaldım saat tam 10,15 de geldim e dündne de işlerim vardı

hepsini halledip giriym foruma dedim saat 14,11 oldu akşam oldu yaaa :lepi:

ee napiyosunzu bakalım :)

Fatoşcum dün gece mı görmustum bıyerlerde buluşuyrouz yazmışsın
bulamadım şimdi ben cumartesi pazar uygunum ama cumartesi olsa perfect olur
pazar günü de takılırım :)))

Smartcım çok çok geçmiş olsun İnşallah kolay atlatır :teselli:
aklıma geldikçe nasıl üzülüyorum Allah klaylık versin ona :teselli:

Emoşumm başak bi doktorada gitsin isterse yaa hamıle olsa farlutral verirlermi ader söktrücü o
ya yumurtası kistleşti onun yada başka bi olay var doktoru da nabza göre şerbet veriyo gibi geldi bana işkillendim

1
kızzzlar yaa bişi sorcemmm ben adetimin 3. Günü hormon testi yaptırmıştımm.. Dr. Sonuçlar normal demiş amaa hemşire bi arkadaş var değerlere bakıp yüksekolan değerler var dedi...değerleri size yazsam acaba bi bilginiz varmı...

Tsh 0,07
t3 3,01
t4 1,23
bunlar normalmişşş
fsh 9,38(yüksekmiş)
lh 6,81(yüksekmiş)
kızlar bi fikriniz varmı hamile kalmama engelmi??? Ben şunu biliyorum troidlerin az çalışması engelmişş ama çok çalışmasıda düşüğe ve çocukta zeka geriliğine sebepmişş şimdi benim bu değerlerim nasıl çokmu çalışıyo yani azmı çalışıyo bilemedim netten bakmaya çalıştım ama bişi anlayamadım??????

canım troid için söyleyim az olmasıda çok olmasıda hamıle kalmaya engel

ama devamlı ilaç kullanman lazım normal sevıyede kalması için
normal sevıyesı bozulmazsa sorun yok bebekte gelişim zeka geriliği fln yapmaz
hamıleyken ilacını kullanamzsan yapar...

troid genel olrk nromal gibi canım ama kafam t4 e takıldı ben tahlılyaptırdıgımda
t4 degerım t3 e yakındı ve bana da nroımal demişlerdi :uhm: anlam veremedım

fshh ve lh hakkında pek bılgım yok ama yavyum çok guzel anlatmış öğrendim :))

yani canım ben anlamadım çok özür ama benim yumurtlama bozukluğu mu var yoksa sonuçlar iyimi yani şu yüksek yazdıklarım normal mi yani ????

CANIM BİLEMİYORUMKİ..BEN DEĞERLER HAKKINDA BİLDİKLERİMİ SÖYLEDİMM.AMA KÖTÜ GB GELMEDİ BANA..SEN EN İYİSİ ADETİNİN 12. GÜNÜ YUMURTA TAKİBİ YAPTIR..EN İYİ SONUÇ O OLUR.ULTRASONLA BAKTIR...EĞER 12. GÜN GELİŞMEKTE OLAN Bİ YUMURTA VARSA,,BOYUTU FALAN İYİYSE GÜZEL..AMA KÜÇÜKSE YUMURTALARIN DEMEKKİ BOZUKLUK VAR.. O ZAMAN KLOMEN ALIRSIN...
BENDE İLK ÖYLE BAŞLAMIŞTIM TEDAVİYE..9. GÜNMÜYDÜNEYDİ..HİÇ ÖYLE GÜZEL GELİŞEN YUMURTAN YOK DEDİ..
SONRA KLOMEN VERDİ..O AY Bİ TANE İKİNCİ AY 3 TANE YUMURTAM OLDU.SONRA BIRAKTIM İLACI EŞİM YANIMDA DEĞİL DİYE...
AYYY NERDEN NEREYE UÇTUM..BÖYLE İŞTE TATLIM.. yerimseniben

Gittiğin hastane adres bilgine göre sağlık ocağına bildirimde bulunuyo canım :)

git tabi gitmen lazım hem kendi aşılarını hemde bebeğinin aşılarını vurdurcaksın

sağlık ocağında şimdiden kaydın başlasın...ayrıca sağlık ocagınakı ebeye her zaman

gidip muayenede olabılırsın :))

valla balım rfotografını görmedigimmm için bişi diemicem ama bal köpügü rengi çok hoşş..ya evet bendede var o saç dökülmesiii 2 aydırr falannnn.ama sanırım benimkinin sebebi kürtajla alakalı bi hormonmu ne çok yükseliomuş hamileyken ve dogumdan sonrada birden düştügü için saç dökülmesi yapomuşşş

acaba bende hamılemıyım acaaba ondan olabılır mı felaket dokuluyo ya korkuyomda tekrardan boya surmeye.benım 2 gun geçti gunum hala test yapmadım korkumdan olumsuzluk olur dıye cumaya kadar beklıcem sende net bal köpüğü resmı varsa eklermısın canım

Back
X