teşekkür ederim canımmm Darısı size inşAllahhhhh
Oyy kuzum çok teşekkür ederimmm... çabuk büyüyomuş sende bu ay hamiş olursun inşAllahhhh hatcem ve sen saglam adımlarla gelin elimi uzttımmmm kaydirigubbakcemile3
yani ablacım bu yüksek dediklerim mi gebeliğe engel ??
evet evet epidural oluyo...yani sen karar veriyorsun ona...
kasımda derslere başlıyoruz doktorumlaıkınma dersleri
Tamam canımcım dikkate alıcam..
Kocişe akşam eve gelmeden sipariş vereyim o zaman..Hem severim ben turp u zatenkaydirigubbakcemile3
Ben geldmmmmm
Gittim aldım sonuçlarımı çok şükür ki bebeğim iyiymiş test sonuçalrımız iyi çıkmış dedi doktor amcamızz
ademerve, cerenankara, EMOS8935, idilcan+, mercan.a, ParadiesAngel, SariLale, Sedef35, Yavyum, yelizcem, zehsel
selam kızlarrr ıyı herkes dımııııııııııııopuyorumnanaktan
masallah sızee pamuk sekerlerı ınsallah hep boyle devam eder canım opuyorumnanaktan
saol kuzucum darısı size inşAllahhhmasallah sızee pamuk sekerlerı ınsallah hep boyle devam eder canım opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile saol balım benimmm opuyorumnanaktan
ama bu ay yumurtlama günlerinde kociş çalışmak istemedi bende üzerine gitmek istemedim anlayacagın pressede'de kullanamadım artık bakalım birdahaki aya kullanmak nasip olur belki...
ben bu ay bi hatceden bide pembeden çok umutluyum inşallah ikisindende güzel haberler alırız... :Saruboceq:
hoşşşgeldinnnnnn maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh erkekime kaydirigubbakcemile3
sen hatce pembe karasu bu ay geleceksini inanıyorum bennnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Yumurtlama günüyle falan alakalı dil zamanı gelmiştir belkiiiii
yok canımm denemedimmm ama şu anda saçımda kahve karamel varrr
ben şu saglık ocagına gideyim hergün arıyorlar nerden ögrendiler hamile oldugumu bilmiyorum ama bi gideyimde rahatlasınlar :))))
ayyyy yanlış yasmışımm yaaa çikolata kahve dicektimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben şu saglık ocagına gideyim hergün arıyorlar nerden ögrendiler hamile oldugumu bilmiyorum ama bi gideyimde rahatlasınlar :))))
ayyyy yanlış yasmışımm yaaa çikolata kahve dicektimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende dıyom ne dıyo bu kız ya yok hıc denemedım ama suan kahme karamel hahahahah:roflol:
karamel yap ozaman canım bence daha guzel olur yuzune parlaklık verır esmer ısen.bende sarışınım çok fazla olmamakla:) bende bayramdan önce boyatıcam.bal köpüğü rengine veya sinem kobal ın saç rengıne sence bu renkler nasıl bıde saçlarım çok dökülüyo bugunlerde....
kızzzlar yaa bişi sorcemmm ben adetimin 3. Günü hormon testi yaptırmıştımm.. Dr. Sonuçlar normal demiş amaa hemşire bi arkadaş var değerlere bakıp yüksekolan değerler var dedi...değerleri size yazsam acaba bi bilginiz varmı...
Tsh 0,07
t3 3,01
t4 1,23
bunlar normalmişşş
fsh 9,38(yüksekmiş)
lh 6,81(yüksekmiş)
kızlar bi fikriniz varmı hamile kalmama engelmi??? Ben şunu biliyorum troidlerin az çalışması engelmişş ama çok çalışmasıda düşüğe ve çocukta zeka geriliğine sebepmişş şimdi benim bu değerlerim nasıl çokmu çalışıyo yani azmı çalışıyo bilemedim netten bakmaya çalıştım ama bişi anlayamadım??????
yani canım ben anlamadım çok özür ama benim yumurtlama bozukluğu mu var yoksa sonuçlar iyimi yani şu yüksek yazdıklarım normal mi yani ????
valla balım rfotografını görmedigimmm için bişi diemicem ama bal köpügü rengi çok hoşş..ya evet bendede var o saç dökülmesiii 2 aydırr falannnn.ama sanırım benimkinin sebebi kürtajla alakalı bi hormonmu ne çok yükseliomuş hamileyken ve dogumdan sonrada birden düştügü için saç dökülmesi yapomuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?