hıhhhhh:umursamaz::umursamaz:bende yazdım iştee banada uğurlu gelir inşallah:d
biliyom kızz sonlandıgını Allah seni napmasın...zaten 2 hamileliğinde sonlandıgı için bundan sonrası için saglıklı sıhhatli bir hamilelik geçirrsin diye şeetmiştim:))
saol canım okudum birazını...güzel bilgiler var
bebeklerin gelişimi konusunda bilgi veriyor bu kitap..bebekleri sakinleştirmek için neler yapılmalı diye bilgiler var...çok basit yöntemler sunmuş dr.harvey karp..
heyyyyyyyyyyyyyyyyy ballarr ben geldim ama maalesef bel ağrısı çekiyorummm pek iyü deilimm vee acukk yatıcammm az birazzz sonra gelicemmm
enee ben yanlış anlamışım benim devrelerım yanmöış en birinci sen oldun kaydirigubbakcemile3
heyyyyyyyyyyyyyyyyy ballarr ben geldim ama maalesef bel ağrısı çekiyorummm pek iyü deilimm vee acukk yatıcammm az birazzz sonra gelicemmm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bana 100 puan sana 0...ne biçimde bilemedin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aaa kıslarrr sizede sölimmdeee içimdede kalmasınnnn adil ışıkta çokk cici şeylerr varrr böleee tiftik ipten bayıldımm beennnn
aaa kıslarrr sizede sölimmdeee içimdede kalmasınnnn adil ışıkta çokk cici şeylerr varrr böleee tiftik ipten bayıldımm beennnn
ayşeee kısssssssssss alemsin yaaa çok güldüm "eyyyyyyy topik ...oyarımwalla:):):)::)
selam kızlarrrrrrrrrrr
ay şu uykudan gözlerimi açamıyorum yaaa
bıraksan 24 saat uyucam...daha yeni kalktım ama yatsam uyurum yine :))
ben en iyisi dereotlu poğaça yapayım kahvaltıya..akşam üstü de ben tırtıklarım biraz :))
hadii yaa en yakında çanakkele var gidip bakmak için..:1ninca:
,yarında yemek var yinee uff...eyvahedigeldismile
selam kızlarrrrrrrrrrr
ben en iyisi dereotlu poğaça yapayım kahvaltıya..akşam üstü de ben tırtıklarım biraz :))
ee kan testi yaptırdınmı canım yani hormonlara baktı dimi. çünkü ilk rahme bakıyo sonraa hormonlara ordada bi sorun yoksaa rahim filmi ve eşten tahlil istiyoo
canımm vallaaa keşke yakın olsaydııı ööle güsell satenden elbiseler varkii off yanii hemde 39 tl falann ama bittimm hepsine
kana da baktı canım hamile kalmaman için bir sebep yok dedi.birde ne bu acele falan dedi folik asit verdi kullan 3 ay içinde olmazsa gel dedi ama bne gitmedim biraz eşimle sorunlar oldu ama şimdi allah şükür herşeh çok güzel atlattık.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
selam kızlarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?