Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşeciğim çok saol canım geçte olsa okudum:1hug:
anaaaam kızım kocaman olmuş ya:asigim:
ne çabuk geçiyo zaman
ne çabuk geçiyo zaman
maşallah de annesı nazar değebılırrrr![]()
![]()
![]()
allahın ıznıylee hıçbır şeycık olmazzz her dk dua ederım içimden bennn onlar benı korur allahın ıznıyleeee
Ben bu benım görumcemı artık bı gun bozucammm yaaa acaba o gun bu gun muuuu yanı hamıleleığıme de verırım ağzıma gelenı söylerımm kapatırımmm allahın cezasınaaa ayy hayatımda hıçkımseden boyle nefret etmedım ben yaaa .. Ben kı ettıysem valla herkes ederrrr anaaaaaaaaaaaaa resmen çok bılmıişinn allahı yaaaa horoskoppp kötükedihüso kötükedihüso
canım bitanede benim başımda var hala evde bekar ama bir insan bu kadar kötü olur herşeyi o biliyor en zeki o onun dışındakiler salak sanıyor.evlerine gidiyoruz odasına kapatıyor kendisini benimle aynı sofraya bile oturmuyor otursada laf sokuyor falan filan evin hanımı şeklinde hep bende hizmetli
canım bitanede benim başımda var hala evde bekar ama bir insan bu kadar kötü olur herşeyi o biliyor en zeki o onun dışındakiler salak sanıyor.evlerine gidiyoruz odasına kapatıyor kendisini benimle aynı sofraya bile oturmuyor otursada laf sokuyor falan filan evin hanımı şeklinde hep bende hizmetli
ayy sorma kızzz benimkisi tam patavatsız zaten..:roflol::roflol::roflol:
canım incir yemek aklıma gelmedi ama bol bol havuc yiyorum artık tavşan oldum iyice birde keci boynuzu pekmezi içiyorum hem koçişim hemde ben..:lepi:
:içelim:
kendini akıllı sanan saflardannn:roflol::roflol:
evet bilmiyo hormonlardan kaynaklandığını.lülülülülülü.hatta bir komşusu doğum yapmıştı kadının sütü gelmiyomuş ver demiş ben emzireyim benden hala süt geliyo..akannehir
hımmm bak senin dr. doğru söylemiş mantıklı bir acıklama yapmışş yelizz bundan sonra sakın cısssslmaz:
anammmmm ne kötüü yaaaffff ben döverdimm heeeeeeklava:
klava: hiçç ugraşamam valla benimkide pek iyi sayılmaz ama arada bi dışındada saygısızlık yağmaz.ama dediginiz gibi herşeyi o bilirrr bide inatlaşırrrrrrrrr allahtan eşimde bilio onun huyunu o yüzden hiçç bişi demez banaaa
benimde görümcemin göğsünden gelir süt..sırnaşık şey
övünerek derki..benim göğsümdan hala süt geliyo milyonda bir insanda olurmuş bu diyor...:roflol::roflol:
cocukları var baya büyük ama.:bbo:..nedense her izne gidişimizde bunu gösterir durur...sempatiksalakcinnilülülülülülü
tekrardan ben geldımm öğrencılerım geldılerrr yemeğe çağırdım içerıye benımle bırlıkte yedılerr şimdık derslerıne gırmıştırlerrrr ayhh bı tuaf oldumm
hemmm bı keremmmm şunu belırteyım ayşecımmmm bu kadar işi gucu yapıorum artı kıtabımı dergımı okuyorumm ve nete bıle zaman ayırabılıyorummmmm hıhhhhhhhhhhh lülülülülülü
ne çabuk geçiyo zaman
maşallah de annesı nazar değebılırrrr![]()
![]()
![]()
aalllahtan benım eşimde bılıo huyunu kardeşinın ama bşeycık de demez sız halledın derrr ben boyle eşime de derımmm senın kardeşin bu bu bu dıye bşey demezzz sız halledın ben karışmama allahım rahat adam rahattırrr![]()
aman benımkı evlı bneden de 1 yaş küçük amaa varyaaa allah ona bı zeka bı bılmişlik vermiş adamı pes ettırırrr ...saf herkesı saf salak sanıo amaaa ben çok ıyı lafımı sokuyorum daa içime atıyorum sonraaa ..o hemen soylerr hıç çekınmezzzz boşboğazzz ayyyy pff
ayyy allahtan benim görümce uzakta yoksa oda çok bilmiştir yani
bir tanesi burda ama öyle sık görüşmüyoruz arada çok ciddi mesafe var yani
aman iyikide öyle sositososito
anammmmm ne kötüü yaaaffff ben döverdimm heeeeeeklava:
klava: hiçç ugraşamam valla benimkide pek iyi sayılmaz ama arada bi dışındada saygısızlık yağmaz.ama dediginiz gibi herşeyi o bilirrr bide inatlaşırrrrrrrrr allahtan eşimde bilio onun huyunu o yüzden hiçç bişi demez banaaa[/QUOTE
BİZİMKİSİ ÇOK KOMPLEKSLİ KISKANÇLIĞINDAN YAPIYOR HERŞEYİ ABİSİDE BİLİYOR HİÇ TAKMA DİYOR AMA BEND İÇİME ATIYORUM.BİR KAÇ KERE TARTIŞTIK FALAN KAYIN VALİDEME SÖYLEDİM AMA KADINDA BİŞEY YAPAMIYOR ONADA ÇEMKİRİYOR AKŞAMA KADAR BURNUNDAN GETİRİYOR.BENDE PEK MUHATTAP OLMUYORUM ARTIK.MERABA MERABA O KADAR.UMRUMDA BİLE DEĞİL.
bitek benim görümcemmi bilmemişş yani kız oh şanslıyım :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
yapamassın mı dedik şeker yaau ben erinirim diye dedim onu :)))
ütüyü hiç sevmiyimmm sırnaşık şey
rica ederim canım maşallah sübhnallah kızçene :)))
35 cm olmuş bak selvi boylu olucak güzel bi kız olucak opuyorumnanaktan
gökçecim
annenin babanın çocuğuna
erkeğin hanımına nazarı değmez kaydirigubbakcemile2
ama genede maşallah demek en güzeli tabi maşallah bir duadır :))
aman benımkı evlı bneden de 1 yaş küçük amaa varyaaa allah ona bı zeka bı bılmişlik vermiş adamı pes ettırırrr ...saf herkesı saf salak sanıo amaaa ben çok ıyı lafımı sokuyorum daa içime atıyorum sonraaa ..o hemen soylerr hıç çekınmezzzz boşboğazzz ayyyy pff