• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sevgılı sevgı pıttırcıklarım gunaydınnnnnnnnnn nasılsınızzz ben dune nazaran azcık daha ıyıyım bu sefer de sol kasığım batıyorrr hıç rahat durmuyorumm sureklı temızlık halındeyımmm poffffffffffff sabahtan berı utu yapıyorummm eşim tartışıyo benleee yahu bırak donumuzu utuleme barı dıyorr amaaa yapamıyorumkıı alışmışım ben yaaaa her şeyı utulerımm annemın evınde de oylee kadın 55 yaşında herşeylerını utulerr amann yaaaa

canım ya neden bu kadar kendini yoruyosun sen yaaa..
bırak donları ütülemeyi hem sedef ablamında dediği gibi zaten onlar kac derece yıkanıyo bişiy olmaz....
yatıp dinlen sen bırak işi gücü yaaa....

e yuhhh gökçee
hiçde donuma kadar ütüleyemem doğrusu
95derecede yıkanıyo iç çamaşırlar.
Eskidendi o, elde yıkanırken ütülerdik biz.
Ama artık ütülemiyorum gerek yokki mikrobik açıdan
erken doğurursan görürsün gününü yorma okadar ya

bak benimde sağ kasığım batıyo sanırım kız olduğu için:)

eyvahedigeldismile ama benımn hayatta içim rahat etmezkıı hayatta yanıı ... ıkı elım kanda olsa ben her şeyı utulerımm mecburummm yanıı oyle hıssedıyorumm yapacak bır şey yok napayımmm eyvahedigeldismile eşim de bıhuzur bu durumdan ama ne yapayımm pskolojık olarak huzursuz olmaktansa yapayım kurtulayım daha ıyı yanı pıs pıs katlanır yerıne koyulur dıye düşünüyorummm eğrelti gelıo banaa ... sanırım sorunluyummm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni benım 1 haftadır sağ kasığım batıyordu benım bebeğim sağ tarafta dollendıı ve genelde sağı sevıyorrr ama bugun solum ağrıyooo hayırlısııı bakalımmmm annesı pipisinı yıcek bı doğsunnnn :lepi:

canım ya neden bu kadar kendini yoruyosun sen yaaa..
bırak donları ütülemeyi hem sedef ablamında dediği gibi zaten onlar kac derece yıkanıyo bişiy olmaz....
yatıp dinlen sen bırak işi gücü yaaa....

canının kıymetını bılmeyenlerdenım bennn anneciğime kızardımm hep utulerkenn temızlık yaparkennn çekmişimm şimdı de ben aynısıyımm ve annecım kızıyor banaa .. bak daha gençsın benım gbı erkenden çökersın yapma dıyorr ama alıştırmış bı kere ne yapayımmm ...aslındaa çok da zorlanmıyorum sanırım hamılelıkten boyle oluyorrr ınanın temızlık yapınca mutlu olanlardanım benn aklinialirimsmile zoruma gotmıyorr azcık ağrım sancım oluyor geçıyorrr

hiç bi sorunun yok..sabahtan beri dert arıyosun kendine.. kötükedihüso
evet insan bilgisi yoksa panik yapıyor ama bana güven canım..anlattıklarım gb...sen herşeyi unut..12.gün bi git bakalım ondan sonra belli olur anya konyaaa....
yumurtlama bozukluğu varsa klomenle çözerler işi..daha kötü bişey olomasın yeterki..bak karasuyuda örnek verdim sana...onunda fsh si 9-10 lardaydı..gayette iyi yumurtluyor yerimseniben

çiğdem aşılama olmadı bu arada şaşkın..oda klomenle kaldıı...

ayyyy bi an öyle hatırladım harbiii bugun bi tuhafım ben yaaa..:):):) kısss bide bende dün akşamdan beri böyle uzanıyordum ayağa kalktım beynim sarılmış gibi oldum yani ayakta zor durdum bugun sabahta oldu aynısı korktum yaa bugun baya bi pimpirikliyimmm adetime de az kaldı pazar günü gelmesi lazım bakalımm acaba adetin verdiği bi huzursuzluk mu var üstümde anlayamıyorummm:sm_confused::sm_confused:

eyvahedigeldismile ama benımn hayatta içim rahat etmezkıı hayatta yanıı ... ıkı elım kanda olsa ben her şeyı utulerımm mecburummm yanıı oyle hıssedıyorumm yapacak bır şey yok napayımmm eyvahedigeldismile eşim de bıhuzur bu durumdan ama ne yapayımm pskolojık olarak huzursuz olmaktansa yapayım kurtulayım daha ıyı yanı pıs pıs katlanır yerıne koyulur dıye düşünüyorummm eğrelti gelıo banaa ... sanırım sorunluyummm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni benım 1 haftadır sağ kasığım batıyordu benım bebeğim sağ tarafta dollendıı ve genelde sağı sevıyorrr ama bugun solum ağrıyooo hayırlısııı bakalımmmm annesı pipisinı yıcek bı doğsunnnn :lepi:

İYİ KENDİN BİLİRSİN YOR KENDİNİ SONRA PİŞMAN OLMA alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

AFİYET OLSUN BU ARADA :roflol::roflol:

kımsecıkler konuşmuyorrr yemeğe gıttınız sanırımmm

bu aradaa beren ablacımmmm naptın bebık için aldın mı brşeyler hımmm

İYİ KENDİN BİLİRSİN YOR KENDİNİ SONRA PİŞMAN OLMA alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

AFİYET OLSUN BU ARADA :roflol::roflol:

Şeniz Şeniz Şeniz damammmm kaydirigubbakcemile5

ohhhhhhhh bı yesemmmmm doyucammm ama az kaldı allahın ıznıyleee :Saruboceq:

HEY ALLAHIMM :roflol::roflol::roflol::roflol:
BAZI ŞEYLER VARDIR, CUK DİYE OTURUR HANİ...
ŞEYİMLE GÜLDÜM DERSİN YA AYNEN ÖYLE OLDU ŞİMDİ BANA :roflol::roflol:

valla sonra söylediyse yinede bilemem ama dün zehsel sormuştu sanırım kac kilo diye..:emir_bebek:bilmiyorumkismile
oda burda söylemiyeyim nazar değer dedii...:nazar::1:

kımsecıkler konuşmuyorrr yemeğe gıttınız sanırımmm

bu aradaa beren ablacımmmm naptın bebık için aldın mı brşeyler hımmm

ODASI GELDİ DÜN KURULDU FALAN. BİRDE HAVLU SETİ ALMIŞTIM DENKGELDİ.
ARKDŞIMIN 1YAŞINDA KIZLARI VAR. ONLARIN KÜÇÜK GELENLERİNİ GÖNDERDİ
YEPYENİ TERTEMİZ EVDE GİYDİRİRİM ONLARI.. GEZMEKLİK Bİ İKİ TAKIM ALIRIM
HAST. ÇIKIŞI ALIRIM 2TANE, BANYO SETİ BİBERON ÇANTA GECELİK BANA V.S.
BU HAFTA CUMT. ÇARŞIYA GİDİYORUM NASIL YÜRÜCEKSEM OKADAR.
VALLA ÇOK FAZLA AĞIRLAŞMADAN İŞİNİZİ GÜCÜNÜZÜ HALLEDİN DERİM
AY BEN 2 DÖNÜYOM NEFES NEFESE KALIYOM:bbo:
ÇORAP VEYA AYAKKABI GİYERKEN ZORLANIYORUMfisfisfis
GECE SAĞA SOLA DÖNERKEN HELE akannehir
O YÜZDEN 32.HAFTANIZA KADAR HALLEDİN HERŞEYİNİZİakannehir

hayatım o konuda bi malumatım yokk...sanmıyorum rezervin artırıldığını..
hani ben onu azsa ona göre yönlendirir...aşılama der..tüp bebek der manasında söyledim....ama şimdi bunada takar kafayı merve :1:
MERVEcim değerin iyi..kafana takma sakınnnnnnnnnn....

vereliniortak

kızlar benim kortizonlar bitti dünde 2 doz vuruldum. sonra bana verdiği diğer ilaçlar bende çok fena çarpıntı yaptı nabzım 110u geçti tansiyonum 16ya 4 oldu doktoru aradım içme ilacı olmaması lazım o tansiyon düşürücü dedi. şimdi ilaç içmiycem annemlerin evde yatıyorum şimdi bana çok dua edin olurmu. evimde internette yok şimdilik bakalım yarın sıkıntıdan patlamam inşallah :delphin:

Canım çok çok gecmıs olsun bak beren aplanın yazdıkalrına kulak as lütfen
çok önemli gercekten preeklampsi öle bişeye sebep olmasın bu
ve mutlaka idrarda proteıne baktır 24 sata boyunca ıdrarını bırıktırıyoırsun ordan örnek alıp
bakıyoalr

e yuhhh gökçee
hiçde donuma kadar ütüleyemem doğrusu
95derecede yıkanıyo iç çamaşırlar.
Eskidendi o, elde yıkanırken ütülerdik biz.
Ama artık ütülemiyorum gerek yokki mikrobik açıdan
erken doğurursan görürsün gününü yorma okadar ya

bak benimde sağ kasığım batıyo sanırım kız olduğu için:)

ayy valla bende ütüleyemem gmlekleri pantolonalrı etekleri ütüliym
öpüp başımı üstüne koyyorum kahve içip kitap okurum o sürede daha iyi :kahve:

ayyy kızzlarrr merabalar tekrarrr bende prolaktin sorunundan dolayııı süt gibi bişi geliodu gögsümmdennn şimdi sıkıyım dedimm ve hiçç bişicikk gelmediii yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyyt

vereliniortak

Canım çok çok gecmıs olsun bak beren aplanın yazdıkalrına kulak as lütfen
çok önemli gercekten preeklampsi öle bişeye sebep olmasın bu
ve mutlaka idrarda proteıne baktır 24 sata boyunca ıdrarını bırıktırıyoırsun ordan örnek alıp
bakıyoalr

ayy valla bende ütüleyemem gmlekleri pantolonalrı etekleri ütüliym
öpüp başımı üstüne koyyorum kahve içip kitap okurum o sürede daha iyi :kahve:

hiççççççç :dilcikar::dilcikar:

Kızlar ya benim adetime 1 hafta kaldı benimle bekleyen var mı bende hiç belirti yok az önce yemekten sonra içime bi bulantı geldi ama şimdi geçti acaba yine mi olmadı yine mi bebek yok :(((

ayyy kızzlarrr merabalar tekrarrr bende prolaktin sorunundan dolayııı süt gibi bişi geliodu gögsümmdennn şimdi sıkıyım dedimm ve hiçç bişicikk gelmediii yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyyt

benimde görümcemin göğsünden gelir süt..:1:sırnaşık şey
övünerek derki..benim göğsümdan hala süt geliyo milyonda bir insanda olurmuş bu diyor...:roflol::roflol:
cocukları var baya büyük ama.:bbo:..nedense her izne gidişimizde bunu gösterir durur...sempatiksalakcinnilülülülülülü

Kızlar ya benim adetime 1 hafta kaldı benimle bekleyen var mı bende hiç belirti yok az önce yemekten sonra içime bi bulantı geldi ama şimdi geçti acaba yine mi olmadı yine mi bebek yok :(((

belli olmaz ki daha belirti adet geçtikten sonra oluyo 3yıldır uğraşan biri olarak söylüyorum
her ay değişik bişi varmı diye topik topik gezerdim hiçde belirti olmadı hamile kaldığımda..
o yüzden takılma belirtilere.. hem stres yapmak için çok erken be ceren. 4ay olmuş daha
1sene olmassa strese gir bence.olumunekankayizsmile

Back
X