• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar ya benim adetime 1 hafta kaldı benimle bekleyen var mı bende hiç belirti yok az önce yemekten sonra içime bi bulantı geldi ama şimdi geçti acaba yine mi olmadı yine mi bebek yok :(((

güzelim erkenden takıntı yapma kendine bak sonra insna çok üzülüyo sal gitsin düşünüp durma bak benim 2 günüm kaldı beklemedeyimm bu ay kafama takmadım desem yeri yani... gelecekmi gelmicekmi diye hiç düşünmedim belirtide aramıyorum lütfen sende öyle yap geçen ayyy belirtilere takıldım 3 gün geciktiii yaaa sonrasında malummm hayal kırıklığı ....

Kızlar ya benim adetime 1 hafta kaldı benimle bekleyen var mı bende hiç belirti yok az önce yemekten sonra içime bi bulantı geldi ama şimdi geçti acaba yine mi olmadı yine mi bebek yok :(((

cnm tavsiyemm kendini bu kadar erkenden dinlemeye başlama yoksa geçmez o 1 hafta inşallah allahım gönlüne göre versinn ama kendini üzmekten başka hiç bişi olmuyooo varsa zaten sevinceksinn ama yaa yoksaa sadece 1 hafta boyuncaa ümitlendiğinle ve yıprandığınla kalcaksınn bende 10 gün önceden hevese başladım bu ayy vee bu stres adetimi 11 gün geciktşrdş ve bu gün nihayetinde geldi kırmızılarımm ama haliylee çok üzüldümm o kadar kaptırmıştımki kendimii sanki bebeğim düşmüş gibi geldi bana belkide düştü belkide stersen bebişlerimiz tutunamıyo bize ne edersek kendimize ediyoruz belkidebilmiyorumkismile

benimde görümcemin göğsünden gelir süt..:1:sırnaşık şey
övünerek derki..benim göğsümdan hala süt geliyo milyonda bir insanda olurmuş bu diyor...:roflol::roflol:
cocukları var baya büyük ama.:bbo:..nedense her izne gidişimizde bunu gösterir durur...sempatiksalakcinnilülülülülülü

hahhahahhahaha ya bu görümceler neden böyleee bende de var bi tane olmadık yerde konuşur...:))

ayy kız umut oldun bana şimdi sen...kaydirigubbakcemile3
bende heralde yumurtlamıcam diye düşünüyodum...eyvahedigeldismile
cok sağol canımmm...opuyorumnanaktan
evet canım sen bol bol çalış ve incir ye
ayyy kızzlarrr merabalar tekrarrr bende prolaktin sorunundan dolayııı süt gibi bişi geliodu gögsümmdennn şimdi sıkıyım dedimm ve hiçç bişicikk gelmediii yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyyt
bişiolmaz gelse bile benden de geliyo hala o engel değilmiş bak

övünerek derki..benim göğsümdan hala süt geliyo milyonda bir insanda olurmuş bu diyor...:roflol::roflol:
cocukları var baya büyük ama.:bbo:..nedense her izne gidişimizde bunu gösterir durur...sempatiksalakcinnilülülülülülü
:içelim:

SAFFFF :roflol: :roflol:
BİLSE HORMON PROBLEMİNDEN KAYNAKLANIYO :roflol: :roflol:
Bİ ARA BENDEDE OLMUŞTU PROLAKTİN YÜKSEKLİĞİ
SÜT GELMİŞTİ GÖĞSÜMDEN SIKMIŞTIM HATTA..
DR.DA KIZMIŞTI SAKIN Bİ DAHA SIKMA DEDİ
ÇÜNKÜ SIKTIKÇA BOŞALAN SÜTÜN YERİNE YENİSİ DOLARMIŞ
HORMONUN YÜKSEK KALMASINA SEBEP OLURMUŞ
YELİZCİM O YÜZDEN SAKIN SIKMA GÖĞSÜNÜ BİDAHA CISSSSS OKa.s

belli olmaz ki daha belirti adet geçtikten sonra oluyo 3yıldır uğraşan biri olarak söylüyorum
her ay değişik bişi varmı diye topik topik gezerdim hiçde belirti olmadı hamile kaldığımda..
o yüzden takılma belirtilere.. hem stres yapmak için çok erken be ceren. 4ay olmuş daha
1sene olmassa strese gir bence.olumunekankayizsmile

ahaaaaaaaaa benim 1 sene oluyo artık ablaaa stres yapma hakkımmıdır:D:D:D

kızlar doğru diyor crenankara.bak adeitn geickme nedenlerinde şöyle yazıyor.
AŞIRI HAMİLE KALMA İSTEĞİ YADA AŞIRI HAMİLE KALMA KORKUSU

cnm tavsiyemm kendini bu kadar erkenden dinlemeye başlama yoksa geçmez o 1 hafta inşallah allahım gönlüne göre versinn ama kendini üzmekten başka hiç bişi olmuyooo varsa zaten sevinceksinn ama yaa yoksaa sadece 1 hafta boyuncaa ümitlendiğinle ve yıprandığınla kalcaksınn bende 10 gün önceden hevese başladım bu ayy vee bu stres adetimi 11 gün geciktşrdş ve bu gün nihayetinde geldi kırmızılarımm ama haliylee çok üzüldümm o kadar kaptırmıştımki kendimii sanki bebeğim düşmüş gibi geldi bana belkide düştü belkide stersen bebişlerimiz tutunamıyo bize ne edersek kendimize ediyoruz belkidebilmiyorumkismile

ne bileyim canlarım ya böyle hamile rakadaşları duyunca ve görünce üzülüyorum içten içe çok hevesleniyorum bir an önce olsun istiyorum ama kesinliklede sizin gibi düşünüyorum yine de kendime hakim olamıyorum.

tekrardan ben geldımm öğrencılerım geldılerrr yemeğe çağırdım içerıye benımle bırlıkte yedılerr şimdık derslerıne gırmıştırlerrrr ayhh bı tuaf oldumm

hemmm bı keremmmm şunu belırteyım ayşecımmmm bu kadar işi gucu yapıorum artı kıtabımı dergımı okuyorumm ve nete bıle zaman ayırabılıyorummmmm hıhhhhhhhhhhh lülülülülülü

hahhahahhahaha ya bu görümceler neden böyleee bende de var bi tane olmadık yerde konuşur...:))
ayy sorma kızzz benimkisi tam patavatsız zaten..:roflol::roflol::roflol:
evet canım sen bol bol çalış ve incir ye

canım incir yemek aklıma gelmedi ama bol bol havuc yiyorum artık tavşan oldum iyice birde keci boynuzu pekmezi içiyorum hem koçişim hemde ben..:lepi:

kendini akıllı sanan saflardannn:roflol::roflol:
evet bilmiyo hormonlardan kaynaklandığını.lülülülülülü.hatta bir komşusu doğum yapmıştı kadının sütü gelmiyomuş ver demiş ben emzireyim benden hala süt geliyo..akannehir
hımmm bak senin dr. doğru söylemiş mantıklı bir acıklama yapmışş yelizz bundan sonra sakın cıssss:olmaz:

tekrardan ben geldımm öğrencılerım geldılerrr yemeğe çağırdım içerıye benımle bırlıkte yedılerr şimdık derslerıne gırmıştırlerrrr ayhh bı tuaf oldumm

hemmm bı keremmmm şunu belırteyım ayşecımmmm bu kadar işi gucu yapıorum artı kıtabımı dergımı okuyorumm ve nete bıle zaman ayırabılıyorummmmm hıhhhhhhhhhhh lülülülülülü

ohh ohh iyisin öğrencilerin ziyaretine gelmiş sevindim canım senin adına...opuyorumnanaktan

kızz kaşı bir yerlerini hamiş halinlee bu kadar işi yapıyon nazar neyim olcan..:nazar:sırnaşık şey

tamam applammm ben de duymuştum sıkınca gelio die bayadan beri sıkmıyodumm ama merak işte:(((( bi bakem dedimm gelmiiooo

ohh ohh iyisin öğrencilerin ziyaretine gelmiş sevindim canım senin adına...opuyorumnanaktan

kızz kaşı bir yerlerini hamiş halinlee bu kadar işi yapıyon nazar neyim olcan..:nazar:sırnaşık şey

allahın ıznıylee hıçbır şeycık olmazzz her dk dua ederım içimden bennn onlar benı korur allahın ıznıyleeee :nazar::nazar:

ben bu benım görumcemı artık bı gun bozucammm yaaa acaba o gun bu gun muuuu yanı hamıleleığıme de verırım ağzıma gelenı söylerımm kapatırımmm allahın cezasınaaa ayy hayatımda hıçkımseden boyle nefret etmedım ben yaaa .. ben kı ettıysem valla herkes ederrrr anaaaaaaaaaaaaa resmen çok bılmıişinn allahı yaaaa horoskoppp kötükedihüso kötükedihüso

ahaaaaaaaaa benim 1 sene oluyo artık ablaaa stres yapma hakkımmıdır:D:D:D

DR.A GİDİP TAHLİLLERİNİ YAPTIRMANIN ZAMANI GELMİŞ STRES YAPMADAN :pppp

benimde bu 5.ay deneme:)

SENİNDE DAHA ERKENMİŞ olumunekankayizsmile

ne bileyim canlarım ya böyle hamile rakadaşları duyunca ve görünce üzülüyorum içten içe çok hevesleniyorum bir an önce olsun istiyorum ama kesinliklede sizin gibi düşünüyorum yine de kendime hakim olamıyorum.

OFFFF 3SENEDE KAÇ TANE DOĞUM GÖRDÜM BİLİNMİ SEN kaydirigubbakcemile

HOŞGELDİN CANIMMMM
AMANDA ALINIRMIŞ olumunekankayizsmile
ELİN HIZLI OZAMAN ŞEKERİM :tomato:

ayy sorma kızzz benimkisi tam patavatsız zaten..:roflol::roflol::roflol:

canım incir yemek aklıma gelmedi ama bol bol havuc yiyorum artık tavşan oldum iyice birde keci boynuzu pekmezi içiyorum hem koçişim hemde ben..:lepi:

kendini akıllı sanan saflardannn:roflol::roflol:
evet bilmiyo hormonlardan kaynaklandığını.lülülülülülü.hatta bir komşusu doğum yapmıştı kadının sütü gelmiyomuş ver demiş ben emzireyim benden hala süt geliyo..akannehir
hımmm bak senin dr. doğru söylemiş mantıklı bir acıklama yapmışş yelizz bundan sonra sakın cıssss:olmaz:

AYYYYYYYYYYY ÖLECEM ŞİMDİ :roflol: :roflol: :roflol: EMZİRSİNDE BAYILSIN:roflol:

tamam applammm ben de duymuştum sıkınca gelio die bayadan beri sıkmıyodumm ama merak işte:(((( bi bakem dedimm gelmiiooo

HE TAMAM CANIM olumunekankayizsmile

DR.A GİDİP TAHLİLLERİNİ YAPTIRMANIN ZAMANI GELMİŞ STRES YAPMADAN :pppp

SENİNDE DAHA ERKENMİŞ olumunekankayizsmile

OFFFF 3SENEDE KAÇ TANE DOĞUM GÖRDÜM BİLİNMİ SEN kaydirigubbakcemile

HOŞGELDİN CANIMMMM
AMANDA ALINIRMIŞ olumunekankayizsmile
ELİN HIZLI OZAMAN ŞEKERİM :tomato:

hoşbulduk aplacımmmm olumunekankayizsmile
yoooo alınmadımmmmm lülülülülülü lülülülülülü
benım elım cıdden hızlıdır hem temz yaparım hem de hemen yaparım kıçım kırılır ama hallederımmmm hepisını allahın ıznıyleee bı uçan bı kaçannn :1: :1: :1:

slm kızlaarzemuszemus
offff bir gün izin kullanıyorum ertesi gün geldiğimde herşey allak bullak oluyo yawkafamçokkarıştı
deli olucam onun bunun arkasını toplarkenalsanaalsanasmile

Back
X