• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Nerdeyse 1 kiloyum ve 35 cm uzunluğundayım artık dışarıdan gelen seslere tepki verebilirim
25 hafta ve 5 günlüğüm 100 gün sonra geliyorum opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım :) :) :) enem onun ağrısıda kötü olur inş çok ağrımaz canım :)

valla ayşem daha iğneyi soktukları anda anladım, bu acının beni mahvedeceğini... liseden hatırlıyorum da 3 gün boyunca kolum kütük gibi gezmiştim aşıdan sonra:sinifsinif: napalım katlanıcaz artık,bebiklerim içinguclubacismile

canım yeminle benimkide yarımdı hatta yumurtladım ama tam gelişmedi diye dikkatsizce öle çalıştık şok olduk resmen

slm canımevet benim davşan geldiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allahım korusn davşanlarımızı:nazar::nazar::nazar::nazar:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ayyyy yıldızımmm çookkk sevindim canımmm
rabbim meleğini hiiç ayırmasın senden inşallah...
ayyyyyyyy ben bi daha oynarım bu habereeehihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kızlar benim nette sorun var gidip geliyo ve donuyoo sayfaa yazamıyorumm hemenn ona göre bilginize arz ederimmkaydirigubbakcemile3

valla ayşem daha iğneyi soktukları anda anladım, bu acının beni mahvedeceğini... liseden hatırlıyorum da 3 gün boyunca kolum kütük gibi gezmiştim aşıdan sonra:sinifsinif: napalım katlanıcaz artık,bebiklerim içinguclubacismile

ilk iki tanesını vurundum ben üçüncüsü aralık ayında şimdiden korkusu sardı eyvahedigeldismile

lisede bende fena çekmiştim ağrısını hareektde edemıyosun oturup kalkamıyosunda

ama şte yeter ki bebişler iyi olsun :) :) :) en fazla 3 gün ağrır sonra geçiyo canım :1hug:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ayyyy yıldızımmm çookkk sevindim canımmm
rabbim meleğini hiiç ayırmasın senden inşallah...
ayyyyyyyy ben bi daha oynarım bu habereeehihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt hadi bana kupa ver. evi labaratuara çevirdim

elifcim zaten merveye ıkı tane yazı yolladım ıkısınde de kesın olrk rezervın azaldıgını
belirtebılcek hiçbiteknıgın olamdıgını yazıyordu :)))
yani Allah korusun varsa bile anlaşılması zor bişey ki bu tanı bi tahlıle göre söyleenemez.

kafamı kurcalayanda yumruta rezervının artırmak konusu artırılabılıyomu ki e çok iyi o zaman

hayatım o konuda bi malumatım yokk...sanmıyorum rezervin artırıldığını..
hani ben onu azsa ona göre yönlendirir...aşılama der..tüp bebek der manasında söyledim....ama şimdi bunada takar kafayı merve :1:
MERVEcim değerin iyi..kafana takma sakınnnnnnnnnn....

kızlar benim kortizonlar bitti dünde 2 doz vuruldum. sonra bana verdiği diğer ilaçlar bende çok fena çarpıntı yaptı nabzım 110u geçti tansiyonum 16ya 4 oldu doktoru aradım içme ilacı olmaması lazım o tansiyon düşürücü dedi. şimdi ilaç içmiycem annemlerin evde yatıyorum şimdi bana çok dua edin olurmu. evimde internette yok şimdilik bakalım yarın sıkıntıdan patlamam inşallah :delphin:

hayatım o konuda bi malumatım yokk...sanmıyorum rezervin artırıldığını..
hani ben onu azsa ona göre yönlendirir...aşılama der..tüp bebek der manasında söyledim....ama şimdi bunada takar kafayı merve :1:
MERVEcim değerin iyi..kafana takma sakınnnnnnnnnn....

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam tamam canım anlaşıldı yaaa bu aşılama yöntemi benim gibi durum yaşayanlarda mı oluyoooo sadece soruyorumm benim gibi derkende yanlış anlaşılmasın...:)))) yawff netin bu yönünü sevmiyorum bazen insan yanlış anlayabiliyor yanlış anlaşılabiliyorr..:))
çiğdem de aşılama yaptırdıyaa belkim benimde tutar iyi birşey gibi geliyo bana aşıla ahhh ahhh doğal yolla kalmasını okadar çok istiyorum kiii Allahımm herhalde tibbi yöntemlerle olucak ki olursa Rabbim hayırlısını ver herzaman herkese...

Son düzenleme:
oyy geçmiş olsun canım:1hug:
benimde aşım bu hafta yapılacakmış ama ben galiba geç kaldım ya bilmiyorumkismile
biri bu hafta diğeride 1 ay sonra yapılacakmış eyvahedigeldismile

merhaba canımm

ben de daha vurulmadım ığnemıı dr um 26.hafta demişti ama gdemedımm pzts allah nasıp ederse hem tam kan,tam ıdrar şeker yuklemem ve tetanoz aşım yapılacakkk bastıra bastıra sordum dr umaa sorun değil 26. haftalarda olsun kafı dedıı ..dr uma çok guvenıorumm bennn korkmaayerimseniben

kızlar ben biraz uyumaya gidiyorum...iyice bastırdı uyku :))
gelirim yine....hoşçakalınnn

ıyı uyklularrrr sızlereeee kaydirigubbakcemile4

kızlar benim kortizonlar bitti dünde 2 doz vuruldum. sonra bana verdiği diğer ilaçlar bende çok fena çarpıntı yaptı nabzım 110u geçti tansiyonum 16ya 4 oldu doktoru aradım içme ilacı olmaması lazım o tansiyon düşürücü dedi. şimdi ilaç içmiycem annemlerin evde yatıyorum şimdi bana çok dua edin olurmu. evimde internette yok şimdilik bakalım yarın sıkıntıdan patlamam inşallah :delphin:

ahhh canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı versin bebeğini...inşallah riski atlatırsın canım..yat dinlen bakalım çok dikkat et kendine...yerimseniben

CANIMMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
TANSİYONUN YÜKSEK GERÇEKTEN.. DR SÖLEMİŞTİR GERÇİ.
TUZU KESİNLİKLE KESMEN LAZIM.. AZ DEİL DİREK KESİLCEK
BİRDE İDRARDA PROTEİN EKSİKLİĞİ TESTİ YAPILDIMI SANA..
BUNLARI PREEKLAMPSİ HASTALIĞI YÜZÜNDEN ANLATTIM
BİLİYOSUN TEHLİKELİ Bİ HASTALIK BUfisfisfis

sevgılı sevgı pıttırcıklarım gunaydınnnnnnnnnn nasılsınızzz ben dune nazaran azcık daha ıyıyım bu sefer de sol kasığım batıyorrr hıç rahat durmuyorumm sureklı temızlık halındeyımmm poffffffffffff sabahtan berı utu yapıyorummm eşim tartışıyo benleee yahu bırak donumuzu utuleme barı dıyorr amaaa yapamıyorumkıı alışmışım ben yaaaa her şeyı utulerımm annemın evınde de oylee kadın 55 yaşında herşeylerını utulerr amann yaaaa

canım yeminle benimkide yarımdı hatta yumurtladım ama tam gelişmedi diye dikkatsizce öle çalıştık şok olduk resmen

ayy kız umut oldun bana şimdi sen...kaydirigubbakcemile3
bende heralde yumurtlamıcam diye düşünüyodum...eyvahedigeldismile
cok sağol canımmm...opuyorumnanaktan

sevgılı sevgı pıttırcıklarım gunaydınnnnnnnnnn nasılsınızzz ben dune nazaran azcık daha ıyıyım bu sefer de sol kasığım batıyorrr hıç rahat durmuyorumm sureklı temızlık halındeyımmm poffffffffffff sabahtan berı utu yapıyorummm eşim tartışıyo benleee yahu bırak donumuzu utuleme barı dıyorr amaaa yapamıyorumkıı alışmışım ben yaaaa her şeyı utulerımm annemın evınde de oylee kadın 55 yaşında herşeylerını utulerr amann yaaaa

e yuhhh gökçee
hiçde donuma kadar ütüleyemem doğrusu
95derecede yıkanıyo iç çamaşırlar.
Eskidendi o, elde yıkanırken ütülerdik biz.
Ama artık ütülemiyorum gerek yokki mikrobik açıdan
erken doğurursan görürsün gününü yorma okadar ya

bak benimde sağ kasığım batıyo sanırım kız olduğu için:)

canım cok gecmiş olsun aman cok dikkat et kendine...kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam tamam canım anlaşıldı yaaa bu aşılama yöntemi benim gibi durum yaşayanlarda mı oluyoooo sadece soruyorumm benim gibi derkende yanlış anlaşılmasın...:)))) yawff netin bu yönünü sevmiyorum bazen insan yanlış anlayabiliyor yanlış anlaşılabiliyorr..:))
çiğdem de aşılama yaptırdıyaa belkim benimde tutar iyi birşey gibi geliyo bana aşıla ahhh ahhh doğal yolla kalmasını okadar çok istiyorum kiii Allahımm herhalde tibbi yöntemlerle olucak ki olursa Rabbim hayırlısını ver herzaman herkese...

hiç bi sorunun yok..sabahtan beri dert arıyosun kendine.. kötükedihüso
evet insan bilgisi yoksa panik yapıyor ama bana güven canım..anlattıklarım gb...sen herşeyi unut..12.gün bi git bakalım ondan sonra belli olur anya konyaaa....
yumurtlama bozukluğu varsa klomenle çözerler işi..daha kötü bişey olomasın yeterki..bak karasuyuda örnek verdim sana...onunda fsh si 9-10 lardaydı..gayette iyi yumurtluyor yerimseniben

çiğdem aşılama olmadı bu arada şaşkın..oda klomenle kaldıı...

Son düzenleme:
Back
X