Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Merhabaa kızlaaarr :)

Ay bugun işe geç kaldım saat tam 10,15 de geldim e dündne de işlerim vardı

hepsini halledip giriym foruma dedim saat 14,11 oldu akşam oldu yaaa :lepi:

ee napiyosunzu bakalım :)

hoşgeldin ballımmmmmmm opuyorumnanaktan
hayırdır niye işe geç kaldın aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

hoşgeldin ballımmmmmmm opuyorumnanaktan
hayırdır niye işe geç kaldın aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

hoşbulduk canım :)
ay yok şeker yaa nerde ıkı gundur kasıkalrım ağrıyo dun neysekı biraz daha hafifti
ağrım ama bugun hiç yok gibi :))) dün akşam wc ye gittim bi baktım anam yımırtam
çatlamış :)
sonra ağrı baya azaldı zaten yanı kasıkalrım ağrıdığı için ekşın mekşın olmadı
kocişimde çok yorgundu geldi uyudu gece kaldırdım sabaha kadar ders çalıştı sabahta gıderken benı uyandırmıstı
ama ben gene yatınca hoppp uyyakalmışım :))) öle işte belki bu akşam kendımı
iyi hissedersem şaparız haftasonu çok yaramazlık yaptık o stoktan tüketiyoruz sımdı :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
stoktan tüketiyomuş Allah seni napmasın kızzzzz kaydirigubbakcemile3

ZATEN DR NORMAL DEMİŞTİDE FHS VE LH YÜKSEK ÇIKINCA KAFAM KARIŞTI O YÜZDEN Bİ SORAYIM TEŞKLER CANM YANITIN İÇİN....ŞenizŞeniz

TAMAM CANIMM DEDİĞİN GİBİ ULTRASONLA BAKTIRIRIM.. TEŞK EDERİM CNM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN ŞenizŞeniz

TAMAM CANIMM DEDİĞİN GİBİ ULTRASONLA BAKTIRIRIM.. TEŞK EDERİM CNM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN ŞenizŞeniz

RİCE EDERİM.NEDEMEKK.. Şeniz
ÇOCUK İSTİYOSAN İLK AŞAMADA BU ÇOK ÖNEMLİ.HORMON TAHLİLİ YAPTIRMIŞSIN..ŞİMDİ YUMURTA GWELİŞİP GELİŞMEDİĞİNE BAKTIR..12.GÜNN..UNUTMAA..EĞER HERŞEY YOLUNDAYSA SÜPER..DEĞİLSE GELİŞMESİ İÇİN İLAÇ YAZAR..
Bİ KAÇ AYDA ÖYLE DEVAM EDERSİNİZ..İNŞALLAH OLUR AMA DİYELİMKİ OLMADI SONRA EŞİN TEST YAPTIRIR..ONDADA SORUN YOKSA SON AŞAMA TÜPLERİNE BAKTIRIRSINN...İNŞALLAHH HİÇÇ SORUN YOKTUR..12.GÜN UNUTMA..TAMAMMII.. yerimseniben

Son düzenleme:

TAMAM CANIM 12.GÜNvereliniortak BU ARADA EŞİMDEN TEST İSTEDİ AMA EŞİMİN Bİ TÜRLÜ FIRSATI OLMADI AMA ŞU ADETİM Bİ GELSİN BAKALIM 12.GÜNE HEM EŞİMİN TEST YAPILMIŞ OLUR İNŞALLAH HEMDE YUMOŞLARIMA BAKTIRIRIMalkisalkisalkisalkisalkisalkis

vereliniortak :))))))))))))

Son düzenleme:
kızlarr bu gün doktora gittim önce alttan bakıldı rahimde kalınlaşma varmıışş sonra ultrosona girdimm ve doktorum minik bir yuvanın olduğunu söyledi ve farlutal adlı bir ilaç verdi eğer gebelik sağlıklıysa gelişir bebk ama deilse atarsın kanamayla dedi ama ben bu ilacı içmekte terddütteydim içmek gelmedi içimden ve kafama bide bu yuvanın kese olup olmadığı takıldı bende tekarar aradım az önce ve keseymiş ama çok küçük dedi bunun gelişebileceğini yada gelişemeyim kanama olarak atılacağını söledi bende ilacı kullanmam şartmı dedim oda istersen kullanma bekle 1 hafta 10 gün daha dedi sonra gel bakalım eğer kese büyümediyse kullanırsın dedii durum bu arkadaşlarr 2 gün önceki kan tahlilim yine1,20 çıktı ilk yaptırdığımda aynıydıı bu ne yaaa anlam veremedim nadir durumlarda bazı kadınlarda ilk 3 ay çıkamayabiliyomuş ne kanda ne idrarda sizce banada bumu denk geldii acaba mafoldumben

CANIM İNŞALLAH KESEN GELİŞİR YAAA..ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH:Saruboceq:

ayy canım benim ya inş.bebiş vardır sağlıklıdır vede annesine sıkı sıkı tutunur:Saruboceq:
dualarımız seninle tatlım:teselli:

ayy canım benim ya inş.bebiş vardır sağlıklıdır vede annesine sıkı sıkı tutunur:Saruboceq:
dualarımız seninle tatlım:teselli:

CANIM İNŞALLAH KESEN GELİŞİR YAAA..ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH:Saruboceq:

çok saolun kızlarr yaa inşallahh bidahaki gittiğimizde büyümüş olur sanırım sağlıksız gebelik yada geç döllenme ama inşallah sağlıklı ve geç döllenmedir:gitme:

Merhaba arkadaşlar...
Yazdıklarınızı tek tek okudum;kimi yerde duygulandım; kimi yerde güldüm.
Tek tek alıntı yapıp cümleleri toparlayabilecek ücüc kendimde bulamadığımdan
toplu teşekkür etmek istedim.
Hakikaten stres dolu bir ay yaşadım;özellikle son bir haftası çok daha yoğundu.
Bu süreç boyunca sizleri çok meşgul ettim.Kimi zaman kızdırdım kimi zamanda merakta bıraktım
ama hep yanımda oldunuz...
Tekrar tekrar teşekkür ederim.Burayı asla sanal bir ortam gibi görmek istemedim en başından beri
ve elimden geldiğince benim gibi düşünen insanları aramıza almaya çalıştım.
Bu kadar süreçten sonra bakıyrum ki bunu çok güzel başarmışız.
İnsan en yakınına bile anlatamadıklarını paylaşabiliyor burada.Hele ki benim gibi kendini açma
konusunda sıkıntılı olan birine bile bunu yaptırabildiğinize göre herbiriniz bir birinden değerli ve yeri geldiğinde kendinden çok başkasını düşünebilen insanlarsınız...

Umarım hayatın bir yerlerinde tanışırız...
Tekrar çok ama çok teşekkür ediyorum.
Dualarım sizlerle;herşeyin her zaman hakkımızda hayırlısı olsun...

Şu "teşekkür et" kısmı daha önce çıksaymış keşke;teşekkür etmek istediğim o kadar çok kişi vardı ki!olumunekankayizsmile

canım benim aynı şeyi bende düşünüyorum, arkadaşlık bile değil daha üst sewiyede topiğimiz. ben burda konuşup paylaştıkça güç alıyorum. sen iyi olda şimdi, gerisi hikaye...
opuyorumnanaktan:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…